- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.661
BİTEN=415
ŞAFAK=18 ÇANKIRIYA SELAMLARR:teytey::içelim::içelim:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE
ÇOK ÖZLEDİM SENİ GEL ARTIK BİTANEM NOLURSUN GELLL:gitme:
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BU SON GÖREVİMİZİDE KAZASIZ BELASIZ
ATLATTIK.GELDİM GÜLÜM DEDİNYA BANA DÜNYALARA BEDEL SENİN
O İKİ ÇİFT LAFIN..:Saruboceq:.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN:Saruboceq:
:Saruboceq:ALLAHIMA EMANETİMSİN:Saruboceq:
MUHAMMEDİM
gamzecim benide yarılıyanlar listesine eklermisin
bu arada senin şafak az kaldı
hayırlısıyla kavuşun
şafak 120 bugünüde yersek bi 20 gün sonra 100 leri yemiş olucaz Rabbim tüm askerlirimizi korusun :Saruboceq:
gamzem valla burda yaşadıklarını gördüğüm için inan kavuşucağına az kalmış olmasına en az kendi askerim gelicekmiş gibi seviniyorum şükürler olsun bugünümüze rabbim daha ayrılık göstermesin cnm bnm :Saruboceq:
özlemim geri sayım başladı :lepi: şükürler olsun bugününüze rabbim bir daha ayrılık göstermesin inş sizede
sen demeden eklemiştim zaten canım değiştirme saatime bide kendi mesajının saatine bak anlarsın seden 6 dk önce değiştirip senide ekledim listeye...evet canım az kaldı sizde yarıladınız artık çoğu gitti azı kaldı canım inşallah klanda biter sizde bugünleri görürsünüz :Saruboceq:opuyorumnanaktan
hadi lenn sen yoktun ne zamandır çektin gittin bizi bıraktın senağlamadaha yeni geldin görmedinkine benim ne yaşadığımı .....akannehirşaka gülümm birbirimizi en iyi biz anlarız bilirsin halimi tabikide.ben gittiğimde sen 102 diycen inşallah sonrası daha çabuk geliyor (tabi uğraşacak bişilerin varsa dahada çabuk oluyo)elişi yaptığım için onları yetiştirmeye çalışıyorum zaman geçiyor bide son günler deniyor artık bittiğini anlamaya başlıyosun yavaş yavş..plakalara düş o zaman daha heycanlı oluyor...inşllah doğan güneşide gör meleğim:Saruboceq:...asker bekleyen tüm asker sevdalıları bunu fazlasıyla hakediyoruz.rabbim burunlarnı kanatmasın..:Saruboceq: öptüm canımmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
safak 357 -Ağrı
doğrudur canım benim demekki ondan çok öksürüyordu zawallım...:sinifsinif:
benimki ordan denizli ye gitti canım şuanda orda jandarma şöför
ama oda çok zor uyku istirahat denen bişli yok sürekli ya nöbet yada devriyeye gidiyor bide komutanınında şöförü o oyüzden zorlanıyo yani.:1no2:
mesela yatıyo diyelim birden gece 4 te felan kaldırıyolarmış olay var hadi kalk diye
hemen gönderiyolarmış gece gece anlıyacağın şöförlere rahat yokmafoldumben canım seninki şuanda nerde nasıl geçiyomuşş varmı bi sıkıntısıturkbayragi
cnm bnm bitirdin valla darısı bizim başımıza için içine sığmıyordur şimdi hayırlısıyla kavuşun inşallahŞeniz
şafak 120 bugünüde yersek bi 20 gün sonra 100 leri yemiş olucaz Rabbim tüm askerlirimizi korusun :Saruboceq:
gamzem valla burda yaşadıklarını gördüğüm için inan kavuşucağına az kalmış olmasına en az kendi askerim gelicekmiş gibi seviniyorum şükürler olsun bugünümüze rabbim daha ayrılık göstermesin cnm bnm :Saruboceq:
özlemim geri sayım başladı :lepi: şükürler olsun bugününüze rabbim bir daha ayrılık göstermesin inş sizede
şafak sadece 16
sabretmeyi sende öğrendim aşkım
rüya sanki hiç bitmeyecek gibiydi çok mutluyum çook
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın teskereci güzeller nasılsınızzzz
ve şafak sadece 3 başka yok... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?