Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

DİYENLER
(230/81 ARASI)

♥ ♥ denizli 88 EBUŞŞŞ ♥ ♥

♥ ♥ 92 ARORA ♥ ♥

♥ ♥ 94 BUTTERFLY ♥ ♥

♥ ♥ 95 DİRİM ♥ ♥

♥ ♥ tunceli/bayraktepe 95 KARA_SEVDAM ♥ ♥

♥ ♥ hakkari/çukurca 95 CHARM ♥ ♥

♥ ♥ ağrı/tutak/doğangün 95 EXTREME ♥ ♥

♥ ♥ 96 KK-DELİSİ ♥ ♥

♥ ♥ 96 DLKLTN ♥ ♥

♥ ♥ 96 SERSA_24 ♥ ♥

♥ ♥ 96 DENİZM ♥ ♥

♥ ♥ 98 CORALBLUE ♥ ♥

♥ ♥ 98 CEMRE81 ♥ ♥

♥ ♥ 113 ÖZLEMOFOF ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 120 DSH ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 121 HAANDAAN ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 122 MELTEMRE ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 129 ÇİTLEMBİK ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 141 MOON_610 ♥ ♥

♥ ♥ 146 CANDY67 ♥

♥ ♥ 152 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 179 ZUZU88 ♥ ♥

♥ ♥ 196 İLDEMMM ♥ ♥

♥ ♥ 197 NERGİS ♥ ♥

♥ ♥ 215 KBR06 ♥ ♥

♥ ♥ 216 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥ 216 MÜHÜRLÜ KADERİM ♥ ♥

♥ ♥ 221 EMOSSSSS ♥ ♥

♥ ♥ 229 ASEVER ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

Son düzenleme:
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

ÖZLEMİM=3 AFYONA SELAM:hooray: :hooray:

BUTTERFLY=3 AFYONA SELAM (MEHTAP) :hooray: :hooray:

İZMİRPERİSİ= 10 BALIKESİRE SELAM

MESTURE=16 BURSAYA SELAM

NİSANYAĞMURU=16 BURSAYA SELAM

ESPERANZA=17 ÇANAKKALEYE SELAM

MUHAMMEDİMİNGAMZESİYİM=18 ÇANKIRIYA SELAM

MERVİSHH=28 GİRESUNA SELAM

NİL88AY=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

DESUDEM=34 İSTANBULA SELAM

CORPSEBRİDE=35 İZMİRE SELAM

APRİL09=37 KASTAMONUYA SELAM

DİDOSH=40 KIRŞEHİRE SELAM

ZYNPGRKM=40 KIRŞEHİRE SELAM

K_C=40 KIRŞEHİRE SELAM

MOON_610=42 KONYAYA SELAM (MEHTAP)

KUBİ=43 KÜTAHYAYA SELAM

BALPAREM=60 TOKATA SELAM (MEHTAP)

MÜHÜRLÜ KADERİM=60 TOKATA SELAM (MEHTAP)

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

25 temmuz 2009 =>yeşil<=

28 temmuz 2009 tu.gb.aa

29 temmuz 2009 bayansu

28 ağustos 2009 mrs.sönmez

11 eylül 2009 aycaaaaaaaa

15 eylül 2009 damla_06

15 eylül 2009 boshayallerbunlar

17 eylül 2009 pembe-beta

17 eylül 2009 joeyfun

19 eylül 2009 azradilan

2 ekim 2009 arora (mehtap)

4 ekim 2009 dadluizmirli

4 ekim 2009 bıdışşş

BİTEN=415

ŞAFAK=18 ÇANKIRIYA SELAMLARR:teytey::içelim::içelim:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE

ÇOK ÖZLEDİM SENİ GEL ARTIK BİTANEM NOLURSUN GELLL:gitme:

ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BU SON GÖREVİMİZİDE KAZASIZ BELASIZ

ATLATTIK.GELDİM GÜLÜM DEDİNYA BANA DÜNYALARA BEDEL SENİN

O İKİ ÇİFT LAFIN..:Saruboceq:.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN:Saruboceq:

:Saruboceq:ALLAHIMA EMANETİMSİN:Saruboceq:

MUHAMMEDİM

gamzecim benide yarılıyanlar listesine eklermisin
bu arada senin şafak az kaldı
hayırlısıyla kavuşun

şafak 120 bugünüde yersek bi 20 gün sonra 100 leri yemiş olucaz Rabbim tüm askerlirimizi korusun :Saruboceq:
gamzem valla burda yaşadıklarını gördüğüm için inan kavuşucağına az kalmış olmasına en az kendi askerim gelicekmiş gibi seviniyorum şükürler olsun bugünümüze rabbim daha ayrılık göstermesin cnm bnm :Saruboceq:

özlemim geri sayım başladı :lepi: şükürler olsun bugününüze rabbim bir daha ayrılık göstermesin inş sizede

gamzecim benide yarılıyanlar listesine eklermisin
bu arada senin şafak az kaldı
hayırlısıyla kavuşun

sen demeden eklemiştim zaten canım değiştirme saatime bide kendi mesajının saatine bak anlarsın seden 6 dk önce değiştirip senide ekledim listeye...evet canım az kaldı sizde yarıladınız artık çoğu gitti azı kaldı canım inşallah klanda biter sizde bugünleri görürsünüz :Saruboceq:opuyorumnanaktan

hadi lenn sen yoktun ne zamandır çektin gittin bizi bıraktın senağlamadaha yeni geldin görmedinkine benim ne yaşadığımı .....akannehirşaka gülümm birbirimizi en iyi biz anlarız bilirsin halimi tabikide.ben gittiğimde sen 102 diycen inşallah sonrası daha çabuk geliyor (tabi uğraşacak bişilerin varsa dahada çabuk oluyo)elişi yaptığım için onları yetiştirmeye çalışıyorum zaman geçiyor bide son günler deniyor artık bittiğini anlamaya başlıyosun yavaş yavş..plakalara düş o zaman daha heycanlı oluyor...inşllah doğan güneşide gör meleğim:Saruboceq: ...asker bekleyen tüm asker sevdalıları bunu fazlasıyla hakediyoruz.rabbim burunlarnı kanatmasın..:Saruboceq:öptüm canımmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

canım ya kıyamam valla 6ay yoktum okul için yurtdışındaydım hem aile hem sevgili şafağı saydım mafoldumben çok zor be gamzem şindik geldim sıkılmadan okudum geçmişi merak etme sen :gitme: ama muhammedin çok şanslı senin gibi bir karısı var opuyorumnanaktan sen kavuş ben plakalarıma geçim rabbim kötü gün gün yüzü acı göstermesin yeter :Saruboceq: bende seni kocaman kocaman öpüyorum Şeniz :jeyyar:

sen iyi olda nerde olursan ol ...sadece unutma burda olmasanda seni unutmadık merak ettiğim zamanlarda oldu nerelerde bu dedim.bi ara ayrıldılarmı acaba ondanmı saymıyo yazmıyo dedim ...ama öyle değilmiş meğer bizim kız başımıza hoca kesilmeye çalışıyormuşşşş

yokk kardesımı beklıyorum ben mafoldumben

sevındım canım menmun kalmana ,satın aldıgım kadın da övmüştü cok makıneyı ..gule gule kullan canım .

senınkı de az kalmıs ne guzell .

demekki şöförlük için anlatılanlar doğruymuş.orda komutanlar en rahat görev oldğnu sölemişlerdi.baya bi aklına girmişler askerlerin.bizimki yeni yeni anladı. şimdi bi ihtimal çıkabilirmiş şöförlükten.bakalım ne olacak..

şafak 401turkbayragi
mehtap 16opuyorumnanaktan

cnm bnm bitirdin valla darısı bizim başımıza için içine sığmıyordur şimdi hayırlısıyla kavuşun inşallahŞeniz

teşekkür edeirm canım.. darısı başınıza olsun tabi.. su gibi geçsin günleriniz.. sevinç ile.. huzur ile.. sağlık ile inşallah canm..
okulun içinde tebrik ederim.. hayırlı olsun canım.. sen hangi ilde oturuyordun?? belki istanbul içinde faydamız dokunur duyarsak bişeyler.. sevgiler canm,

amin tatlım.... hiçbirimize bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah.. ama son günlere aman dikkat.. birazcık daha gerginlik olabiliyor.. azıcık daha duyarlı sabırlı olmak gerekiyor, ama geçiyor işte.. en güzel şekilde bitirmeyi nasip etsin rabbim sizlere de.. sevgiler tatlım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…