Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

11 eylül 2009 aycaaaaaaaa

15 eylül 2009 damla_06

15 eylül 2009 boshayallerbunlar

17 eylül 2009 pembe-beta

17 eylül 2009 joeyfun

19 eylül 2009 azradilan

2 ekim 2009 arora (mehtap)

4 ekim 2009 dadluizmirli

4 ekim 2009 bıdışşş

17 ekim 2009 özlemim

17 ekim 2009 butterfly

27 ekim 2009 moon_610 (mehtap)

30 ekim 2009 mesture

30 ekim 2009 nisan yağmuru(mehtap)

31 ekim 2009 esperanza

BİTEN=433

ŞAFAK= DOĞAN GÜNEŞŞŞ:hooray::dance::sm_cool:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE

BU GÜNLER İÇİN NE KADAR ŞÜKRETSEK AZDIR.:Saruboceq:.KAFİ GELMEZ

ŞÜKÜRLERİMİZ BEBEĞİM..:Saruboceq:BU GECE SON AŞKIM YARIN ARTIK SENSİZ

UYUMAYACAĞIM.lmaz:.KOKUN OLMADAN GEÇMEYECEK GÜNLER...sositososito

SICAKLIĞINA DOYACAĞIMzemuszemus.YASTIĞINLA DEĞİL SENİNLE UYKUYA

DALACAĞIMhihoyyyt.VE EN ÖNEMLİSİDE SABAH GÖZLERİMİ AÇTIĞIMDA

DUVARDAKİ RESİMLERİNLE DEĞİL SENİN KURBAN OLDUĞUM YÜZÜNLE

UYANACAĞIM:dance:.İŞTE DÜNYALAR BENİM OLACAK OZAMAN.delikafadulden...ÇOK

BEKLEDİM ÇOK KORKTUM ACABA O GÜNLERİ GÖRMEK NASİP OLURMU

DİYE OTURUP GECELERİ AĞLAYARAK ÇOK DUA ETTİM.:Saruboceq:..SEN YOKTUNmafoldumben

AMA ARTIK BENİMLE OLACAKSIN O KOKUNU Bİ ÇEKEYİM İÇİME NOLUR

DOYASIYA Bİ ÇEKEYİM...:gitme:ÇOK ÖZLEDİM SENİ AŞKIM mafoldumben

:Saruboceq:ALLAHIMA EMANETİMSİN:Saruboceq:

MUHAMMEDİM

Gamze gözlerım doldu be güzelım, Doğan gunesı gormek nasıp oldu cok sukur sıze..
Allah bır daha hıc ayırmasın ınsallah saglıkla sıhhatle uzun bır omurr...... darısı bızım basımıza...

Az kaldı ınanıyorum bende gorecegım Allah'ın ıznıylee,,, hepımız gorecegız ınsallahh....

GAMZECİM DUYGULARIMA O KADAR TERCUMAN OLDUN Kİ ANLATAMAM.OKURKEN GÖZLERİM DOLDU YEMİN EDERİM.İNŞALLAH BİR DAHA AYRILMAK ZORUNDA KALMAZSIN CANIM ALLAH BİZİ DE BUGÜNLERE ULAŞTIRSIN.
BABAMIZI ÇOK ÖZLEDİK

Gamzecım Çok tatlı olmuŞsun bende rÖfle yaptırmak ıstıyorum ama bana bu kadar yakıŞır mı bılmıyorum.eŞımın gelmesıne bır ıkı hafta kala yaptırmak ıstıyorum...ınŞallah bana da senın gıbı yakıŞır

GAMZECİM DUYGULARIMA O KADAR TERCUMAN OLDUN Kİ ANLATAMAM.OKURKEN GÖZLERİM DOLDU YEMİN EDERİM.İNŞALLAH BİR DAHA AYRILMAK ZORUNDA KALMAZSIN CANIM ALLAH BİZİ DE BUGÜNLERE ULAŞTIRSIN.
BABAMIZI ÇOK ÖZLEDİK

oyy kıyamam.. hakıkaten ne mıs kokuludur sımdı tarık 'ın annesii, mınık kuzuu..
Rabbım Analı Babalı buyumek nasıp etsın, hayırlı evlat olsun ınsallahh.... babası ne ozlemıstır..

Bızımde babamız cok ozluyor cokk gozunde tutuyo....

babmız o kadar çok özlüyor ki anlatamam gittiğinde tarık bir haftalıktı bizi bırakıp gitmek hem ona hem de bana çok dokundu
babası gelince yavrum 6 aylık olacak inşallah

nasıl mutlu oldum anlatamam bende kendi kendime atarım unuttular beni diyodum kendi kendime ....evet bayram var walla yarın benim bayramım .allah razı olsun cicişim aminn hepimizedeinşallah sizin nasıl gidiyor

Allah hepimizden razı olsun kuzumm yerimseniben
unuturmyum senii..
bizim iyi gidiyo artık hayata atıldık gidiyozkaydirigubbakcemile5

BUGÜN KOCİŞİME HAZIRLIK FÖRLE YAPTIRDIM SAÇLARIMA FÖN ÇEKTİRTTİM NASIL OLMUŞ RENGİ SİZCE?

ya çok güzel olmuş yawrum yaaaa sana sulanabilirmiyim:jeyyar: ama olmaz enişte beni mahveder dimi sonra
walaa çok yakışmış bebem yaa sana zaten herrenk gidiyo maşallh güzel hatunsun.
gamze şaka maka bitirdiğni gördüğüm için çok mutluyum hakkettin ve günü geldi artık kavuşmanızın.yazdıkların çok güzel ve benide duygulandırdı.kaç gündür steye giremiyorum bende diğer arkadaşlar gibi.o yüzden sana yazamadım tatlım .seni çok seviyorum biliyorsun ve istanbula bekiyorum mutlaka hem evime hem düğünüme şahidim olacaktın unutma olurmu allah bir daha ayırmasın sizi darısı benim ve tüm arkadaşlarımın başına:Saruboceq:

ne güzel yazmıssın cnm yaa:sinifsinif:
yarından itibaren kocanlasın artık üzülmek yok inşş:Saruboceq:
heycan doruktadırrr delikafadulden
saçların da çok güzel olmuş kocacın aşık olck tekrar sana:lepi:

canım beniiim yaaaaa gözünaydın bitanem Allahım bi daha hiç ayırmasın sizi inşallah, ama bizi unutma olurmu gel yine saçlarında çok güzel aolmuş canım,yaa inanamıyorum yaa bütün o kötügünler bitti işte herşey bi anı olaraka kalıcak yarından sonra inşallah başka kötü gün görmezsini bundan sonra....

yakışır tabi canım neden yakışmasın yaptır ama işini bilen birine yaptır çok güzel olur ozaman

BABAMIZI ÇOK ÖZLEDİK

sağol canım allah razı olsun inşallah sizde göreceksiniz bu günleri canım kıyamam ben oğluşuna yaaa

yakısmıs tatlım gule gule kullan tonu fılan gayet guzel.. kocacında beyenır ıns..
inşallah beğenir onun için yptırdım beğenmezsede beğendiririzzz artıkın:jeyyar:klava:

Allah hepimizden razı olsun kuzumm yerimseniben
unuturmyum senii..
bizim iyi gidiyo artık hayata atıldık gidiyozkaydirigubbakcemile5
çok sevindim gerçektende inanki.hadin vurun popoma tepüğü bakalım tadı nasılmış bide ben tadayımmmcokacimcoook

sağol canım benim.sulanamazsınlmaz: duymasın muhammet.hepimizde hakediyoruz meleğim.site sorunu benide deli etti listeleri bile yapamadım doğru düzgün ...bende seni çok seviyorum canım gelicem tabi inşallah allahtan bi engel çıkmazsa..sözüm söz ...allahım sizede göstersin canım ....:Saruboceq:

heycan daha çok yeni yeni başladı bikaç saat öncesine kadar yoktu bişi....:roflol:

kocacım herzaman aşık kızım bana saçlarım böyle olmasada aşık..:asigim:

nerlerdesin sen kızzz:mymeka:gidiyodum nerdeyse bee sensizklava:
inşallah kötü günler bitmiştir inşallah görmeyiz artık herşey hepimiz için daha güzel olsun bundan sonra:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…