Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kendi sorunlarımı anlattığım zamanlarda oldu herkeste burda şahit oldu.bu tarz şeyler benim için sorun olmaz .benim hayatta o kadar büyük sorularım olduki hepsiylede başedebildim bunlar falan ne ki ?bende seni tanıyorum yaptıklarını bende çok iyi hatırlıyorum .....sen benle kavga ettin demedimki ben keşke bi öyle bi böyle duracağına kavga etseydin benle.ben öyle hemen sinirlenen birisi değilim bi mesajla falan sinirlenmem ben.ben empati yapmasınıda bilirim sen orasını merak etme .eğer sorun bendeyse bi sorun bulursam kendimde üste çıkmak yerine özür dilemesinide bilirim.durduk yere kimseyi listemden silmem ben.bu liste aylardır var aramın bozuk olduğu kişileri bile aylardır silmedim sayıyoruz hep beraber şafaklarını çünkü onlar benimle adam akılllı kavgalarını ettiler suçlularsa özür dilediler suçluysam özür diledim sorunumuz falan kalmadı yok sen şunu yaptın yok ben bunu yaptım diye suç atmadılar ben şunu yaptım özür dilerim dediler bende aynı şekilde özrümü diledim ve sorunumuz falan kalmadı .durduk yerde kimseyi silmem ben.senin şafağınd sende beni ilgilendirmez seninkide biter elbet herkesinki bitiyo listeye almadığım daha tanışmadığım o kadar çok kişi varki ben listeme almadım die onlarınki kalmıyo hepsininki bitiyo seninkide biter ama artık ben saymıycam o ayrı ...hadi iyi geceler inanki hiç uğraşacak halim yok

gamzecim gözün aydın. bak saya saya bitti bitmez dediğimiz günler.. Bundan sonra Allah ayrılık yaşatmasın.. Herşey güzel gönlünüzce olsun canm.. Darısı tüm bekleyenlerin başına..
Sevgiler,

amin canım benim.. Bilmukabele, aynı temennileri bende yürekten sizler için diliyorum.. Güzel gönlünüze göre versin Rabbim tüm güzellikleri.. Bugün kavuşuyorsunuz sevdiceğinle; heyecanını, mutluluğunu, sevincini yürekten paylaşıyorum canım.. Güzel haberlerinizi bekliyorum...

Bu zor günleri beraber bitirmenin ve desteğinin gücü; bu topicin tanışmamıza vesile olmasının sevinci içerisindeyim.. Sevgiyle kucaklıyorum canım,

bitti ya özlemim sen kavuştun ben daha kavuşamadım ama olsun bitti çok şükür .bundan sonra hiç birimizede yaşatmasın rabbim ayrılığı...seni buralarda gene görmek isteriz tamamen çekip gitme sakın.dediğin gibi darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.öptüm canım bendende sevgileropuyorumnanaktan

sana tepük atmaya geldim gamzecimm maşallah ya bitirdin sonundasositososito
bayram var bayramm gamzee kocişine kavuşuyooo sositososito sositososito
çok hak ettin bunları değerini bilsin eniştemiz sositososito sositososito
Allah bi daha ayrılık göstermesin inşş :Saruboceq:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

Son düzenleme:

nasıl mutlu oldum anlatamam bende kendi kendime atarım unuttular beni diyodum kendi kendime ....evet bayram var walla yarın benim bayramım .allah razı olsun cicişim aminn hepimizedeinşallah sizin nasıl gidiyor

gamzecim gözün aydın canımmmhihoyyyt
sen hakettin böyle sevinmeyi,Allah bi daha ayrılık vermesin size
artık darısı başımızadelikafadulden

şafak.....196

nasıl mutlu oldum anlatamam bende kendi kendime atarım unuttular beni diyodum kendi kendime ....evet bayram var walla yarın benim bayramım .allah razı olsun cicişim aminn hepimizedeinşallah sizin nasıl gidiyor

kız sen hiç merak etme bu gece hep beraber atıcaz sana tepüüğünü hihoyyyt

peki şimdi kim devam edicek tepük atmaya :gitme:

aa ne güzel bir güne denk gelmişim..

gamze beklerken çektiğin zorlukları okuyamadım ama en mutlu gününe şahit oldum şimdi.. hayırlısıyla bitirmişsiniz çok zorlu bir süreci.. darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın (ve aralıktan itibaren de benim) başına...

daha vaktiniz varmış canım tadını çıkartın valla :hulya:

şimdiden Allah yardımcın olsun. :Saruboceq: bu arada benim torunum olacaksın kaydirigubbakcemile3

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

ŞAFAĞI YARILADIK

DİYENLER
(230/81 ARASI)

♥ ♥ 84 ARORA ♥ ♥

♥ ♥ 95 ÖZLEMOFOF ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 102 DSH ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 102 HAANDAAN ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 103 MELTEMRE ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 111 ÇİTLEMBİK ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 123 MOON_610 ♥ ♥

♥ ♥ 128 CANDY67 ♥

♥ ♥ 134 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 161 ZUZU88 ♥ ♥

♥ ♥ 177 İLDEMMM ♥ ♥

♥ ♥ 179 NERGİS ♥ ♥

♥ ♥ 196 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥ 198 MÜHÜRLÜ KADERİM ♥ ♥

♥ ♥ 203 EMOSSSSS ♥ ♥

♥ ♥ 211 ASEVER ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

MUHAMMEDİMİNGAMZESİYİM=DOĞANNNN GÜNEEŞŞŞ :hooray: :hooray:

İZMİRPERİSİ=2 ADIYAMANA SELAM

MERVİSHH=10 BALIKESİRE SELAM

NİL88AY=11 BİLECİĞE SELAM

DESUDEM=16 BURSAYA SELAM

_HASRETİMSİN_=16 BURSAYA SELAM

CORPSEBRİDE=17 ÇANAKKALEYE SELAM

APRİL09=19 ÇORUMA SELAM

DİDOSH=22 EDİRNEYE SELAM

ZYNPGRKM=22 EDİRNEYE SELAM

K_C= 22 EDİRNEYE SELAM

KUBİ=25 ERZURUMA SELAM

MATMAZEL87=27 GAZİANTEBE SELAM(MEHTAP)

BALPAREM=42 KONYAYA SELAM (MEHTAP)

MÜHÜRLÜ KADERİM=42 KONYAYA SELAM (MEHTAP)

EBUŞŞŞ=58 SİVASA SELAM (MEHTAP)

MATMAZEL87=75 ARDAHANA SELAM

BUTTERFLY=76 IĞDIRA SELAM

CHARM=76 IĞDIRA SELAM

DİRİM=77 YALOVAYA SELAM

KARA_SEVDAM =77 YALOVAYA SELAM

EXTREME=77 YALOVAYA SELAM

KK-DELİSİ=78 KARABÜKE SELAM

DLKLTN=78 KARABÜKE SELAM

SERSA_24= 78 KARABÜKE SELAM

DENİZM=78 KARABÜKE SELAM

CORALBLUE=80 OSMANİYEYE SELAM

CEMRE81=80 OSMANİYEYE SELAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…