- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.141
ÖP ANAM ÖPP BENDE ÖPİM SENİİİ ŞenizBİ GELSE ÇOK HAİN PLANLARIMM VARRR:jeyyar::jeyyar:cokacimcoookcokacimcoook
sen kendi sorunlarını anlatıosun gamze bende seni ii tanıorum ve yaptıklarını hatırlıorum unutmadım yani herneyse ben senle kavga falan etmedim bişi demedim bi msj yazdım sen sinirlenmeye başladın sorunu kendinde ara bence.topik senin olabilir ama durduk yerde birini listeden siliosan diyecek bişiyim yok sana şafağımı ben sayıorum zaten sen yazmadın die azalmıcak deil nese ben sana bişi demedim sen sorun yaptın...
sen ne tırsıyon kızzz sana mı edicem kocama edicem o tırssın :roflol:tırstımm naniknanik
canım çok zor günler atlattık ama atlattık bitti artık dostluğun desteğin beni dinlediğin yeri geldiğinde yol gösterdiğin için sana ayrıca teşekkür ediyorum dert ortağım oldun benim son günleri senin sayende atlattım yüreğimin kırgınlığı acısı senin sayende desteğin sayesinde hafifledi sevgime daha bi sıkı sahip çıktım zor gününde iyi gününde hep yanındayım arkadaşım yüreğim seninle dualarım seninle yüce rabbim gönlüne göre versin herşeyi tatlım öyle güzel öyle büyük bi yüreğin varki hayatın hep neşe dolu olsun tabiki eniştemle birlikte :)) düğün haberlerini de bebek haberlerinide sabırsızlıkla bekliyorum kocaman sevgi dolu kucaklıyorum hayatım seni:))
gamzecim gözün aydın. bak saya saya bitti bitmez dediğimiz günler.. Bundan sonra Allah ayrılık yaşatmasın.. Herşey güzel gönlünüzce olsun canm.. Darısı tüm bekleyenlerin başına..
Sevgiler,
,
BıTEN=432
ŞAFAK=1 ADANAYA SELAMLARRRRRRR:teytey::içelim:
88/3
TUNCELıYE/NAZIMIYE
ŞAFAK 1 BEBEĞıM ADANAYA GELDıK SONUNDA NELER ÇEKTıK BU
GÜNLERı GÖRESıYE KADAR...RABBıME ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNLERı
GÖSTERDı BıZE.:Saruboceq:KAVUŞTUMUZ ZAMANIDA GÖSTERSıN ıNŞALLAH..:Saruboceq:
ÇOK ÖZLEDıM SENı GÜLÜM.ÖMRÜN YOLUNA FEDA OLSUN
YATCAZ KALKCAZGELıCEN AŞKIM:dance: O ZAMANA KADAR
:Saruboceq:ALLAHIMA EMANETıMSıN:Saruboceq:
MUHAMMEDıM
sana tepük atmaya geldim gamzecimm maşallah ya bitirdin sonundasositososito
bayram var bayramm gamzee kocişine kavuşuyooo sositososito sositososito
çok hak ettin bunları değerini bilsin eniştemiz sositososito sositososito
Allah bi daha ayrılık göstermesin inşş :Saruboceq:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
nasıl mutlu oldum anlatamam bende kendi kendime atarım unuttular beni diyodum kendi kendime ....evet bayram var walla yarın benim bayramım .allah razı olsun cicişim aminn hepimizedeinşallah sizin nasıl gidiyor
aa ne güzel bir güne denk gelmişim..
gamze beklerken çektiğin zorlukları okuyamadım ama en mutlu gününe şahit oldum şimdi.. hayırlısıyla bitirmişsiniz çok zorlu bir süreci.. darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın (ve aralıktan itibaren de benim) başına...
gün itibariyle;
şafak 104 turkbayragi
100e son 4 zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?