Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gamzecim gözün aydın tatlım allahım bi daha hiç ayrılık göstermesinnn ne diim inan serdarım gelmiş kadar seviniorum çünkü burda hepimiz aynı duyguları paylaşıoruz...sen burdaki çoğumuzdan zor durumda bekledin helal olsun arkadaşım sana her şeyi hakediosunnnn....

bu arada saçlarda yakıoooyerimseniben:jeyyar:

nerlerdesin sen kızzz:mymeka:gidiyodum nerdeyse bee sensizklava:
inşallah kötü günler bitmiştir inşallah görmeyiz artık herşey hepimiz için daha güzel olsun bundan sonra:Saruboceq:

bitanem netim kapalıydı dün açıldı steye girmeyi denedim ama giremedim bi sorun vardı sanırım ama giremeyince ebruya sordum gamze noldu die aha sor kendiside burda aklım sendeydi,ya canım ben gerçekten çok sevindim şuan yaa lafta deil yemin ederim bak senin kavuiştuğunu bilmek su serpti içime nelerine şahit olduk ne kadar sıkıntılarını gördük senin burda ama hepsi geride kalıyo inşallah,ay ne diceğimi şaşırdım yaa içim kıpır kıpır yarın kocanın koynunda uyıcan bu son gecen onsuz geçen offf yaaa....hihoyyyt

anam durr sakin ol ben senin kadar heycan yapadım yawwww:roflol:yasakkelime

sen artık adamı bezdirene kadar çıkartmazsın evden kaydirigubbakcemile3yapış zaten yakasına hiç biyere tek gönderme 1.5 senenin acısı anca böle çıkar:lepi:

zaten öyle kaynanayıda göndericez kızına afyonun ilçesine sefam olsunnkaydirigubbakcemile2:dance:

hadi yavrum sana güle güle

kesmediyse bide uçarak geleyim hade naş naş
görmeyelim bi daha buralarda seni zırlarken falan
al o kacanıda bi daha bi yerlere bırakma a.s.

seni seviyorum Gamzecim Allah ayrılık vermesin bidahaa.s.:1hug:

gamzecim çok güzel olmuşsun tatlımopuyorumnanaktan
nihayet bitti güzelim yaa çok şükür

bizim şafak azcık fazla amaaa bize dayanamıcak bitecek bi gün biliyorum

şafak......195
....biten........252
........mehtap......42

tertip ıslatıcaklar bizimkileri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aman tertip şafak düşsün de ıslansınlar bişey olmaz bizim aslanlara kaydirigubbakcemile3
ama gerçi hava da soğuk kıyamayız diimi :asigim:

BUGÜN KOCİŞİME HAZIRLIK FÖRLE YAPTIRDIM SAÇLARIMA FÖN ÇEKTİRTTİM NASIL OLMUŞ RENGİ SİZCE?

maşallah yavrum benim ne kadar yakışmış bayılacak kocan bu akşam sırnaşık şey:lepi:

gamzeye toplu depükkkk =))
şafak listesinden sana güle gülee =)

ay bende giderken böyle depükler istiyorum bananeee :umursamaz:

çok canım sıkkın off of ne olcak ercan böle. demek ben seni sıkıştırıyormuşum he peki öle olsun annen böle diyor madem bende artık seninle konuşmam senide sıkıştırmamış olurum peki.ama artık çok kırgın ve yorgunum bunları duymak hiçte hoş değil doğrusu zaten benim en zayıf yönümde bu kırılıyorum hemen ve hayata küsüyorum yazık oldu bence artık içimdeki heveste kırıldı keşke bu yazıları okusaydında benim şuanki duygularımı bilseydin ginemi hayal kırıklığı:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…