- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.201
çok canım sıkkın off of ne olcak ercan böle. demek ben seni sıkıştırıyormuşum he peki öle olsun annen böle diyor madem bende artık seninle konuşmam senide sıkıştırmamış olurum peki.ama artık çok kırgın ve yorgunum bunları duymak hiçte hoş değil doğrusu zaten benim en zayıf yönümde bu kırılıyorum hemen ve hayata küsüyorum yazık oldu bence artık içimdeki heveste kırıldı keşke bu yazıları okusaydında benim şuanki duygularımı bilseydin ginemi hayal kırıklığı:sinifsinif:
çok canım sıkkın off of ne olcak ercan böle. demek ben seni sıkıştırıyormuşum he peki öle olsun annen böle diyor madem bende artık seninle konuşmam senide sıkıştırmamış olurum peki.ama artık çok kırgın ve yorgunum bunları duymak hiçte hoş değil doğrusu zaten benim en zayıf yönümde bu kırılıyorum hemen ve hayata küsüyorum yazık oldu bence artık içimdeki heveste kırıldı keşke bu yazıları okusaydında benim şuanki duygularımı bilseydin ginemi hayal kırıklığı:sinifsinif:
canım baya sıkıntın var sanırım Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
neler yaşıyorsun bilmiyorum, yorum yapmak haddim değil o yüzden ama hemen en son noktaya götürmemeye çalış. işin içinde kayınvalide varsa daha da kolay gelsin :teselli:
canım bnim kıyamam
üzülme ya onlar nasıl sıkılıyorsa bizde sıkılıyoruz
bizim onlara onlarında bize anlayış göstermesi lazım
sana tavsiyem konuşurken özelliklede anne baba hakkında
konuşmaman ben baskalarının sıkıntılarınıda ekleyince kaldıramaz hale geldim
çöktüm bi anda idare et canım
sen ona özen gösterki oda sana göstersin a.s.
yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar çünki benim burdaki amacım hepimiz birbirimize destek olmalıyız iyi günlerdede zor günlerdede.o yüzdende buraya yazdım içimdeki sıkıntıları ve şuanda dünden beri morelim bozuk çok fazla kafam karışık
ercana bile tavır koymak geliyo içimden çünki o lafları onun sayesinde yedim ben ama işte asker diye korkuyorum ne olur ne olmaz diye ona bile bişey diyemiyorum.ama bağırmak çağırmak istiyorum o denli sinirliyim önümüz bayram ne arıyacam ne sorcam demekki bunu istiyorlar ne yapalım...mafoldumben
kızlar şafak 19 oldu askım ın birliğinden cıkısı 19 'un daymış toplama merkezindede 1 gün kalırr yani kasımın 20 sinde burda inşallah yani şafakk kısacası 19
ah be canım durum bildiğin gibi değilki birinin dediği birini tutmuyo.şuanda annesi ve babasıyla mecburen konuşmam gerekiyo ama hiç içimden gelmiyo çünki ben ercanı sıkıştırıyormuşum oda annesini arayıp sıkıştırıyormuş söz için ocak ayında gelince sözlencez demiştik oda tamam demişti ama dün annesi aradı beni. dediki bizim şimdi durumuz yok hiç bişi yapamayız bende bişey beklemiyorum zaten sizden takı felan dedim .
alt tarafı bi çiçek çikolataya bakar bu iş dedim anlam veremiyorum resmen bizi sıkma istediğimiz zaman geliriz dedi bana .ercana ise tam tersini söylüyo tamam gideriz diyo şimdi bu kadın ne yapmak istiyor sen anlayabildinmi...:1no2:
aman tertip şafak düşsün de ıslansınlar bişey olmaz bizim aslanlara kaydirigubbakcemile3
ama gerçi hava da soğuk kıyamayız diimi :asigim:
maşallah yavrum benim ne kadar yakışmış bayılacak kocan bu akşam sırnaşık şey:lepi:
ay bende giderken böyle depükler istiyorum bananeee :umursamaz:
kızlar muhammedim gelemedi bi türlü yaa saatler geçmiyoooooooooooooooooooooooooooo
gece 12 gibi gelecek hala daha ankarada çokta kırgınım ayrıca ona yatıp zıbarıcam şimdi saçlarımı yaptırdım diye demedik laf bırakmadı telde kırılmamış küsmemiş gibi yaptım ama çok kırıldım ağzından çıkanı kulağı duymuyor çünkü...yatıp uyuyacağım şimdi ...iyi geceler hepinizede
canım benim ya geldiği zaman o ortalığı toparlayacaktır sana kalan sadece bir iki ay daha sabretmek. bayadır sıkıntın var gibi çünkü :teselli:
yine de sevgiline kızma bence o doğru olanı yapıyor. bu işler böyle yürür sen sevdiğine söylersin o da ailesine iletir. ayrıca sevdiğine isteğini iletmek neden sıkıştırmak olsun ki o da istiyorken hem de. kayıvalidenin derdi başka bence de dediğin gibi. kaynanalık yapıyor işte pürüz olsun da nasıl olursa olsun. :umursamaz:
aramak konusunda da bence herşeye rağmen ara eline bi koz verme bak aramadı bile diye oğluna yetiştiri bence. yani yanlış anlama da yapabilir bi tarzı var gibi geldi kayınvalidenin :kedi:
güzelim anne babayı konuşma demek istedim onlarla konnuşma değil konuşursun mutlaka ama ikiniz konuşurken onlardan nişan özden bahsetme o zaten hasretle dolup taşıyordur şimdi biran önce olsun ister ama aileler öle değil onlarda oğullarına olan özlemi gidrmek için biraz geç olmasını ister bide cimrilikte varsa işin içinde yani geline altın takmak zor geliyorsa zaten 5 yılda geçse yine onu bahane edrler sen sevdiğine de boşver bunlar gelince konuşulacak şeyler sabrımızı bunlara harcamayalım baska şeyleri düşününce sabrımız zorlanır geç bunları şimdi aşkımızı konuşalım deha birde sakın bişi istemem deme gelir döverim seni ne kendini öle herşeye razıyıma getiriyon sen iyilik yapar halden anlarsın ama onlar enayi olarak görür gerekirse bi kaç ay daha bekle herşeyin tam olsun tabi bunları dert etme senden istedikleri zamnsa kısa bi zaman ver ama diyim sana takılar size yarayacak sonra ah vah edersin :1hug:
ne meraklısın tepük yemeye ne bu heves sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae
aynen öle diyo zaten canım az evvel konuştum onunla. seninle benim arama kimse giremez canım dedi ben o dediklerini bizzat ileticem zaten dedi sen merak etme felan dedi neden olsa beni düşünür oyüzdende birazda olsa rahatladım canım .ergeç olacak bu iş zaten ama işte aksilikler de olmazsa olmaz dimiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?