- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.621
Şafak 11... Bitermi beeeeeeeeee...... Bir ömür gibi geliyoo! Of ulan ooooofff.....
:çok üzgünüm:kocişimle sabaha dek oturduk konuştuk sabah uyuduk daha şimdik kalktık ne tembel olduk yaaawww...akşam olmuş nerdeyse...allah sizede nasip etsin bu günleri tüm yüreğimle dua ediyorum
ebuşş sen böle yazınca benim içim parçalanıyo daha cok var kızım nasıl geçicek saymasak daha cabukmu geçiyor : ((
bende 81 ama 13 aralık doğumlu olduğum için 82 gibi bişi 15 gün erken geç yazsalar tam 82 sayılıyom ama öle işte önümüzdeki ayın 13 yaş günümmüş yaawwkaydirigubbakcemile3
Şafak 11... Bitermi beeeeeeeeee...... Bir ömür gibi geliyoo! Of ulan ooooofff.....
ii akşamlar kızlar nabersiniz BAYPİPO canım senin şafak kaç oluyo 12 den sonra söle senide eklim hemen listeye yapıcam şidi...
ii akşamlar kızlar nabersiniz BAYPİPO canım senin şafak kaç oluyo 12 den sonra söle senide eklim hemen listeye yapıcam şidi...
süpersin yaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
yaa bizim bu şafak sayarlara ne oldu kızlar bilen varmı,vee yapmayı bilen varmı ben geri istiyorum şafaksayarını yaa bilen varsa lütfen bana dönün kızlarr ....:Saruboceq:
ne demek hayatım her ne kadar 15 ayı bizle geçiremesende sende bizdensin buralara kadar bekledin listeye girmek hakkın canım keşke daha önce farkedebilseydin burayı bu listeye girebilmek için nasıl iç çekiyoduk girince sanki yarın kavuşucakmış gibi mutlu oluyoruz bunları beraber yaşayabilseydin bizle,bunu isterdim gerçekten ama olsun sonlara doğru olsada bize katıldın buda güzel hoşgeldin güle güle güle yapcaz sana....kaydirigubbakcemile3yerimsenibensositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?