- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.641
mrb arkadaslar been foruma yeni üye oldum. benimde eşim askerde daha uc ay bıttı... şafak:374
nergisim seninkide gitgide azalıyor be kuzum bitiyo mu nee :dance:
mrb arkadaslar been foruma yeni üye oldum. benimde eşim askerde daha uc ay bıttı... şafak:374
208 safak
kocişimle sabaha dek oturduk konuştuk sabah uyuduk daha şimdik kalktık ne tembel olduk yaaawww...akşam olmuş nerdeyse...allah sizede nasip etsin bu günleri tüm yüreğimle dua ediyorum
slm tatlım hoşgeldin...Bayanlar bu benim arkadaşım aramıza katılmasını istedim eşi askerde ve dünyalar tatlısı bi bebişi var Allah kavuştursun tekrar canım hoşgeldin...:1hug:
karasevdam
evet canım benim resmimdi o yaşımı göstermiyom evet ama ercanı beklerken bayağı bi yaşlandım sanrım:sinifsinif:
oyy kıyamam yaa gelince düzzelirsn bende kendimi çirkin hissediom ama biraz toparlanmaya basladım gelince karım nerede die aranacaktı yoksa kaydirigubbakcemile3
aynen bende kaşlarıma dokunmuyorum bile hele güzel giyinmeyi canım hiç istemiyor of of...:sinifsinif::umursamaz:
zaman yakşaltıkça insan bunu derdine düşüyor ben saçımı falan boyatmayı düşünüyorum doğumdan sonra verilecek 3 kilom kaldı güzel ciciler falan alcamzemuszemus
ay heyecanlandım birdensositososito
sen neler yapmayı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?