Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mrb arkadaslar been foruma yeni üye oldum. benimde eşim askerde daha uc ay bıttı... şafak:374

slm tatlım hoşgeldin...Bayanlar bu benim arkadaşım aramıza katılmasını istedim eşi askerde ve dünyalar tatlısı bi bebişi var Allah kavuştursun tekrar canım hoşgeldin...:1hug:

hihoyyyt12'DEN SONRAhihoyyyt

turkbayragiŞAFAK 119turkbayragi

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:

mafoldumbenÖZLÜYORUMM VE BEKLİYORUMMMM mafoldumben​

:asigim::asigim::asigim:

hihoyyyt12'DEN SONRAhihoyyyt

turkbayragiŞAFAK 119turkbayragi

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:

mafoldumbenÖZLÜYORUMM VE BEKLİYORUMMMM mafoldumben​

:asigim::asigim::asigim:

slm tatlım hoşgeldin...Bayanlar bu benim arkadaşım aramıza katılmasını istedim eşi askerde ve dünyalar tatlısı bi bebişi var Allah kavuştursun tekrar canım hoşgeldin...:1hug:

canım Allah arkadaşına sabır versiin ama iyiyki bebişi var benim eşim askere gittiğinde oğlum 7 aylılktı onsuz beklemek sabretmek çooook daha zor olurdu benim için
şu an oğlum 1,5 yaşımda ve babası 2 yaşına 40 gün kala bizimle olucak :teytey:Allah sana ve eşine sabır versin tabiki banadaaa:Saruboceq:
bu arada benim şafak fazala gidiyoooo keşke öle olsa ama :tomato:
ŞAFAK :12 DEN SONRA 118
turkbayragi
SENİ ÇOOOK SEVİYORUUUUM CANIM KOCACIIIM

şafak 66 Yozgata selaamm

off kocacım aramadı yaa :gitme:

bide hastaneye gitmesine izin vermiyorlar mafoldumben
nedir bu askeriyeden çektiğimiz :mymeka:

aynen bende kaşlarıma dokunmuyorum bile hele güzel giyinmeyi canım hiç istemiyor of of...:sinifsinif::umursamaz:

ya işte ölede olmuo
yüzüme bakıom sivilce kaşlar falan daha çok moralimi bozuo bitek gözlerimdeki ışıltı için yapacak bişi yok oda zaten onu gördüğüm anda eski ışıltısına kavuşur :asigim:
gelene kadar toparlancam yüzüme şimdi ii bakmaya çalışıom
gelene kadar fıstık gibi olmam lazım kaydirigubbakcemile3Şeniz

zaman yakşaltıkça insan bunu derdine düşüyor ben saçımı falan boyatmayı düşünüyorum doğumdan sonra verilecek 3 kilom kaldı güzel ciciler falan alcamzemuszemus
ay heyecanlandım birdensositososito
sen neler yapmayı düşünüyorsun?

bende saçlarıma şekil vercem bide kilo vermeye çalışıom 7 kilo verdim ama daha vermem lazım
cicilerimi almaya basladım kaydirigubbakcemile3

baktım depresyona giriom alışverişe koştum kaydirigubbakcemile3bide hastaneye gitcekti bende görmeye gitcektim heveslendim aldım cicilerimi ama göndermiceklermiş :sinifsinif:

olsun canım üzülme zaten az kaldı ben 60 lara düşünce az kaldığına inandım yoksa bu gidişle depresyona girecektim....direkten döndük yani...
bebeğim var daha 3 aylık hem de babamız gittiğinden beri işlerini ben yürütüyorum oynatmaya az kaldı-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…