- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.661
olsun canım üzülme zaten az kaldı ben 60 lara düşünce az kaldığına inandım yoksa bu gidişle depresyona girecektim....direkten döndük yani...
bebeğim var daha 3 aylık hem de babamız gittiğinden beri işlerini ben yürütüyorum oynatmaya az kaldı-tatlicadiarzu-
bu arada benim de adım dilek
Biten:339 Şafak:91 HღU...
O da özlüyormuş
Benim bir tanem
Çok üşüyormuş
Ben olmayınca
Öyle yazıyor son mektubunda...
O da özlüyormuş
Benim bir tanem
Hep ağlıyormuş
Ben olmayınca
Öyle yazıyor son mektubunda...ELLERİM UZANAMAZ DOKUNAMAM Kİ !!! ÖZLEDİĞİM ŞİMDİ ÇOK UZAKLARDA.... senağlama
YOKMU KİMSE LEEEEEEEEEEEEN CANIM SIKILIYO ZATEN KONUŞMAK İÇİN ARADIM KUZUM YATIYORMUŞ MALESEF KALDIRMIŞLAR BENİM AŞKIMI YAZIK YAA NERDENDE BİLİYİM UYUDUĞUNU BEN KIYAMAM BEN ONA YAW BİDE EŞOFMANLARLA SOĞUKTA TİTRİYE TİTRİYE KONUŞTU MEĞER SE TELEFONU DIŞARIYA KOYMUŞLAR TERBİYESZLER DONDU ZAVALLI AŞKIM :sinifsinif:
ben varıııııııımmmmmm
aramadan uyuduysa üşümeyi hak etmiştir kaydirigubbakcemile3
benimki armadı sabah 11 gibi aradı daha ses soluk yok havaların soğumasıda kötü oldu yaa telefon sırasında bekliyemio
Maşaallah inşaallah hayırlı bi evlat olur
benim adımda melek baya uyumluyuz kaydirigubbakcemile3
Ya canım aramıŞta bİzİm telefonlar kapanmıŞtı yatırcaktı oda bende mÜsaİt olamayınca malesef olmadı yanİ
oy oy nasılda savunur sevgilisini kaydirigubbakcemile3
Allah sesini eksik etmesin kulağından
AA SENİNDEMİ ADIN MELEK KIZ NE TESADÜF DUR İKİNİZN ARASINDA Bİ DİLEK TUTAYIM kaydirigubbakcemile3
AMİN CANIM HEPİMİZİN İNŞALLH AMA BEN DAHA ÇOK SABIRSIZ OLDUM ONDANDA DUR BAKALIM BEK BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞIYOM:gitme:
AYY KARIŞTIRDIM KIZ MELEK YAA NEYSE ANACIM 2 GR AKLIM VARDI ERCANIM GİTTİKTEN SONRA ONUDA KAYBETTİM SANIRIM DÖNSENEEE ASKIIIIIMM DAYANAMIYOM BEBEK GİBİ ZIRLIYACAM ŞİMDİ
sende sabırsızlık bende sinrlilik halleri bak armadı die şimdi elime geçse bi güzel dövrdim şimdi arasa demediğimi bırakmm :mymeka:
NİYE DÖVÜYON KIZ ADAMI AA KOCA DÜŞMENI SENİ DELÜ KARUUUkaydirigubbakcemile3 MÜSAİT OLAMAMIŞTIR ..HEM HADİ YAT SEN YAT BU SAATTE SİNİR DEN KUDURTMA ŞİMDİ BENİ KEŞKEM BENİM KOCAM OLARAK GİTSEYDİDE GELİNCE EVLİLİKTİ BİLMEM NEYDİ DERDİ OLMADAN KAPASAYDIM EVE KİMSELEREDE GÖSTERMESEYDİM Bİ SÜRE YAAkaydirigubbakcemile3
BENİ GİNE DEŞTİN HANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANsenağlama
sende sabırsızlık bende sinrlilik halleri bak armadı die şimdi elime geçse bi güzel dövrdim şimdi arasa demediğimi bırakmm :mymeka:
NİYE DÖVÜYON KIZ ADAMI AA KOCA DÜŞMENI SENİ DELÜ KARUUUkaydirigubbakcemile3 MÜSAİT OLAMAMIŞTIR ..HEM HADİ YAT SEN YAT BU SAATTE SİNİR DEN KUDURTMA ŞİMDİ BENİ KEŞKEM BENİM KOCAM OLARAK GİTSEYDİDE GELİNCE EVLİLİKTİ BİLMEM NEYDİ DERDİ OLMADAN KAPASAYDIM EVE KİMSELEREDE GÖSTERMESEYDİM Bİ SÜRE YAAkaydirigubbakcemile3
:roflol: gece gece beni güldürdün Allahta seni güldürsün
bence sen uyu halin çok vahim kaydirigubbakcemile3sevgilin geldiğinde basına gelecekleri düşnmek bile istemiyorum :roflol:
ben annemlerde olduğum için bi tarafa kapatamıcam malesef eve bi gidelim ona yapacaklarımı bilirm ben kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?