Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

60 ta bi hikmet var demekki bende 69 olunca ilerlediğine inandım
Allah kolaylık versin canım bebiişin adı ne

Biten:339 Şafak:91 HღU...

O da özlüyormuş
Benim bir tanem
Çok üşüyormuş
Ben olmayınca
Öyle yazıyor son mektubunda...
O da özlüyormuş
Benim bir tanem
Hep ağlıyormuş
Ben olmayınca
Öyle yazıyor son mektubunda...ELLERİM UZANAMAZ DOKUNAMAM Kİ !!! ÖZLEDİĞİM ŞİMDİ ÇOK UZAKLARDA...
. senağlama

BENİ GİNE DEŞTİN HANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANsenağlama

YOKMU KıMSE LEEEEEEEEEEEEN CANIM SIKILIYO ZATEN KONUŞMAK ıÇıN ARADIM KUZUM YATIYORMUŞ MALESEF KALDIRMIŞLAR BENıM AŞKIMI YAZIK YAA NERDENDE BıLıYıM UYUDUĞUNU BEN KIYAMAM BEN ONA YAW BıDE EŞOFMANLARLA SOĞUKTA TıTRıYE TıTRıYE KONUŞTU MEĞER SE TELEFONU DIŞARIYA KOYMUŞLAR TERBıYESZLER DONDU ZAVALLI AŞKIM :sinifsinif:

ben varıııııııımmmmmm
aramadan uyuduysa üşümeyi hak etmiştir kaydirigubbakcemile3
benimki armadı sabah 11 gibi aradı daha ses soluk yok havaların soğumasıda kötü oldu yaa telefon sırasında bekliyemio

Maşaallah inşaallah hayırlı bi evlat olur
benim adımda melek baya uyumluyuz kaydirigubbakcemile3

AA SENİNDEMİ ADIN MELEK KIZ NE TESADÜF DUR İKİNİZN ARASINDA Bİ DİLEK TUTAYIM kaydirigubbakcemile3

AYY KARIŞTIRDIM KIZ MELEK YAA NEYSE ANACIM 2 GR AKLIM VARDI ERCANIM GİTTİKTEN SONRA ONUDA KAYBETTİM SANIRIM kaydirigubbakcemile3DÖNSENEEE ASKIIIIIMM DAYANAMIYOM BEBEK GİBİ ZIRLIYACAM ŞİMDİmafoldumben

AMİN CANIM HEPİMİZİN İNŞALLH AMA BEN DAHA ÇOK SABIRSIZ OLDUM ONDANDA DUR BAKALIM BEK BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞIYOM:gitme:

sende sabırsızlık bende sinrlilik halleri bak armadı die şimdi elime geçse bi güzel dövrdim şimdi arasa demediğimi bırakmm :mymeka:

AYY KARIŞTIRDIM KIZ MELEK YAA NEYSE ANACIM 2 GR AKLIM VARDI ERCANIM GİTTİKTEN SONRA ONUDA KAYBETTİM SANIRIM DÖNSENEEE ASKIIIIIMM DAYANAMIYOM BEBEK GİBİ ZIRLIYACAM ŞİMDİ

sorun değil cnm gayet normal benimkide yarım yarm çalışıo zaten kaydirigubbakcemile3

BıR BAKIŞ BAKTIN
KALBıMı YAKTIN
AŞKIN KEMENTıNı
BOYNUMA TAKTIN
BAHÇENDE GÜLÜN
KAPINDA KULUN :asigim:
OLMAYA RAZIYIM:asigim:
SEVGıLıM SENıN:asigim:
ÖZLEDıM ULEEEEEEEEEEEEEEEklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…