- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.361
Sizin Bu ay giden E$iniz, yada sevgiliniz nereye düstüler?
benim eşim tıbbi sekreter.uzun dönem askerliği.acemiliği Amasya piyade eğitim tugayına düştü.duygularımı kelimelere dökmek imkansız.5 yıllık evliyiz.bazı sebeplerden dolayı erteletmişti askerliğini işte bu gün geldi çattı.bir gün bile ayrılmamıştık.sanki nefes alamadığımı hissediyorum.alışırsın diyorlar ama hayır alışmayacağım.insan nefes almadan yaşayabilir mi?
benim sewgilim sarıyere düştü...
o kendisi istanbullumu ve genede istanbulami düstü?
doğma büyüme istanbullu ama kütüğü siwasta...
Anladim..
bende esimin istanbula dusmesini cok istemistim ama olmadi.. kader kismet..
gene ozaman sana yakin.. gormeye gidecekmisin ara sira.. acemi birligi demi
ewet acemi birlii...
ailesi sordu gittiimizde senide çağıralım mı die (ailesiyle yeni tanıştım ) bende çağırın gelirim dedim yani kısmet olursa önümüzdeki hafta sonu gidicem...
ALLAH tüm mehmetçiklerimize sağ sağlim gidip gelmeği nasip etsin... turkbayragi
şafak 451 turkbayragi
offf off nasıu geçiçek bu günlerrrrrmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ah süper, sevindim senin adina..
Allah hepimizi kavustursun..
Acemi birligi bitsin subatta gene yolcuyum turkiyeye :)
Görmem lazim, cok özledim onu...mafoldumben
çok sağol canımmmm sizide Allah kavuştursunnnn tüm asker yolu bekleyenlere Allah yardım etsinn..
ßiz günde 4,5 saatten az konuşmazdıkk..şimdi o yokya telefonlarım hep sessiz bi telefon çalınca hep oymuş o arıomuş gibi osanıyorum,yada telefonu alıyorum tam mesaj atıcam.. aklıma gelincee çok kötü oluyorum .. Allaha şükürler olsunki bu sabah aradıı sesini duydummm aşkımın,sesi burukduu ama bana belli etmemeye çalışıyodu anladım ben.bende agladım ama belli etmedim çok iyiyim dedimm qözü arkada kalmasın askerimin.. Allahhh Sabır versin herkezee Çok zor.!:gitme:senağlama
bi sure gecsin daha rahatlarlar gunde bikac kez konusursunuz.. bazen yogun olduklarında 2 gun falan aramıyorlar zor oluyor o ama alısırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?