Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim eşim tıbbi sekreter.uzun dönem askerliği.acemiliği Amasya piyade eğitim tugayına düştü.duygularımı kelimelere dökmek imkansız.5 yıllık evliyiz.bazı sebeplerden dolayı erteletmişti askerliğini işte bu gün geldi çattı.bir gün bile ayrılmamıştık.sanki nefes alamadığımı hissediyorum.alışırsın diyorlar ama hayır alışmayacağım.insan nefes almadan yaşayabilir mi?

Benim eşimde Amasya piyade eğitim tugayına düştü :kedi:
o nezaman teslim oldu?
benimki dün teslim oldu.. 10 kisi falan görmüs otogarda, cay falan icmisler, internete girdiler sabah ondan sonra
onlarla beraber teslim oldu..

Son düzenleme:
Anladim..
bende esimin istanbula dusmesini cok istemistim ama olmadi.. kader kismet..

gene ozaman sana yakin.. gormeye gidecekmisin ara sira.. acemi birligi demi

ewet acemi birlii...
ailesi sordu gittiimizde senide çağıralım mı die (ailesiyle yeni tanıştım ) bende çağırın gelirim dedim yani kısmet olursa önümüzdeki hafta sonu gidicem...
ALLAH tüm mehmetçiklerimize sağ sağlim gidip gelmeği nasip etsin... turkbayragi

ah süper, sevindim senin adina..
Allah hepimizi kavustursun..
Acemi birligi bitsin subatta gene yolcuyum turkiyeye :)
Görmem lazim, cok özledim onu...mafoldumben

çok sağol canımmmm sizide Allah kavuştursunnnn tüm asker yolu bekleyenlere Allah yardım etsinn..

ßiz günde 4,5 saatten az konuşmazdıkk..şimdi o yokya telefonlarım hep sessiz bi telefon çalınca hep oymuş o arıomuş gibi osanıyorum,yada telefonu alıyorum tam mesaj atıcam.. aklıma gelincee çok kötü oluyorum .. Allaha şükürler olsunki bu sabah aradıı sesini duydummm aşkımın,sesi burukduu ama bana belli etmemeye çalışıyodu anladım ben.bende agladım ama belli etmedim çok iyiyim dedimm qözü arkada kalmasın askerimin.. Allahhh Sabır versin herkezee Çok zor.!:gitme:senağlama

Nezaman gitti seninki?
Benimkide sabah aradi.. sesi gitmis.. asi'dan dolayi diyo 3 igne yemis..
allah butun mehmetcikleri korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…