- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.521
hep dua ediyorum enazndan ustabirliği iyi biyer olsn ama manisadan batıya gelmk çok zor zaten off ne düşüneceğimide şaşırdım kendimi hiç düşünmüyorum her acıya katlanırım yeterki o raht olsn iyi olsn bunu bilmek bile yeterturkbayragi
duanı esirgeme sakın çok yenisin çok taze henüz ne desek boş şuanda senin yarana merhem olmaz ama birsüre sonra daha katlanılır gelecek sana dayanamasam ben dayanamazdım be gülüm.tuncelide komando hergün operasyon çatışma.üstelik tek sorun bunlarda değil maddi olarakta çok zorlandım.eşimin ailesiyle çok sorunlar yaşadım tam bi kabustu yani...doğru söylüyorsn aslında ama gelde bunu yüreğime anlat off hiçbişi dinlemiyor ne söylesem avunmuyor bekliyorum öle işte dua ediyorum Allah tüm askerlerimizi sevdklerine bağışlasınturkbayragi
ya kızlar ben anlamıyorum neden kimsii 3 kere ararda biz
bekliyoruz her yer kalabalık değilmi anlamadım ki ben
asim benim canım seninkinin yaptığı yer komando ve jandarma çıkarttığı için diğer yerlere göre 2-3 kat daha büyük daha kalabalık bi yer..anca canım sıkma canını
her zaman böyle olmaz canım ilk günler bunlar işler çoktur emirsiz bişi yapamazki..sizde farkına varacaksınız asker olduklarının henüz farkında değilsiniz bi süre eskisi gibi konuşalım görüşelim isteyeceksiniz ama bi süre sonra aramasada olur iyi olsun yeter diyeceksiniz ..biraz vakit geçsin daha rahat ararraramadı yaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sadece dün aradı 2 dakka bile sürmedi konşmamız kafayı yicem nasıl geçicek bu 15 ay mafoldumben
bütün yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzza.s.
yazdıklarınızı tek tek okudummm ve ilk sevgilimi gönderdiğim günlere döndümmm allah hepinize sabır versinn ki veriyoo emin olun...allah kimseye çekemeyeceği yükü vermiyoo...
biz sevgilimle sekiz yıldır birlikteyiz ve bu sekiz yılın 7,5 yılında her gün görüştük..belki abartı gelicek ama öleee...o askere gittiğinde dünyam durdu sandımm artık yaşayamıcağımı sandımm alışamam dedimmm ama alıştımmm..yani varlıklarına nasıl alışıosak yokluklarınada alışıoruz ,alışmak zorundayızzz..bnm sevgilim şu an ŞIRNAK'ta askerlik yapıyo...yani doğuya düşmesin filan diye dua etmeyinnn..ben hep hesap yapardım türkiyede 81 il var bunların taş çatlasın 10-15 tanesi askerlik için tehlikeli olsun o yüzden serdarımmın doğuya düşme ihtimali batıya düşme ihtimalinden çok çok daha az diodummm...dağıtımda onun bölüğünden sadece 4 kişi doğuya düştü ve bi tanesi bnm sevgilimdi..şırnak'a düştüğünü duyunca dünyam ikinci kez durdu..tam askerliğe alışmaya başlamıştık tekrar herşey mahvolduuu.çok ağladım haftalarca hep araştırdım nasıl bi yerdir nedir diye ..ama serdarım yerine gidip teslim olmadan içim hiç rahat olmadı şu an sizin olduğu gibi...ama gitti şırnaktaki bölüğüne teslim oldu "rahatım aşkım" dedi..rahatladımmm..şu an şafağımız sadece 95....geriye dönüp bakıyorum nasıl geçmiş diyorum ...sizde aynen bunları yaşıcaksınız.serdarım şu an o kadar rahatkii.yani hiç batıya düşsün filan dua etmeyin rahat edebleceği bi yere düşsün diye dua edinnn.sadece sabredinnn...beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırr.....
kız hilalim nasıl özledim seni ...ne güzel anlatmışsın canım.az kaldı gülüm az daha sabır sende tezkereci son imparatorsun artıkın
Şafak :68 herkese hayırlı teskereler..Allah yardımcımız olsuun (=
hoşgeldin canım az kalmış hayırlısıyla gelsin inşllah
Kızlar allah size büyük sabırlar versin. Bir zamanlar ben burada askerimi bekliyordum... Ama mutlu olamadım. İnşallah sizler mutlu olursunuz ve beklediğiniz insan gittiği insanla aynı olur. Umarım... Yollarınız açık olsun. Sevgilerimle
canım öncelikle hoşgeldin aramıza ...ilk başta unutma sakın ecel geldiyse koynundayken bile gelir engel olamazsın eğer vakti gelmemişse düşmanın içine bi başına girsede burnu kanamaz ..kızlar bilirler beni evliyim eşim tuncelide komando olarak yaptı askerliğini hergün dağlarda hergün operasyonlarda çatışmalar falan yüreğim ağzımda yaşadım resmen...ama işte doğu çıktı bişi olacak demedim.her doğuya gidene bişi olacak diye bişi mi var tatlım.benim ne çektiğimi bilirler kızlar.doğusu batısı değil hayırlısı neresiyse orası olsun diye dua et.
saol canm ya dualarımz hep onlarla bende öle diorum hep ama insanın aklına bin türlü şey geliyo derdini veren Allah dermenınnıda veriyo sabrınıda veriyo işte nihayetnde.
oy kıyamam evet cnm tertibiz sanırım:):)
ya öylede bana ulaşamamış
bi dahada aramadı ben nerden bileyim çekmeyeceqini salak telefonumun
bekliyorum dahamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?