Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aşkım için günlük tutuyorum ilk sayfalarını şöyle bi açtımda aman Allahım kabus gibi :1shok:akannehir ama çok şükür az kaldı 42 gün var bitecek inşaallah sizlrinde bitecek sabredin ve onlara destek olun..:asigim:

canım öncelikle hoşgeldin aramıza ...ilk başta unutma sakın ecel geldiyse koynundayken bile gelir engel olamazsın eğer vakti gelmemişse düşmanın içine bi başına girsede burnu kanamaz ..kızlar bilirler beni evliyim eşim tuncelide komando olarak yaptı askerliğini hergün dağlarda hergün operasyonlarda çatışmalar falan yüreğim ağzımda yaşadım resmen...ama işte doğu çıktı bişi olacak demedim.her doğuya gidene bişi olacak diye bişi mi var tatlım.benim ne çektiğimi bilirler kızlar.doğusu batısı değil hayırlısı neresiyse orası olsun diye dua et.

Kızlar allah size büyük sabırlar versin. Bir zamanlar ben burada askerimi bekliyordum... Ama mutlu olamadım. İnşallah sizler mutlu olursunuz ve beklediğiniz insan gittiği insanla aynı olur. Umarım... Yollarınız açık olsun. Sevgilerimle

anammm noldu gızz o kadar bekledin bilemedimi kıymetini ... üzülme sen daha iyilerine layıksın inanki kıymet bilmeyen adamdan hayırmı gelir boşver..canım benimopuyorumnanaktan

herkeze günaydın kızlar.şu 3 gün sanki 3 koca asırgibi .ne yediğim yemeğin nede uykumun tadı yok.biliyorum geçecek.eşime güçlü olacağıma dair söz verdim.bende her gün eşime birşeyler yazıyorum.mail atıyorum okuyabilme ihtimali varmı bilmiyorum ama benim biraz içim rahatlıyo.Allahtan işim var .artık çocuğumuz olsun istiyoruz bütün bu sıkıntılar onun için.her sabah bunun hayaliyle uyanıyorum.ve kendi kendime mutlu oluyorum.

muhammedimingamzesiyim her zaman böyle olmaz canım ilk günler bunlar işler çoktur emirsiz bişi yapamazki..sizde farkına varacaksınız asker olduklarının henüz farkında değilsiniz bi süre eskisi gibi konuşalım görüşelim isteyeceksiniz ama bi süre sonra aramasada olur iyi olsun yeter diyeceksiniz ..biraz vakit geçsin daha rahat ararr

sorunda orda işte arasa iyi olduunu bilicem ama aramadıında huzursuz oluorum...ama dediin gibi ilk günler daha bunlar yawaş yawaş alışıcam =(...inşallah bugün arar sesini duyarım... mafoldumben
biran önce önümüzdeki hafta sonu gelsede görsem aşkımı yaa :çok üzgünüm: turkbayragi

asi aynı anda gönderdik askerlerimizi Allah kavustursun
bütün asker yolu bekleyenlere Allah sabır versin
benim sevdiğim günde 2 kere arıyo bulundugu yer rahat oldugundan sende sıkma canını kırkağaç sıkı bir yer
bu sabah 10da aramış aşkım bugun 1.yılımız onu kutladı ama o yanımda yoksenağlama

Şafak 455

oy kıyamam evet cnm tertibiz sanırım:):)
ya öylede bana ulaşamamış
bi dahada aramadı ben nerden bileyim çekmeyeceqini salak telefonumun

bekliyorum dahamafoldumben

Canım dediğim gibi kırkağaç çok sıkı bir yer fırsat olsa eminim arardı tekrardan..
Üzülme telefonun basındada bekleme öyle daha zor olur ben ilk teslım oldugu gun saatlerce telefonun basında bekledım aramadı agladım durdum..
Ertesi gün aramaya basladı aılesı asker kart almış faturası eve gelıyormus 3 gundur gunde 2 kez arıyor ama bulundugu yer rahat o yuzden
Emınım senın sevdiğininde yeri rahat ve müsait olsa arardı üzme sıkma canını telinide çeken bir yerde tut canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…