- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.501
moon_610 sağolasın bu akşam çoooooooook mutlu oldum 4 gün daha düşüyoruuuuzkaydirigubbakcemile3zemuszemus
moon_610 sağolasın bu akşam çoooooooook mutlu oldum 4 gün daha düşüyoruuuuzkaydirigubbakcemile3zemuszemus
valla ümmücüm yolcuyuzz artıkkkk eee artık tezkereci devre oluyoruzzz...
88/4 tezkereci devreeeeeedelikafaduldenhihoyyyt:lepi::lepi:
aramadı yaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sadece dün aradı 2 dakka bile sürmedi konşmamız kafayı yicem nasıl geçicek bu 15 ay mafoldumben [/
arar merak etme biz de bugün 15 dakika konuşmamız sanki 2 dakika gibi geldi yani uzun konuşsaan da doyamıyosuun o yüzden üzülme Allah hepimize ve askerlerimize sabir versinturkbayragi
Arkadaslar, Sevdikleriniz arar sizi merak etmeyin.. ben 1 ay gorusemicem diye korkuyordum ama gunde 3 defa yaklasik gorusuyorum.. ama degisebilir tabiki, e$im diyorki bos anda herkes telefona kosuyor.. Sizin icin bu gece dua edecem sevdikleriniz yarin arasin diye.. haber alin diye.. opuyorumnanaktan
Dogru yurtdisindan askerlik yaparsan 21 gün oluyo, ama 12.000 lira öduyosun..
E$im hep istanbuldaydi.. buraya getirmeyi(yurtdisi) calistim ama getiremedim malesef..
Bizde dusunduk eger turkiyede yasayacaksak askerlik bitmis olsun diye.. ayriliga alistik nedeolsa
onun icin hala ayriyiz.. ama askerlik bittiginde gene yurtdisina getirmeyi denicem olmasada
istanbula yerlesecem..
aaa 4 gün dahamı düşüyosun neden tatlım ama çok sevindim senin adına söle şimdi şafak kaç hemen düzeltiyim bi karışıklık olmadan listeyi toparlıcam die canım çıktı bi daha bi pürüz çıkmasın...
çook seviniorum cnm senn gibi şafağı azalanları gördükçe senağlama
valla ümmücüm yolcuyuzz artıkkkk eee artık tezkereci devre oluyoruzzz...
88/4 tezkereci devreeeeeedelikafaduldenhihoyyyt:lepi::lepi:
yok canım sen değişme ben yine aynı yerden sayamay devam öyle bi umut yaptıım doğuda ya eşim belki erken gelir diye aynı yerden saymaya devamturkbayragiturkbayragi
sağol tatlım bende hem sevinirdim hem özeniodummm allahım sanada nasip etsin su gibi geçsin zaman hepimiz kavuşalımmm...:Saruboceq:
ben daha 89/1 im tatlım...:çok üzgünüm:
çabuk git kız adamı hasta etme...yerimseniben
Anliyorum ama istanbula yerlesseydim askerlik gene arada olacakti...
zaten olmazsa istanbula gidecem.. ama buranin sartlari daha ii oldugu icin burayi tercih
etmistim..olmazsada askerden sonra seve seve turkiyeye yerlesirim..
Nikahimiz oldu ama dugun olmadi daha.. askerden sonra insallah..
olsun cnm ben tezkereciysem sende kep altısın dimi ama....
gidicem inşallahh gidicemmm ama bi 95 gün daha burdayım malesef okadarcık daha çekiceksinnn...Şeniz
ŞaFaK 39 (Kırklareli)
düşüyyyoorrrrrrrrr muu neee eicee :lepi:
bir GÜN gelecek bir GÜN kalacak sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?