Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

moon_610 sağolasın bu akşam çoooooooook mutlu oldum 4 gün daha düşüyoruuuuzkaydirigubbakcemile3zemuszemus

aaa 4 gün dahamı düşüyosun neden tatlım ama çok sevindim senin adına söle şimdi şafak kaç hemen düzeltiyim bi karışıklık olmadan listeyi toparlıcam die canım çıktı bi daha bi pürüz çıkmasın...

canım hayatınıza karışmak gibi bi niyetim yok ama en güzel zamanlarınızı ayrı geçiriyorsunuz onu götüremiyorsan sen gideceksin söz konusu aşkım olursa bütün dünyayı arkamda bırakırım

yok canım sen değişme ben yine aynı yerden sayamay devam öyle bi umut yaptıım doğuda ya eşim belki erken gelir diye aynı yerden saymaya devamturkbayragiturkbayragi

anladım canım hayırlısı ama ben bunu aserden önce bilseydim napar eder yurt dışına çıkardım fazla ayrı kalmamak için ama napalım nasip böyleymiş
Allah kavuştursun herkesi
inşaallah senin düğünün içinde şafak sayarız burda
herkese hayırlı teskereler opuyorumnanaktan

olsun cnm ben tezkereciysem sende kep altısın dimi ama....
gidicem inşallahh gidicemmm ama bi 95 gün daha burdayım malesef okadarcık daha çekiceksinnn...Şeniz

anaaaaam ben şimdi kep altımı oldum...delikafadulden:dance:zemuszemus
ayyy çekmek ne kelime hayatım aşk olsun olurmu öle şey hiç kopmasak keşke hep burda olsak ama aşkım gelir gelmez düğüne şafak sayıcam ben daha şafak çoook bende...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…