- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.481
üzülme canım cidden bizde konuşamadık gittiğinden beri
kart zormuş daha gitmden duyduk ama genede buluruz diye almadık bide sıra var sanırım
ararlar merak etme bide yarın arayabilir belki bende yarını bekliyorum
kendi kendimi teselli etmemiz lazım yoksa bitmez
ya kızlar ben anlamıyorum neden kimsii 3 kere ararda biz
bekliyoruz her yer kalabalık değilmi anlamadım ki ben
mafoldumben inş. yarın ararlarda azda olsa rahatlarsınız yaamafoldumben
üzülmemek elde deil bikaç tanıdığım ankaraya düşdü çocuk günde 2kere aradı benm aşkm 2gün geçti 1kere zor aradı oda 2dk bile deildi nasıl iş anlamıyorum kahroluyor insan umarım hep böle devam etmez dayanmak çok güç:1no2:
kızlar sizi öyle iyi anlıyorumki,daha çok taze,içiniz yanıyo doğal olarak ama bizde sizin gibiydik ve zamanla alıştık sabretmeyi öğrendik.sizlerde alışıcaksınızŞenizAmin cnm sagol... mafoldumbenmafoldumben teselliler bile işe yaramıyo senağlamasenağlama napıcam, nasıl alışıcam hiç bilmiyorummsenağlama
devlet sırrımıydı asi:1ninca:ben geldim canlarımm anam ya ruhumu karartınız be zaten bunalımım
öldüm burda ağla ağla
zaten aramadı uyumuştur şimdiye benim sevdiceğim len asomm beni deşifremi ettin:1ninca::1ninca:
her yer aynı değil canım benim eşim ktm ye gitmişti hastaneye gitmek için ordan istediği an arıyodu o kadar kalabalık olmasına rağmen ihtiyaca göre oluo yada oradakilerin insafına göre
iyi olması herşeyden önemli inan benim eşim Tunceli/Bayraktepede adını çok kötü duymuştum hep inanın şuan sizlerin yerleri çok iyi en azından hayati tehlike yok biz yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz bunları düşünün biraz daha metin olun ve şükredin
sesini iyi duyayım yeter bana çünkü içimde hep sıkıntı var sanki iyi deilmiş gibi :1no2:
bütün yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzza.s.
yazdıklarınızı tek tek okudummm ve ilk sevgilimi gönderdiğim günlere döndümmm allah hepinize sabır versinn ki veriyoo emin olun...allah kimseye çekemeyeceği yükü vermiyoo...
biz sevgilimle sekiz yıldır birlikteyiz ve bu sekiz yılın 7,5 yılında her gün görüştük..belki abartı gelicek ama öleee...o askere gittiğinde dünyam durdu sandımm artık yaşayamıcağımı sandımm alışamam dedimmm ama alıştımmm..yani varlıklarına nasıl alışıosak yokluklarınada alışıoruz ,alışmak zorundayızzz..bnm sevgilim şu an ŞIRNAK'ta askerlik yapıyo...yani doğuya düşmesin filan diye dua etmeyinnn..ben hep hesap yapardım türkiyede 81 il var bunların taş çatlasın 10-15 tanesi askerlik için tehlikeli olsun o yüzden serdarımmın doğuya düşme ihtimali batıya düşme ihtimalinden çok çok daha az diodummm...dağıtımda onun bölüğünden sadece 4 kişi doğuya düştü ve bi tanesi bnm sevgilimdi..şırnak'a düştüğünü duyunca dünyam ikinci kez durdu..tam askerliğe alışmaya başlamıştık tekrar herşey mahvolduuu.çok ağladım haftalarca hep araştırdım nasıl bi yerdir nedir diye ..ama serdarım yerine gidip teslim olmadan içim hiç rahat olmadı şu an sizin olduğu gibi...ama gitti şırnaktaki bölüğüne teslim oldu "rahatım aşkım" dedi..rahatladımmm..şu an şafağımız sadece 95....geriye dönüp bakıyorum nasıl geçmiş diyorum ...sizde aynen bunları yaşıcaksınız.serdarım şu an o kadar rahatkii.yani hiç batıya düşsün filan dua etmeyin rahat edebleceği bi yere düşsün diye dua edinnn.sadece sabredinnn...beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırr.....
yazdıklarınızı tek tek okudummm ve ilk sevgilimi gönderdiğim günlere döndümmm allah hepinize sabır versinn ki veriyoo emin olun...allah kimseye çekemeyeceği yükü vermiyoo...
biz sevgilimle sekiz yıldır birlikteyiz ve bu sekiz yılın 7,5 yılında her gün görüştük..belki abartı gelicek ama öleee...o askere gittiğinde dünyam durdu sandımm artık yaşayamıcağımı sandımm alışamam dedimmm ama alıştımmm..yani varlıklarına nasıl alışıosak yokluklarınada alışıoruz ,alışmak zorundayızzz..bnm sevgilim şu an ŞIRNAK'ta askerlik yapıyo...yani doğuya düşmesin filan diye dua etmeyinnn..ben hep hesap yapardım türkiyede 81 il var bunların taş çatlasın 10-15 tanesi askerlik için tehlikeli olsun o yüzden serdarımmın doğuya düşme ihtimali batıya düşme ihtimalinden çok çok daha az diodummm...dağıtımda onun bölüğünden sadece 4 kişi doğuya düştü ve bi tanesi bnm sevgilimdi..şırnak'a düştüğünü duyunca dünyam ikinci kez durdu..tam askerliğe alışmaya başlamıştık tekrar herşey mahvolduuu.çok ağladım haftalarca hep araştırdım nasıl bi yerdir nedir diye ..ama serdarım yerine gidip teslim olmadan içim hiç rahat olmadı şu an sizin olduğu gibi...ama gitti şırnaktaki bölüğüne teslim oldu "rahatım aşkım" dedi..rahatladımmm..şu an şafağımız sadece 95....geriye dönüp bakıyorum nasıl geçmiş diyorum ...sizde aynen bunları yaşıcaksınız.serdarım şu an o kadar rahatkii.yani hiç batıya düşsün filan dua etmeyin rahat edebleceği bi yere düşsün diye dua edinnn.sadece sabredinnn...beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırr.....
OHH BE CANIIM AĞZINA SAĞLIK BENDE BUNLARI ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE EN BAŞINDAN BERİ KIZ BİZE YOL GÖRÜNMEYE BAŞLADI ARTIK YAVAŞTAN GALİBA HAYALDİ BU GÜNLER YAA ŞİMDİ GERÇEK OLUYO...-tatlicadiarzu-
ewet çok haklısın bende batıda olur yanına giderim diye düşünüyordum muşa düştyüğünü öğrenince çok üzlmüştüm hastalanmıştım ama şimdi yanına gidip her ayrıldığımızda çoook daha üzülür hem de gittiğinde 7.5 aylık olan oğlumuda yollarda süründürmüş olurdum:gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?