Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne mutlu cnm ya çok sevndim...gtmeden bnde tanıştırdım zaten şükür sorun yok ta işte tutturdular askerdn sonra diye bnde tamm dedim artık...:hulya:

tatlım senin şu avatarındaki resme bayıldım sizseniz harika yakalaşım sizi çeken kişi bayılıyorum bu tarz fotolara Allah hiç ayırmasın o ellerinizi de yüreklerinizide birbirinden inşallah...:asigim:

Kiz vallaha deme oyle, duygulandim ben simdi.. :kedi:
biz fotograflari cok severiz.. zaten odam doluuu.. duvarimda bos yer yok..
Baya o tarzdan resimlerimiz var :kedi:

Son düzenleme:

deli kız deme öle asker olmak baska yanında düğün hazırlıklarını heyecanla ve kavgayla yapmak baska kaydirigubbakcemile3

Seni sensiz yaşamak en kötü KADER olsa gerek
Ey benim HASRET kokan sevgilim
Bu AYRILIĞA dayanırmı yürek
Gel desem gelemezsin biliyorum
Ama ben seni yaşıyorum ve TEK senağlama

Kiz vallaha deme oyle, duygulandim ben simdi.. :kedi:
biz fotograflari cok severiz.. zaten odam doluuu.. duvarimda bos yer yok..
Baya o tarzdan resimlerimiz var :kedi:

ayyyy ne güzel yaa bizim hiiiç yok öle resimlerimiz< bi nişan resimleri var ama onuda güzel tutturamamışlar bek bi haz alamıyorum sadece manevi yönden nişan resinlerimiz olması etkiliyo o kadar...

deli kız deme öle asker olmak baska yanında düğün hazırlıklarını heyecanla ve kavgayla yapmak baska kaydirigubbakcemile3

hele bi gelsin o hazırlık mazırlık dinlemicem kaçırcam onu yıldırım nikahı kıycam...kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Seni sensiz yaşamak en kötü KADER olsa gerek
Ey benim HASRET kokan sevgilim
Bu AYRILIĞA dayanırmı yürek
Gel desem gelemezsin biliyorum
Ama ben seni yaşıyorum ve TEK senağlama

bak şimdi bak şunun yaptığına bak biz yeni gelenleri teselli edelim die şen şakrak konuşuyoz burda bubun yaptığına bak şimdi tüüüüü yazıklar olsun... kız ne ağlıyon zırlıyon 38 gün kalmış delü karı..kaydirigubbakcemile

ben fotograf hastasiyim.. hele ikimizin fotografi oldugu zaman..
Odama giren shok oluyo.. her yere guzel guzel fotograflar..

Kiz bundan sonra sende cek iste oyle fotolar...

benimkide yildirim nikahidi kaydirigubbakcemile3
cokda komikti vallahaaa

hadi yaa dinlemek isterim mutlaka ama anlatmak istersen tabi yanlız şimdi çıkmam lazım yarın inşallah dinlerim paylaşmak istersen bayılırım böle hikayelere...

HERKESE İİ GECELER KIZLAR ALLAHA EMANET OLN YATTIĞINIZDA SEVDİĞİNİZİN KOKUSUNU DUYA DUYA UYKUYA DALIN SİZİ SEVİYORUM İİ GECELER BEN ŞİMDİ AŞIMA GİDİYİM BENİ BEKLİO UYUYUP ONA SARILMAK İSTİYORUM HADİ ÖPTÜM HEPİNİZİ...opuyorumnanaktan

benimde yıldırım nikahı oldu
neye uradığımı şaşırdım
şaşkınlıktan ayağına bile basamadım o bastı benimkine:dilcikar:

bende basmamistim, nikahi kiyan adam dedi kizim bassana ayagina..
ama bir bastim offff.. yazik vallaha cok komik..
Seninki neden yildirim oldu, anlatmak istersen tabiki

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaar aşkım aradı bugüm sesi çok ii geliodu nöbete çıkıyodu hemen aramış nöbetten önce,ay gülüğştük azıcık i geldi valla keşke uzun konuşabilseydik, Ama oralaar çoook kötüymüş yaaa aponun yerini genişletin die habire eğlem yapılıyomuş çarşıya marşıa çıkamıcam dedi iran kınası getircekti anneme bana falan getiremicem dedi,ay kına ına istemiom aşkım gelsin yeter yaa...mafoldumben
dedimki napam kınayı mınayı aşkım boşver bana sen lazımsın dedim..kaydirigubbakcemile3
oooffffff yaaaa özleeeem len...:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir.. herşey yolundadır.. biz çok şükür çok iyiyiz.. askerlik bitti sonrasında 10 gün kadar görüştük ve mardine evine gitti.. hasret devam ediyor, telefon görüşmeleri ile devam ediyoruz yine.. yine gün sayıyoruz.. ama bu güzel bir hasret.. her an, her saniye arayabilmenin, senini duyabilmenin rahatlığı herşeye değiyor..
uzun bir süre askeriyenin zorluğunu yaşadı sevdiceğim.. gece kabuslarını görüyor halen bazen.. zihninde bitirmeye çalışıyor.. bu arada bizde hazırlıklarımızı yapıyoruz.. bu ay sonunda düğün hazırlıklarına başlıyacağız.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.. umarım güzel haberlerinizi almak nasip olur..
sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…