Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok bitanem şu anda da gülüorum sağolsun aşkım güldürüo :asigim:

şarkıyı dnlerken bir an kötü oldum :sinifsinif:

senn nasıl gidio cnm sıkntılrını giderebldinmi ?

EH İŞTE CANIM ŞİMDİLİK DONDURDUK MEVZULARI KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA 8 GÜN SONRA İZNE GELİO GELİNCE UZUUUN UZUUN KONUŞUCAK İNİŞALLAH İİ OLUR SONU O ZAMAN BELLİ OLCAK HERŞEY...:sm_confused:

hayırlısı tatlım ya ..bi gelsinde inş halledersnz herşeyi...:teselli:

BU ARADA BENDE ŞAFAĞIMI YAZİM BARİ YAW YAZMIYOM UZUN ZAMANDIR...
.....şafak=162.....
.....biten=281......
.....mehtap=8......
"SANA KAVUŞUCAĞIM GÜN AZALDIKÇA ÖZLEMİM DAHA ÇOK ARTIYO AŞŞŞŞŞKKKIIIMMMM...."

OOOHHH MAŞALLAH MAŞALLAH BENİMKİ İZİNDEN DÖNERKEN SEN SON 4 GÜNÜNÜ SAYICAKSIN CANIMMM...AYYYY DARIŞI BAŞIMIZA YAA BU GÜNLERİ GÖRDÜK O GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH...

yok canım 4 gün deel 7 8 gün sayıcam
ilk olarak ersincana ailesini görmeye gidicek yaa
ondan soraa doğan güneş dicem inşallahh :Saruboceq:

son 4 günmü ne kadr kalcak ki nişanlın:uhm:

yok canım 4 gün deel 7 8 gün sayıcam
ilk olarak ersincana ailesini görmeye gidicek yaa
ondan soraa doğan güneş dicem inşallahh :Saruboceq:

ayyy evet yaa doğru unutmuşum onu tamamen ama olsun ondan sonra bi daha gitme sıkıntısı olmaz hep senin yanında,offf yaaaa kıskanıyorum amaaa benimki gelcekdeee düğünü etcezde ohooooo bi asker daha çıkartırdım ben aradan...kaydirigubbakcemile3

sevgilim diyim şmdilk bitanem...bütün ailem bilio sülalem daha doğrusu.. onunda bilio herkes...söz yapmayı çok istedik bnm ailem tuturdu askerdn sonra diye beklioruz işte :sinifsinif:

aynısı bizdede vardı ama biz kandırdık bizimkileri hihi yani kandırdık derken ikna ettik anlamında iikikde öle olmuş valla aileler iice kaynaştı bu arada damatlarını tam tanımıyolar tanıdılar bi hafta sonra nişan söz isteme bi arada oldu ondan bi hafta sonrada askere gönderdim am tanımıyolar aşkımı ama tanıdıkları kadarıylada çok sevdiler,aşkım o benim yaa hemen sevdirdi kendini kerata...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…