- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.681
şafak 347 turkbayragi
özlemcim ne güsel.askerlik bitmişte düğün hazırlıklarına başlayacaksınız bile bak.
inş bizde o günleri görürüz.
mühürlükaderim zormuş işi baya.allah yardımcıları olsun hepsinin.
mehtap:34
ya kızlar bişi sorucam benm ki babasını aramış (beni aramadı bak neyse) nosunu vermiş oranın ama daha ilk günden arasak konuştururlarmı acaba çok kararsızm yada hangi saatler arasak acaba tecrübeliler bilir siz aramıştırsınız eminim bana bi yardımcı olsanız
ben aradıgımda hickonusamadım ankesorlu tel oldugu icin hep mesgul kaydirigubbakcemile3
ama heryerde farklıdır belki bilemem dene bir canım belki konustururlar mesaileri 5 te bitiyor belki o saatten sonra arayabilirsin.. babasına soylememismi kacta arayabilceginizi
CANIM HAYIRDIR YAA NE SIKILMASI BU İŞ MİŞ DAVALARI HERŞEYİN BÜYÜSÜNÜ BOZDU DİMİ...:sinifsinif:
walla ümmüşe dediğim gibi canım iş güç davaları işte maddi açıdan çok sıkışık döneme denk geldik iş yok para yok atlatmaya çalışıyoruznoldu gamzemm :uhm:
ya kızlar bişi sorucam benm ki babasını aramış (beni aramadı bak neyse) nosunu vermiş oranın ama daha ilk günden arasak konuştururlarmı acaba çok kararsızm yada hangi saatler arasak acaba tecrübeliler bilir siz aramıştırsınız eminim bana bi yardımcı olsanız
3ünde teslm oldu 4gün oldu gideli işte
bende basmamistim, nikahi kiyan adam dedi kizim bassana ayagina..
ama bir bastim offff.. yazik vallaha cok komik..
Seninki neden yildirim oldu, anlatmak istersen tabiki
hadi ya ayyy ne komik harbiden..
en onemlisi sizin mutlulugunuz demi..
Siz mutlu oldun yeter..
Allahta dahada mutlu etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?