Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak 347 turkbayragi
özlemcim ne güsel.askerlik bitmişte düğün hazırlıklarına başlayacaksınız bile bak.
inş bizde o günleri görürüz.
mühürlükaderim zormuş işi baya.allah yardımcıları olsun hepsinin.

ya kızlar bişi sorucam benm ki babasını aramış (beni aramadı bak neyse) nosunu vermiş oranın ama daha ilk günden arasak konuştururlarmı acaba çok kararsızm yada hangi saatler arasak acaba tecrübeliler bilir siz aramıştırsınız eminim bana bi yardımcı olsanız

ben aradıgımda hickonusamadım ankesorlu tel oldugu icin hep mesgul kaydirigubbakcemile3
ama heryerde farklıdır belki bilemem dene bir canım belki konustururlar mesaileri 5 te bitiyor belki o saatten sonra arayabilirsin.. babasına soylememismi kacta arayabilceginizi

yok canm sadece noyu vermiş pek konuşamamış bende ablasndan alıcam noyu beni aramadı ama mafoldumben

hım fırsat bulamamıstır ozaman cok yeniymis daha bir telefon hakkı verdilerse ailesini aramıstır..merak etme canım o birkac gune kadar arar seni ozaman soyler orayı arayıp arayamayacgını

CANIM HAYIRDIR YAA NE SIKILMASI BU İŞ MİŞ DAVALARI HERŞEYİN BÜYÜSÜNÜ BOZDU DİMİ...:sinifsinif:

evet canım aynen öyle oldu inanılmaz derecede sıkıştık şuanda acilen bi iş bulması lazım yoksa koca kışı nasıl çıkartırız bilemiyorum walla..
noldu gamzemm :uhm:
walla ümmüşe dediğim gibi canım iş güç davaları işte maddi açıdan çok sıkışık döneme denk geldik iş yok para yok atlatmaya çalışıyoruz

numara vermişse büyük ihtimal verdiği numara yattıkları koğuşun numarasdır ankesör değildir.akşam yemeğinden sonra müsait olabilir akşam 6 9 arası arayabilirsin bence biz en müsait ozaman görüşebiliyorduk..üzülme bu kdar arayamamış işte babasıylada çok görüşememiş demekki fırsatı yok ordaki tel sırasını bi görsen aklın durur..bayramda gitmiştik bi kere hepside ailesini sevdiğini arayacak vede ankesörler bozuktu sadece 1 i çalışıyodu vede kuyrukta nerden baksan 100 kişi vardı teli eline alana daha alo der demez hadi hadi çabuk bizde konuşcaz demeye başlıyorlar anla yani halini o durumda aramaya çalışıyor hele şimdi yeni askerler doludur orda herkes evini sevdiğini aramaya çalışıyodur bide eskiler var tabi orda o nedenle sıra gelmesi mucize gibi bişi sıkma canını bizde 5.ci günde anca konuşabildik.benimkide ısparta eğirdir komando eğitim alayındaydı kırkağaçla aynı ...sıkma güzel canını hyatım:teselli::içelim:

3ünde teslm oldu 4gün oldu gideli işte

cnm daha ilk mi gidiyo.
yani acemimi.
eğer öyleyse görüşmekte zorlanabilirisiniz.yerine göre değişiyo tabi.
mesela nişanlım 3,5ay oldu gideli.hergün mutlaka görüştük.
2dk da olsa mutlaka aradı. şimdi ustabirliğinde ve bi no verdi. istediğmz zmn ordan ulaşabiliyorz.
nöbet yeri tlfnun yanındaymış.nöbetteyken aradımmı rahatça konuşuyorum benkaydirigubbakcemile3
istersen onun aramasını bekle.aradığında sor. arasak ulaşırmıyız vs gibi.

bende basmamistim, nikahi kiyan adam dedi kizim bassana ayagina..
ama bir bastim offff.. yazik vallaha cok komik..
Seninki neden yildirim oldu, anlatmak istersen tabiki

canım pardon görmedim
biz gün almaya gittik benim düğün ünv.sınavının olduğu gündü
nikah memuru salona gelemem dedi oğlumun sınavrı var dedi bi kaç gün sonrada düğündü ve cuma günüydü ya düğünden sonraya kalcaktı ölede olmazdı çünkü d.bakırdan denizliye gitcktik düğünden sonra hmen kıyalım dediler kimse yoktu yanımızda babam belediyede çalıştığı için o vardı nikah şahidinin biri ordan bi personel diğeri sonradan imzalayacak yani orda olmayan dayımdı düğünde nikahta istediğim gibi olmadı ama çok şükür aşkım istediğim gibi :asigim:

ben yurtdisinda yasadigim icin, buraya getirmek icin evlenmek daha iyi oldugunu ogrendim..
Okul tatilinde 3 hafta tatilim vardi turkiyeye geldim..
Butun igneler, resimler, hastaneler derken tatilimin son haftasi hersey bitti,
gun almaya gittik 30.12.2008 evlendik.. bizim ailelerimizi gelmesini istemedik.. sadece arkadaslar..
Esimde zaten breakdance´ci onlarin arkadaslarida oyle..
cok komik bir ortamdi, herkez cap´li spor giyinmis :)

yakinda 1 sene evliyiz ama Askim Askerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…