Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim canım benim
inşallah ebrucum sonunda da sağ salim bi bitirip gelseler
bu olayları duyunca korkum depreşiyo,gözümüzden sakınıp gönderdik hepimiz
haberlere bakıyorum,Allah sabır versin ailelerine

haklısın canım benim inşallh sağsalim gelsin bütün askerler imizturkbayragi

tam da sitem edicektim sana gamzecim beni görmedin mi diyeekaydirigubbakcemile3
iyiyim canım benim,mehtabı bekliyorum heyecanla

sen nasılsın,nasıl gidiyo:içelim:

yok gördüm unutmadım ...az kaldı görücen yarini inaşllah temelli geldiğinide görelim hep beraber hayatım

walla bizimde bildiğin gibi be ebrucum muhammet geldi işte netede giremiyorum eskisi girmeyi istiyorum am hayır diyo eziyet ediyo akşamları ehliyet dersine gidiyo anca 6 8 arası girebiliyorum .senlede dertleşemedik ne zamandır .özledim walla

kızlar yaa çok kötü durumdayım şuaan 7 asker daha şehit olmuş ne bu yaa insan bunlar oyuncak bebekmi ulan varyaaa içimden o adi şerefsiz itler için öle kötü kelimelere geçiyoki şuan elime birini verselerde içimdeki bütün nefretri kini hem fiilen hemde sözlen haykırsam suratına it sürüsü işte it sürüsü başka bi halt değil bide bizde bu insanlar için gönüllerini almak için uğraşıyoruz toplum olarak hükümet olarak Allah belalarını versin bee,,,benim aşkımın orasıda çok karışık aponun yeri genişletilsin die habire olay çıkarıyolarmış çarşı izinleri falan yasak ama benim aşkımın sürekli dışarlarda işi oluyo komvoyu götürüyo hava alanına yada asker hasta oluyo hasteneye götürüyo ya onlarada böle bişi yaparsa bu kansız köpekler offfff sen hepsini koru Allahım başka canlar yanmasın nlur...senağlama

msjını okuyunca sewincim kursağımda kaldı resmen...
Allah onları nasıl biliosa öle yapsın lanet olsun hepsine... klava:
Allah o 7 aileyede sabır wersin...Allah'ım sen koru askerlerimizi turkbayragi senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…