- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.741
iyiyim canım benim
inşallah ebrucum sonunda da sağ salim bi bitirip gelseler
bu olayları duyunca korkum depreşiyo,gözümüzden sakınıp gönderdik hepimiz
haberlere bakıyorum,Allah sabır versin ailelerine
tam da sitem edicektim sana gamzecim beni görmedin mi diyeekaydirigubbakcemile3
iyiyim canım benim,mehtabı bekliyorum heyecanla
sen nasılsın,nasıl gidiyo:içelim:
walla canım ne olsun işte öle böle idare etmeye çalışıyoz sorunlarla uğraşıyom özel biliyorsun sen zaten ercan gelcek kısmetse 9 ocakta öle işte onun telaşındayım canımturkbayragi
sen nasılsın canım neler yaptınız muhammet nasıl sorun yoktur inşallah hep aklımdasın canım opuyorumnanaktan
Lady25eşin seni günde kaç kez arıyor.Benim eşim 2 kere arıyorda:
kızlar yaa çok kötü durumdayım şuaan 7 asker daha şehit olmuş ne bu yaa insan bunlar oyuncak bebekmi ulan varyaaa içimden o adi şerefsiz itler için öle kötü kelimelere geçiyoki şuan elime birini verselerde içimdeki bütün nefretri kini hem fiilen hemde sözlen haykırsam suratına it sürüsü işte it sürüsü başka bi halt değil bide bizde bu insanlar için gönüllerini almak için uğraşıyoruz toplum olarak hükümet olarak Allah belalarını versin bee,,,benim aşkımın orasıda çok karışık aponun yeri genişletilsin die habire olay çıkarıyolarmış çarşı izinleri falan yasak ama benim aşkımın sürekli dışarlarda işi oluyo komvoyu götürüyo hava alanına yada asker hasta oluyo hasteneye götürüyo ya onlarada böle bişi yaparsa bu kansız köpekler offfff sen hepsini koru Allahım başka canlar yanmasın nlur...senağlama
Safak 452turkbayragi
Hadi be :) Rahatlarmis demi orda, benim e$im öyle Diyo
ewet rahatlarmış aman ALLAH bozmasın sağ sağlim yapıp gelsinlerde.) turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?