Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

asicim bende senin gibi düşünüyorum.
nişanlım hep derdi.önce seni sora annemi ararım die.
ama ben hep zmn kısıtlı olursa araman gereken ailen olsun dedim.
ve hep öle yapıyo şuan.bişi oldumu k.validem arayıp hbr veriyo zaten bana.
ailesini aradı beni aramadı die sorun etmeyin bence.gerçekten hiçte alışık olmadıkları bi ortam orası..

baya rahaat bi nikah olmuş kaydirigubbakcemile3
sende spor giyinseydin tam olurdukaydirigubbakcemile3

canım evli olunca ilk eşlrini ararlar çünkü öncelikli aile ve sorumlu olduğu kişidir aklı daha çok eşnde kalır benim eşim beni arıo bende onlara diom işte ii vya kötü bide onlarda koğusun numarası var istediklerinde ararlar zatn onların konuşcak bişileri olmuo 5 dk ytio bide özel bişi olmadığı için daha rahat fırsat bulunca beni arar ama daha evlenmemiş olanlar için ihtiyaçları için hertürlü şey için aileyi aramak gerekio bide kaynanacık duyarsa seni ardığını daha evlenmeden böle yapıorsa diyerekten kıskançılk baslar ara bozulur kaydirigubbakcemile3klava:

canım ,öncelikle Allah kavuştursun diym
kırkağaç konusunda tecrübeliyim ,89/1 gitti aşkım
eğitimler baya sıkı orda,komando seçilmese bile onlarla aynı eğitimi alıcaklar
bende de bi numara vardı,santraldi sanırım.orayı aradığımda başka bi numara verdiler bana
verdikleri numara beni aradığı numaralardan biriydi.ankesörlünün aranabildiğini böylece öğrenmiş oldum.yalnız şunu söyleyeyim toplam 10 defa aradıysam sadece 3 defasında görüşebildim.hep eğitimde dediler.çok zordu ama o günler geçti çok şükür:Saruboceq:
inşallah siz de hayırlısıyla,sağlıkla atlatırsınız acemiliği:teselli:

Benim e$imde ilk ve son benle gorusmek istiyor..
Once beni ariyo, ondan sonra annesini ondan sonra gene beni :)
Ariyo beni bi bakiyom 10 dak sonra gene ariyo annesiyle o arada gorusmus oluyo
Harbiden e$im benim gibi deli kaydirigubbakcemile2

tlfla görüşme konusunda allahtan hiç sıkıntımız olmadı.
bende bazen diyom çok konuşuyos annenler kısmasın falan.
hiçte bile kızamaz.sen daha önemlisin dio.annesini aramadığı güner bile oldu ama beni 2dk olsada aradı hep.
acemilikte günde 5-6 kez aradığını biliyorum. ama artık belli bi görevi olunca ancak akşamdan akşama görüşebiliyos opuyorumnanaktan
şimdi bende ev-iş nolarını arama 2saat bedava olayına girdim.
müsait olunca o çağrı atıyo ben arıyorum. k.pederimde öle yapmış.
nişanlıma yük olmuyoruz orda çok iyi oluyo..

Aynen, o beni bir kac sefer aradi ilk gun, bende dedim cagri at, ben geri ararim..
Cunku yurt disina aradigi zaman ehhh kontorler bir konusmada biter onun..
Artik oyle yapiyoruz.. o cagri atiyo ben geri ariyom..

ASKIM seni canimdan cok seviyorummmm (icimden geldi):kedi:

burda zaten olur olmadık şeylerden hemen sinirilenip birbirimizi kırmamak çok önemli.
yani ufacık bişeyi büyütüp sorun edersek oaskerlik ne ona geçer ne bize.
allahıma çok şükür böle bişi olmadı henüz.
o ordan elinden geldiğince beni yalnız bırakmamaya destek olmaya çalışıo.en yorgun sinirli zmnlarında bile.
bende ona destek olmaya çalışıyorum.inş hepimiz sorunsuz atlatırız.
o askerde çok hassas. ben annemin rahatsızlığıyla ilgileniyorum,azçok morale ihtiyacım oluyo sonuçta.
inş hep bu dengede gider.

allahtan cep tlf için bazı abonelikler varda rahatça görüşüyorz.
yoksa para dayancak gibi değil.

evt daha acemibirliği birdn böle habersz kalmak çok zor nosunu aldm ama aramadım onun aramasını bekliyorum ablasını fln aramış beni daha aramadı ablasnylakonuşurken çok ağlamş içim acıdı duyunca off iice huzursuzm şimdi bekleiyoruumarım arar:sinifsinif:

evt canm şükür alıyorum haberini ama sesini duymk gibi olmuyo işte artık bi süre dayanıcaz turkbayragi

Canim ben seni gercekten anliyorum..
Esim simdiye kadar gunde 3 sefer aradi..
Simdi senin yerinde olsaydim dusunuyorum kendi kendiligimde..
Cok ama cok uzgun olurdum.. kim ne derse desin..
Tamam belki aramaya zaman bulmamistir ama genede cok merak edersin..
Ve keske arasaydi dersin..
Insallah bu gunler icinde arar seni canim..

evt çok çok merak ediyorum çevremde duyuyorum işte benimki aradı hep konuşuyoruz fln die aynı zamnda giden çok tanıdığım var iyice kendimi kötü hissediyorum ya hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama aklm kalbm hep onda :asigim: şimdiden çok özledm onu

pffff uzuldum gercekten senin adina.. :sinifsinif:
allah sabir versin sana, aklina kotu sey getirme, yogun oldugu icin kesin..
insallah bugun yarin arar seni.. dua edecem senin icin cnm

Ayy askim aradi, bende uzuluyordum simdiye kadar nie aramadi diye,
Ama kisa tuttu birden demesinmi askim komutan geliyo kapatmam lazim. Komutanin baska isi yokmu yaw, rahatsiz etmesin askimi
Insallah aksama gorusurum..
Ve insallah ChatlaQin sevgiliside arar onu bugun..

Ayaklari cok agriyormus canim benim ya..

Son düzenleme:

ay canm senin adına çok sevndm süresi fln önemli deil sesini duymk bile mutlu ediyo insanı inşllh dediğin gibi benm aşkmda arar beni senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…