Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ay allahim tokatta 7 asker sehit olmus
Allahim agliyorum su an biliyormusun..
Esimin sesini az once duydum cok sukur..
Tokat amasyaya cok yakin yaaaa .. askimin bulundugu yere cok yakin..
Askerdekiler o haberleri almiyo demi insallah?
:sinifsinif:

Son düzenleme:
Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak Köyü yakınlarında devriye görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması sonucu 7 asker şehit oldu, 3 asker ise yaralandı
alıntı...

of tüylerim diken diken oldu okuyunca.mafoldumben
allah rahmet eylesin.ailelerine sabır versin.
bunları yapanlar tez zmnda daha beteini yaşarlar inş.

Ay allahim tokatta 7 asker sehit olmus
Allahim agliyorum su an biliyormusun..
Esimin sesini az once duydum cok sukur..
Tokat amasyaya cok yakin yaaaa .. askimin bulundugu yer..
:sinifsinif:

ailelerinin başı sağolsn çok zor bişi ya Allah kimsenin başına böle acı vermesn böle duyunca insan şükrediyo en azndan iyi olduğunu biliyorum die Allah tüm askerlerimizi ailelerine sağ sağlm bağşlasn.

walla kızlar benim eşim herkesten önce duyuyodu daha tvye çıkmadan eşimden öğreniyordum ben haberleri..allah rahmet eylesin ailesinede acil şifalar diliyorum şehitlerimizin vede

TERÖRÜ LANETLİYORUM

amin canım.öyle üzüldüm ki Allah sabır versin ailelerine
sakin olan yerleri de karıştırmaya çalışıyo şerefsizler

KIZLAR BENDE BıR KEZ DAHA ÇOK ÜZÜLDÜM ERKEK ARKADAŞIM SÖLEDı BANADA VE GERÇEKTENDE ıNSAN ÜZÜLÜYO :1no2:
NE ZAMAN BıTECEK BU TERÖR DAHA KAÇ ŞEHıT VERıCEZ ALLAH SABIR VERSıN ŞEHıT AıLELERıNE.BENıMKıNıNDE YAKIN ARKADAŞI TOKATTA ASKERDı HEMEN O GELDı AKLINA ıNSAN DÜŞÜNÜYO ÜZÜLÜYO TABı ıNŞALLAH BıŞEY OLMAMIŞTIR.
ALLAHIM TÜM MEHMETÇıKLERıMıZı KORUSUN :Saruboceq: GAMZENıN DEDıĞı GıBıDE TERÖRE LANET OLSUN

ebru naber canım nasılsın görüşemedik hiç ne var ne yok

ay canm senin adına çok sevndm süresi fln önemli deil sesini duymk bile mutlu ediyo insanı inşllh dediğin gibi benm aşkmda arar beni senağlama

canım ben de aynı duyguları yaşadım seninle,yalnız olduğunu hissetme olur mu:teselli:
oranın ortamı birçok yerden daha kötü malesef,ağlaması da gayet normal.ilk gidince neye uğradıklarını şaşırıyolar.benim sevgilim de ağlamıştı hatta.
umarım hemen arar,sesini duyarsın canım

ebru naber canım nasılsın görüşemedik hiç ne var ne yok

walla canım ne olsun işte öle böle idare etmeye çalışıyoz sorunlarla uğraşıyom özel biliyorsun sen zaten ercan gelcek kısmetse 9 ocakta öle işte onun telaşındayım canımturkbayragi
sen nasılsın canım neler yaptınız muhammet nasıl sorun yoktur inşallah hep aklımdasın canım opuyorumnanaktan

balım sen napıon benim mehtap senle ümmüden sonra hadi kavuşunda sıra bizede gelsin yawkaydirigubbakcemile3

iyiyim canım benim
inşallah ebrucum sonunda da sağ salim bi bitirip gelseler
bu olayları duyunca korkum depreşiyo,gözümüzden sakınıp gönderdik hepimiz
haberlere bakıyorum,Allah sabır versin ailelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…