- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.321
ALLAHIM BU NE MÜTHİŞ Bİ DUYGUYMUŞ YAA LİSTEDE ŞU YAZIYI GÖRENE KADAR İÇİM Bİ TUHAFTI SANKİ GELMİCEK HERŞEY LAFTA GİBİ AMA LİSTEDE ŞU YAZIYI GÖRDÜM GÖZYAŞLARIMA HAKİM OLAMIYORUM ŞUAN Bİ TÜRLÜ ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU DUGUYU YAŞAMAYI KENDİ POPOMA TOPİĞİ VURMAYI GÖZTERDİ ALLAH İNŞALLAH ŞAFAĞIMIN BİTTİĞİ GÜNLERİDE GÖSTERİR ALLAHIM HEPİNİZE BUGÜNLERİ YAŞATSIN İNŞALLAH...senağlama
HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM:teytey:ocagın onunda allah kısmet ederse:)
OF YA NE GÜZEL AZ DAHA DAYAN BİZİMKİ MEHTABA GELİYO AMA BAK SENİNKİ TEMELLİ:hooray:ya kızlar benimde eşim asker şafak 23. ocak 8 de gelcek inş ama ben çok kötüyüm dayanamyorum artık
WALLA 2NİZİNDE GÖZÜ AYDIN OLSUN NE DİYEYİM DARISI BAŞIMAŞenizümmüüüdelikafadulden
canım benim gözün aydın,şimdi kavuşmuşsundur sercanına
ben de bugün gördüm sevdiğimi:asigim:
bu huzuru hissetmeyi nasıl nasıl özlemişim
inşallah şafağımız da doğan güneş olucak canım,Allah hepimize sabır versin
evet bende katiliyorum :)
ozamn arkadaslar yeni asker gnderenler el birligi ile bir btun olp liste yaptralim yapabilcek bilen biri aranior........
Evet.. Bende cok istiyorum..
Bizim safagimizzz da yazilsin zahmet olmazsa..
slm bayanlar ben'm bir istegm var bu safak listelerini kim dzenledi ilk olarak gamze canm senmi?ben diormki safagini yarilayanlarin var plakalarda olanlarin vartezkerecilerin war neden biz yeni baslayan asker bekleyenlerin yokk bizde istiyorzzzzzzz.... ilgililere dyrulurrrr
ümmüşüm listeler tamam meleğim sen sercanının yanında eğlenmene bak şekerim hiç meraklanma
kızlar yeni liste yok bu listeyi oluşturmmaktaki amacımız var lady zahmet olduğundan falan değil yani.zahmet olacağını düşünseydik hiçbirinide yapmazdık zaten.yeni liste oluşturmuyoruz çünkü şafağı yarılamak için bi umudunuz olmalı listelere girmek için hevesiniz olmalı şafağı yarılamaya az kaldı giricem listeye diye hırs edip güçlü durmalısınız daha sonrada plakalara az kaldı plakalara giricem demeli ve sonundada gidenler listesine girmelisiniz...bi heycanı olmalı bu aylardır bu şekilde işledi vede gayette işe yarıyor o listeye girebilen arkadaşlarımız çok hırs yaptılar bigün bende giricem o listeye dediler ve girdiklerindeki sevinçlerini anlatamam.eğer herkese ayrı bi liste yapılsaydı bu kadar heycanlı zevkli olmayacaktı o listeden o listeye geçmenin bi zevki yok kızlar.bakın ebru aylardır yarılayanlar listesine girmek için heycanla gün sayıyor ve çok az kaldı o listeye girebildiği günkü sevincini görücez hep birlikte.eğer şuanda başka listede olsaydı o kadar heycanla saymayacaktı.diyorki şugün giriyorum yarıladık listesine ve o günü hırsla bekliyor o gün geldiğinde bişileri başardığının istediğini elde ettiğinin askerliği bitirdiğinin farkına varacak ve bu ona daha da güç verecek..işte bu anlattıklarım nedeniyle bu listeler bundan sonrada bu şekilde devam edecek arkadaşlar umarım anlatabilmişimdir ..sevgiler a.s.
yeni liste konusunu ümmü dönünce konuşuruz ozamana kadar sabredin ozaman lütfen.ümmü geldiğinde beraber karar veririz
WALLA GAMZEM ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİN KARDEŞİM BİZ BURDA AYLARDIR BİŞEYLERİ BEKLİYORUZ AZİM EDİYORUM VE DAYANIYORUZ ÇÜNKİ UMUTLA Bİ İLERİ ADIM ATTIĞIMIZ GÖRMEK MUHTEŞEM Bİ DUYGU .ŞUANDA ŞAFAĞIMIZ:244 YAKLAŞIK Bİ 10 GÜN SONRA O LİSTEYE GİRMEYİ HAK EDİCEM BEN.VE GÜZEL BİR ADIM OLCAK BEN VE KARDEROL BİRLİKTE GİRCEZ LİSTEYE VE SONRA SIRASI GELEN DİĞER ARKADAŞLAR GELCEK AMA BURDA HERKEZ KAFASINA GÖRE Bİ LİSTE YAPSAYDI O ZAMAN OOOO HERKEZİN Bİ AYRI LİSTESİ OLURDU VE BU TOPİĞİNDE Bİ ANLAMI KALMAZDI CANIM SANIRIM ARTIK BU KONU ANLAŞILMIŞTIR SAYGILAR SELAMLARturkbayragikızlar yeni liste yok bu listeyi oluşturmmaktaki amacımız var lady zahmet olduğundan falan değil yani.zahmet olacağını düşünseydik hiçbirinide yapmazdık zaten.yeni liste oluşturmuyoruz çünkü şafağı yarılamak için bi umudunuz olmalı listelere girmek için hevesiniz olmalı şafağı yarılamaya az kaldı giricem listeye diye hırs edip güçlü durmalısınız daha sonrada plakalara az kaldı plakalara giricem demeli ve sonundada gidenler listesine girmelisiniz...bi heycanı olmalı bu aylardır bu şekilde işledi vede gayette işe yarıyor o listeye girebilen arkadaşlarımız çok hırs yaptılar bigün bende giricem o listeye dediler ve girdiklerindeki sevinçlerini anlatamam.eğer herkese ayrı bi liste yapılsaydı bu kadar heycanlı zevkli olmayacaktı o listeden o listeye geçmenin bi zevki yok kızlar.bakın ebru aylardır yarılayanlar listesine girmek için heycanla gün sayıyor ve çok az kaldı o listeye girebildiği günkü sevincini görücez hep birlikte.eğer şuanda başka listede olsaydı o kadar heycanla saymayacaktı.diyorki şugün giriyorum yarıladık listesine ve o günü hırsla bekliyor o gün geldiğinde bişileri başardığının istediğini elde ettiğinin askerliği bitirdiğinin farkına varacak ve bu ona daha da güç verecek..işte bu anlattıklarım nedeniyle bu listeler bundan sonrada bu şekilde devam edecek arkadaşlar umarım anlatabilmişimdir ..sevgiler a.s.
kaydirigubbakcemile3 popoma tepüğü yemek üzereyim yarın için şafak 33
çok özledim artık seni askerim :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?