Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slm bayanlar eşi uzun dönem asker olp asker maası alabılen varmı?

ben aldım sevgicim askerlik şubesine başvuruyosun ordan kağıt veriyolar dolaştırıyosun sağlık karnen de çıkıyor...bide belediyeye başvuruyosun ordanda bikaç kağıt veriyolar dolaştırıyosun aylık bağlıyolar 50--100 arası miktarda maaş veriyolar bana 50 verdiler ben aldım walla hem durumum kötüydü hemde kötü olmasada alırdım çünkü kocam dğlarda kelle koltukta geziyodu devletemi bırakıcam bide hakkımız olan parayı bence alabilen herkes almalı soruların olursa özelden yaz cevaplarm canım

ben saglk karnemı cıkardım canm beledıyeye de basvuruda bulundum ama hala bi ses cıkmadı canm ya....okadar az mı weriyolar canm ya...sen nerde oturuyodn?

off ya bugünde bi başka özledim hergün geçtikte sanki daha çok sıkıştırıyo:gitme:
bende artık kavuşmak istiyom askıma mehtap mehtap mehtap gelsin artık şu mehtapsinifsinif:

slm bayanlar ben'm bir istegm var bu safak listelerini kim dzenledi ilk olarak gamze canm senmi?ben diormki safagini yarilayanlarin var plakalarda olanlarin vartezkerecilerin war neden biz yeni baslayan asker bekleyenlerin yokk bizde istiyorzzzzzzz.... ilgililere dyrulurrrr

selam kızalr.bende şafak sayıyorum ama asker şafağı değil benimki yurt dışında okuyor onun gelme şafağını sayıyorum mirmirmirmir şu anda gelmesine 38 gün var oda yarı yıl tatili

Evet.. Bende cok istiyorum..
Bizim safagimizzz da yazilsin zahmet olmazsa..

benimde 27 canım
seninki kaçında geliyo canım
ebuş mehtabın az kalmış cnm.allah kavuştrsun

teşekkürler ama bide bana sor be canım walla hergün daha bi zor geçiyomafoldumben
hani öbür türlüde beklemek zor ama geleceği tarih ve gün belli olunca insan dahabi kötü oluyo ve oraya odaklandığı için normal hayatına bile zor adapte oluyo yani benim böle mesela ben 113 lerden felan başladım mehtabı saymaya ordan 23 lere felan geldim ama işte dedimya bölesi dahada bi zor artık gelsin ve biraz özlem gidermek istiyorum içim biraz rahatlasın yüreğim ferahlasın bide halletmemiz gereken konular felan var konuşulması gereken bi neticeye bağlanması gereken şeyler felan var ençokta onlar için sabırsızlanıyorum bakalım işte neler olcak bi gelse hayırlısıylada:Saruboceq:

ÜMMÜ GÖZÜN AYDIN OLSUN KARDEŞıM kaydirigubbakcemile5 EMıNıM ŞUANDA ÇOKTAN SEVDıĞıNE KAVUŞMUŞSUNDUR MUTLULUKTAN UÇUYORSUNDUR DOYA DOYA HASTER GıDER CANIM BENıM:lepi:

ocagın onunda allah kısmet ederse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…