- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.301
günaydın cnm sen nasılsın ? yavaş yavaş 3 ten kurtuluoruz inş çok şükür turkbayragi
slm bayanlar eşi uzun dönem asker olp asker maası alabılen varmı?
ben aldım sevgicim askerlik şubesine başvuruyosun ordan kağıt veriyolar dolaştırıyosun sağlık karnen de çıkıyor...bide belediyeye başvuruyosun ordanda bikaç kağıt veriyolar dolaştırıyosun aylık bağlıyolar 50--100 arası miktarda maaş veriyolar bana 50 verdiler ben aldım walla hem durumum kötüydü hemde kötü olmasada alırdım çünkü kocam dğlarda kelle koltukta geziyodu devletemi bırakıcam bide hakkımız olan parayı bence alabilen herkes almalı soruların olursa özelden yaz cevaplarm canım
sende benim gibi mehtabı sayıyosun heralde:)
slm kıslarrr yeni giden askerlerin yemin törenleri belli oldumu?
evet senin kaç mehtap mafoldumben
slm bayanlar ben'm bir istegm var bu safak listelerini kim dzenledi ilk olarak gamze canm senmi?ben diormki safagini yarilayanlarin var plakalarda olanlarin vartezkerecilerin war neden biz yeni baslayan asker bekleyenlerin yokk bizde istiyorzzzzzzz.... ilgililere dyrulurrrr
Evet.. Bende cok istiyorum..
Bizim safagimizzz da yazilsin zahmet olmazsa..
seninki kaçında geliyo canımbenimde 27 canım
ebuş mehtabın az kalmış cnm.allah kavuştrsun
ozamn arkadaslar yeni asker gnderenler el birligi ile bir btun olp liste yaptralim yapabilcek bilen biri aranior........
seninki kaçında geliyo canım
teşekkürler ama bide bana sor be canım walla hergün daha bi zor geçiyomafoldumben
hani öbür türlüde beklemek zor ama geleceği tarih ve gün belli olunca insan dahabi kötü oluyo ve oraya odaklandığı için normal hayatına bile zor adapte oluyo yani benim böle mesela ben 113 lerden felan başladım mehtabı saymaya ordan 23 lere felan geldim ama işte dedimya bölesi dahada bi zor artık gelsin ve biraz özlem gidermek istiyorum içim biraz rahatlasın yüreğim ferahlasın bide halletmemiz gereken konular felan var konuşulması gereken bi neticeye bağlanması gereken şeyler felan var ençokta onlar için sabırsızlanıyorum bakalım işte neler olcak bi gelse hayırlısıylada:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?