- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.341
benim daha 339 yasenağlama ooff off geçsin şu zaman ne güzel çoğunuzun az kalmış
WALLA GAMZEM ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİN KARDEŞİM BİZ BURDA AYLARDIR BİŞEYLERİ BEKLİYORUZ AZİM EDİYORUM VE DAYANIYORUZ ÇÜNKİ UMUTLA Bİ İLERİ ADIM ATTIĞIMIZ GÖRMEK MUHTEŞEM Bİ DUYGU .ŞUANDA ŞAFAĞIMIZ:244 YAKLAŞIK Bİ 10 GÜN SONRA O LİSTEYE GİRMEYİ HAK EDİCEM BEN.VE GÜZEL BİR ADIM OLCAK BEN VE KARDEROL BİRLİKTE GİRCEZ LİSTEYE VE SONRA SIRASI GELEN DİĞER ARKADAŞLAR GELCEK AMA BURDA HERKEZ KAFASINA GÖRE Bİ LİSTE YAPSAYDI O ZAMAN OOOO HERKEZİN Bİ AYRI LİSTESİ OLURDU VE BU TOPİĞİNDE Bİ ANLAMI KALMAZDI CANIM SANIRIM ARTIK BU KONU ANLAŞILMIŞTIR SAYGILAR SELAMLARturkbayragi
OF BE CANIM MERAK ETME SENİNDE AZ KALCAK ZAMAN GEÇECEK HEMEN ÜZÜLME NERDE YAPIYO ASKERİN NE OLARAKturkbayragi
ben bugün yine askerimi görmeye gittim kızlar hihoyyyt
keşke sizinde benim gibi askerinzii görme şansınz olsaydı... :çok üzgünüm:
ozamnda bizim burda olmamızn bı heycanı kalmıo safagım azalsın ben o lısteye greyım dıe beklemıorm kı sevdgm e kavusucam dıe beklıorm ama anlasılamıyorm tabı szn bıldgnz gbı olsun topıgınız manası bozulmasın ozamn...
canım bende hep görüyodum evci çıkıyodu burdaydı hatta çanakkaleye düştüğü halde gemisi buraya geldi bu haftada görüştük şansımız var yani ama oraya düşmesi kötü oldu malesefsiz nerdesiniz nasıl görüşüyosunuz
canım sen yanlış anlıyorsun durumu sadece zaman geçecek ve beklenen listelere gircez o kadar onun dışında saymak istiyorsanız bence gamze ye söyleyin onay alın ona göre hazırlar yaparsınız kendinize yeni bir liste..nede olsa topik onun konuyu ve listeleri o hazırladıyerimseniben
topik onun konu onun lisrteler onun
ama topik kuraqlları konu kuralları die bişe yoklmaz:
bu şafak sonuç itibariyle rütbe değil
kimi kimin kularıına uymaya zorluyorsunuz kii
aynısı banada söylenmişti şaşırmıştım
o yüsden buraya pek girmiyordum sevdiğini özleyenler topiğindeydim
nezamanki mühürlüm hasırladı listeleri ozaman çok takıldıkm buraya
topik gamzenn olabilir,ama bu topiği sabit yapan bizleriz
bizlerin sayesinde rağbet gördü,doldu
kendi kendine dolmadı bu topik farkındadır inşallah :umursamaz:
ayrıca kuralları o koyamaz
walla bence biraz garip oldu bu konuşma ben bu topiğe gamzenin sayesinde vede dostluğuyla vede desteğiyle girdim vede o çıktıktan sonrada burda bizde burda olcaz artık ümmü yapıo bu listeleri biliyorsun ama gamze ginede giriyor takip ediyor yani o kural felan koymuyor sadece ginede aklı burda takip ediyo şafağı bitti diye burayı bırakıp gitmedi sonuçta en azından ona istinaden sorulmalı diye düşünmüştüm neticede oda burda bişeylere ön ayak olmasaydı bizde bu kadar yoğun talep göstermezdik değimia.s
kızlar boşverin tartışmayın valla kilitlenir tartışmak yasak bildiğim kadarıyla öyle değilmi?
sanırım siz benim yazdıklarımı okumadan cvp verdiniz
yoksa ben bir gariplik göremiyorum
evet topiğine giriyor,takip ediyor etmiyor diyen olmadı
kısıtlama getirmek saçma diyorum ben
kime kim kural koyuyor şafaın şukadar olsun ondan sora gircen blmmne
he o sizin düşünceniz bu benm düşüncem
hayır bu topik olmasa diğeri o olmasa diğeri var
hemde kuralsız paylaşım kuralsız liste :1closedeyes:
ben okuma yazma biliyorum merak etme sen ama şöyle bir olay var neticede buranın bi amacı var dimi o amaç üzerinden yürüyo burda herkez aylardır sen bile dimi.gamze ve bende bunun için konuştuk burda zaten yoksa zaten kimsenin kimsye girme çıkma şafağını şöle bekle böle bekle diye bişey dediğimiz yok bunun da altını çizerim:enbuyukkk:
evet aylardır bekliyoruz emek veriyoruz
ama ben listede yokum dendimi senn daha beklemen lazım şafağın şukadar olsun
sen daha o derece olmadın deniyorsa demekki
girme çıkma deniliyor bende bunun altını çizerim
konuşmanı öneririm ben böle konularda sonuçta burası hepimizn kimse girsin kimse girmesin diye bişi söz konusu değil ama senin zaten teskeren gelmiş sen bu konuda en rahatımız olmalısın neden bu kadar gergin olduğunu merak ettim :bbo:
aynen katılıyorum arkadaşlar tartışmayın boşverin bakın asker bekliyoruz dertlerimizi paylaşalım gülelim eğlenelimArkadaslar tartismayalim lutfenn..
Eger herkes cok istiyorsa bir liste
Baska topicte yeniler icin bir yeni konu acariz ve orda listeye baslariz..
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?