- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.381
valla bende tanıyamadım heralde o beni tanıdı diip bozuntuya vermedimm ama sende karıştırmşsınnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:[/QUO
bakıyom keyiflisin kııııızzzzz hiloşkaydirigubbakcemile3
allah bozmasın az kaldı tabi keyfin yerinde sırnaşık şey
evet gamzem ya bırak anlamayan anlamasınn daha anlatmaya ne gerek var bizi bilen bilio boşşşşşverrrrrrr sallaa gitsinnn....
az kaldı valla bitio mu nee bende inanamıorummm valla sen iisin dimi ben iim allaha şükürr...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 komik oldu ama olsun aynı şeyler senin içinde geçerli canım:1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 komik oldu ama olsun aynı şeyler senin içinde geçerli canım:1hug:
valla bende tanıyamadım heralde o beni tanıdı diip bozuntuya vermedimm ama sende karıştırmşsınnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:[/QUO
bakıyom keyiflisin kııııızzzzz hiloşkaydirigubbakcemile3
allah bozmasın az kaldı tabi keyfin yerinde sırnaşık şey
allaha şükür ebrucumm allah en yakın zamanda sanada göstersin bu günleri cnmmm...hepimiz kazasız belasız kavuşlım inşaallahh...:Saruboceq::Saruboceq:
bende atlıym hemen çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine olurmu:1hug:
bu günleri görebilmek hayal gibiydi yaa senin 200 lerin falan gözümün önüne geliyo maşşallah diyorum kazasız belasız kavuşsun inşallah diyorum.her zaman dularımdasınız canım...bende iyi olmaya çalışıyorum canım şuanda çok hastayım üşütmüşüm çok ateşim var sabahtan beride kusuyorum..üstüne bide birsürü aksilik işte biliyosunuz iş yok güç yok harıl harıl sabahlara dek elişi yetiştirmeye çalışıyorum abuş biliyo sabaha kada rhiç uyumadan ertesi günde akşama kada devam ediyorum bazen elişlerine o kadar ağır yani durumlar şuanda ama atlatırız allahın izniyle idare edicez artık ne zorluklar gördük bunuda atlatırız be gülüm :Saruboceq:
bana mı dedinnn ulenn şekerimmm:1hug: bi hasta ben varım sanırım teşekkür ederimm allah razı olsun canım..nerdeydi senin askerin
valla gamzecimm allaha şükür atlattım o günleri şimdi çokkk azcık kısmı kaldııı oda biticek allahın izniyle..çok geçmiş olsun cnmm dikkat et kendinee...olsun allah hepsinin kolaylığını verir yeterki siz kocanla mutlu olunda gerisi kolay inşallah...bu günleri az mı bekledin bak kavuştun kocana.rahata ericeğin günlerde yakın..sen herşeyin en iisini hakediosun cnm ..Şeniz
walla haklısın gülüm sevdiği uğruna insan akılalmaz şeylere katlanıyor ama sabrın sonu selamet inşallah bizimde yüzümüz gülecek çok şükür yanımda o yanımda olsun da gerisi vız gelir..sbret gülüm sende sakın pes etme o kadar bekledin geldiğindede herşey güzel olsun ayrılmayın hiç herzaman anlayışlı ol asker dönüşü çok zorlayabiliyolar insanın sabrını ama sabırlı ol ...herşey güzel olacak hepimiz için inşallah
walla haklısın gülüm sevdiği uğruna insan akılalmaz şeylere katlanıyor ama sabrın sonu selamet inşallah bizimde yüzümüz gülecek çok şükür yanımda o yanımda olsun da gerisi vız gelir..sbret gülüm sende sakın pes etme o kadar bekledin geldiğindede herşey güzel olsun ayrılmayın hiç herzaman anlayışlı ol asker dönüşü çok zorlayabiliyolar insanın sabrını ama sabırlı ol ...herşey güzel olacak hepimiz için inşallah
sana dedim uleeeeeeeeeeynn (yaban):roflol: şekerim=) benim önce iskenderun sonra istanbul en son çanakkalede gemiye düştü şimdi gemisi burda görüştük ama imralıya gidicek öbürgün=( napalım beklicez şafak:336 89/3 canım benim:1hug:
89/3 Bu ne demek oluyo, 1989 lu 3 tertip mi? :kedi:
89/3 Bu ne demek oluyo, 1989 lu 3 tertip mi? :kedi:
denizleri aşta gel kurbanın olammm
kurtar beni buralardan ne olurr
off anaammmmm
bahriyeli yani beyazları çekmişmi üzerine
evet canım öyle oluyor seninkide 89/4 oluyor değilmi bu durumda
evet canım bende bilmiyordum önceden böyle yazılıncakaydirigubbakcemile3 aynen dediğin gibi ağustosta gitti yani ama geç gitti 25 yaşında=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?