Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu günleri görebilmek hayal gibiydi yaa senin 200 lerin falan gözümün önüne geliyo maşşallah diyorum kazasız belasız kavuşsun inşallah diyorum.her zaman dularımdasınız canım...bende iyi olmaya çalışıyorum canım şuanda çok hastayım üşütmüşüm çok ateşim var sabahtan beride kusuyorum..üstüne bide birsürü aksilik işte biliyosunuz iş yok güç yok harıl harıl sabahlara dek elişi yetiştirmeye çalışıyorum abuş biliyo sabaha kada rhiç uyumadan ertesi günde akşama kada devam ediyorum bazen elişlerine o kadar ağır yani durumlar şuanda ama atlatırız allahın izniyle idare edicez artık ne zorluklar gördük bunuda atlatırız be gülüm :Saruboceq:

valla gamzecimm allaha şükür atlattım o günleri şimdi çokkk azcık kısmı kaldııı oda biticek allahın izniyle..çok geçmiş olsun cnmm dikkat et kendinee...olsun allah hepsinin kolaylığını verir yeterki siz kocanla mutlu olunda gerisi kolay inşallah...bu günleri az mı bekledin bak kavuştun kocana.rahata ericeğin günlerde yakın..sen herşeyin en iisini hakediosun cnm ..Şeniz

bana mı dedinnn ulenn şekerimmm:1hug: bi hasta ben varım sanırım teşekkür ederimm allah razı olsun canım..nerdeydi senin askerin

sana dedim uleeeeeeeeeeynn (yaban):roflol: şekerim=) benim önce iskenderun sonra istanbul en son çanakkalede gemiye düştü şimdi gemisi burda görüştük ama imralıya gidicek öbürgün=( napalım beklicez şafak:336 89/3 canım benim:1hug:

walla haklısın gülüm sevdiği uğruna insan akılalmaz şeylere katlanıyor ama sabrın sonu selamet inşallah bizimde yüzümüz gülecek çok şükür yanımda o yanımda olsun da gerisi vız gelir..sbret gülüm sende sakın pes etme o kadar bekledin geldiğindede herşey güzel olsun ayrılmayın hiç herzaman anlayışlı ol asker dönüşü çok zorlayabiliyolar insanın sabrını ama sabırlı ol ...herşey güzel olacak hepimiz için inşallah

Senin e$in geldi muhammedingamzesi
sen biliyorsun, diyorlarya cok degisir askerden sonra..
harbiden oylemi.. ne gibi degisiyorlar? yani nasil hangi konuda

pes edermiyim hiçççç okadar cefasını çekmişim sefasınıda sürücem allahın izniyle:dance: inşallah zorlamazz bnm sevgilim pek sabırlı değilimdir ben ama inşallah ii olurr...hepimiz için herşey güsel olsun inşallah....

denizleri aşta gel kurbanın olammm
kurtar beni buralardan ne olurr
off anaammmmm

bahriyeli yani beyazları çekmişmi üzerine

89/3 Bu ne demek oluyo, 1989 lu 3 tertip mi? :kedi:

evet canım öyle oluyor seninkide 89/4 oluyor değilmi bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…