- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.361
tamam gamzecim saolbn bu konuyu ümmü ile birebir grusurm kendısı okul arkadsm olr benmde burya katlmamdakı wesıledr
ümmü ile okul arkadaşın yada tanışıklığın önemli değil sevgicim olumlu hangisiyse o sonuç alınır sadece...
topik onun konu onun lisrteler onun
ama topik kuraqlları konu kuralları die bişe yoklmaz:
bu şafak sonuç itibariyle rütbe değil
kimi kimin kularıına uymaya zorluyorsunuz kii
aynısı banada söylenmişti şaşırmıştım
o yüsden buraya pek girmiyordum sevdiğini özleyenler topiğindeydim
nezamanki mühürlüm hasırladı listeleri ozaman çok takıldıkm buraya
topik gamzenn olabilir,ama bu topiği sabit yapan bizleriz
bizlerin sayesinde rağbet gördü,doldu
kendi kendine dolmadı bu topik farkındadır inşallah :umursamaz:
ayrıca kuralları o koyamaz
birincisi evet topik benim evet listelerde benim konu kuralım yok liste kuralımızda olmadı hiç sadece böyle bişi insanı daha çok hırslandırır güç verir diye böyle bişi uyguladık..kimseyi de buna uysun diyede zorlamıyorum ben....listeye girene kadar burda yazacaksınız bekleyeceksiniz diye bi kuralda koymadık işine gelmeyen işine geldiği gibi davranabilir....listelere alınmadığınız için buraya girmiyormuşsunuz ümmü yaptıktan sonra girmeye başlamışsınız ümmü daha yeni başladı ümmü başlamadan öncede listedeydin zaten sen kasıtlı olarak almamazlık yapmadım ki böyle konuşmanı anlamış değilim.topiği siz sabitlemişsiniz topik zaten sen buraya takılmadan öncedensabitlenmişti 6000.ci mesajda sizler yoktunuz konu ozaman sabitlendi...topik benim arkadaşlığım ilgim sıcaklığım sayesinde rağbet gördü senden öncede baya bi rağbet görüyodu zaten yani.haklısın topik kendi kendine dolmadı arkadaşlarla aramızdaki dostluğumuz sayesinde doldu...kural koymuyorum zaten ben kimse beklemek zorunda değil o listeye girebilmek için kendileri için topik açığ listelerini yapabilirler
hee bu arada kısa dönem topiğinde de liste hasırlanıor
ve o listelerin içinde uzun dönemde var
onlarda şölemi desin siz uzunsnuz giremezsiniz
veya şafağınız bizim kadar olsun sonra listeye -tatlicadiarzu-
saçma olurdu diymi sonuçta burda bir paylaşım var
bu paylaşımı topik sahibi tek başına yapamaz
bizlee ihtiyacı var ayrıca topik kaç gün sahipsizdi
mühürlüm yazdı listeleri madem onun topiği başında dursamış
kıymetli topinn :1closedeyes:
diğer topikler beni hiç ilgilendirmez eğer orası sizin için daha uygunsa orda yapabilirsiniz paylaşımınızı.... inan bana tek başıma paylaşım yapmam ben benim zaten ihtiyacıma yeterince karşılık verebilen dostlarım var ...topik sahipsiz değildi biz ümmü ile anlaştık eğer ümmü hayır liste falan yapamam deseydi ben gene yapardım şuandada yapamayacağım dese gene yaparım...arkamdan atıp tutması ne kadarda basit değilmi topiği başında dursaymış demek dile kolay geliyor değilmi?o kadar ay yaptım o listeleri hiç bi zaman boş bırakmadım hastalıktan ayakta duramazken genede listeleri düzenledim hergün..teşekkür edeceğiniz yerde dediğinize bakın...bu listeleri hiç yapmasam kim ne der yapmak zorunluluğummu var sanki...dostlarımı sevindirmek onlara değişik duygular yaşatmak için yaptım bunu ben...benim şuanda ne durumda olduğumu bilemezsin inan bana benim durumumdada olmak istemezsin...ben sadece kocamı beklemekle kalmadım kadın başıma tek kaldım binbir türlü dertle uğraştım benim dostlarım bilirler bunları amabütün dertlerime rağmen arkadaşlarımı ihmal etmedim...ben burda yokken bunları konuşman çok ayıp hadi onuda geçtim biz burda hepimiz dostuz ben yada ümmü farketmez o bakar listelere yada bi başkası hepside ilgilenir bu neden sizi rahatsız ediyor..ben ömür boyu bu topiği kurdum başında durmalıyım diye mi düşüneceğim...lütfen yazdıklarınızı bi daha kontrol edin vede yaptığınız haksızlıkların farkına varın..
ne yapıcaz yani şimdi site sahibi bana gamze git yeni gelenlerede liste yap mecbursun mu diyecek mecburmuyum yani.madem kuralsız paylaşım kurlasız site dedin ozaman neden sitede kk pro kartı olanların ayrıcalıkları var onların ismi neden kırmızı bu ayrıcalık değilmi neden bizde sınırsız paylaşım yapamıyoruz neden bize kurallar var.demekki bu sadece benim topiğimde değil site genelinde olan bi durum..sanırım siz benim yazdıklarımı okumadan cvp verdiniz
yoksa ben bir gariplik göremiyorum
evet topiğine giriyor,takip ediyor etmiyor diyen olmadı
kısıtlama getirmek saçma diyorum ben
kime kim kural koyuyor şafaın şukadar olsun ondan sora gircen blmmne
he o sizin düşünceniz bu benm düşüncem
hayır bu topik olmasa diğeri o olmasa diğeri var
hemde kuralsız paylaşım kuralsız liste :1closedeyes:
walla aaylardır benim dostlarımdan listeye giremedik diye uzaklaşanlar olmadı tam tersine giricez o listelere diye hırs ettiler güç kaazandılar bu listeler onlara umut verdi...demekki listeye girememek o kadarda önemsiz değilmiş onu anlıyorum benvallaha bilemicem kuralları olan bir listeye girmek toipiğe girmek pekde öenmli değil
insanları bu şekilde anca burdan uzaklaştırır satenlmaz:
evet aylardır bekliyoruz emek veriyoruz
ama ben listede yokum dendimi senn daha beklemen lazım şafağın şukadar olsun
sen daha o derece olmadın deniyorsa demekki
girme çıkma deniliyor bende bunun altını çizerim
işte bu durumda size uymuyorsa eğer yeni gelenlerle birlikte güzelce bi topik açarsınız gamzeye inat olur başlığıda yada kuralsız tezkereciler orda kuralsız paylaşımlar yaparsınız bol bol
ben teskerem yüsünden gergin değilim ki
ayrıca illede bana yapılması gerekmiyor tepki göstermek için
bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemem
arkadaşada aynısı söylenmiş okudğum kadarıyla sametsevgidi sanırım
banada söylenmişti ama ben şaka zannetmiştim
meğerse böylemiş demekki kural başkasınada söyelndine göre
işte bu yüzden gerildim akannehir
gerilmeye hiç gerek yok madem o kadar önemsiz neden geriliyorsun ki lütfen artık tartışmayalım siz benim arkamdan atıp tutmuşsunuz bende her cevabınıza bi cevap verdim açıklamamı yaptım yeniden tartışmaya gerek olduğunu sanmıyorum..zaten tartışılacak bişide yok umarım cevaplarım aklınızdaki soruları gidermiştir