Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tamam gamzecim saolbn bu konuyu ümmü ile birebir grusurm kendısı okul arkadsm olr benmde burya katlmamdakı wesıledr

ümmü ile okul arkadaşın yada tanışıklığın önemli değil sevgicim olumlu hangisiyse o sonuç alınır sadece...

birincisi evet topik benim evet listelerde benim konu kuralım yok liste kuralımızda olmadı hiç sadece böyle bişi insanı daha çok hırslandırır güç verir diye böyle bişi uyguladık..kimseyi de buna uysun diyede zorlamıyorum ben....listeye girene kadar burda yazacaksınız bekleyeceksiniz diye bi kuralda koymadık işine gelmeyen işine geldiği gibi davranabilir....listelere alınmadığınız için buraya girmiyormuşsunuz ümmü yaptıktan sonra girmeye başlamışsınız ümmü daha yeni başladı ümmü başlamadan öncede listedeydin zaten sen kasıtlı olarak almamazlık yapmadım ki böyle konuşmanı anlamış değilim.topiği siz sabitlemişsiniz topik zaten sen buraya takılmadan öncedensabitlenmişti 6000.ci mesajda sizler yoktunuz konu ozaman sabitlendi...topik benim arkadaşlığım ilgim sıcaklığım sayesinde rağbet gördü senden öncede baya bi rağbet görüyodu zaten yani.haklısın topik kendi kendine dolmadı arkadaşlarla aramızdaki dostluğumuz sayesinde doldu...kural koymuyorum zaten ben kimse beklemek zorunda değil o listeye girebilmek için kendileri için topik açığ listelerini yapabilirler

diğer topikler beni hiç ilgilendirmez eğer orası sizin için daha uygunsa orda yapabilirsiniz paylaşımınızı.... inan bana tek başıma paylaşım yapmam ben benim zaten ihtiyacıma yeterince karşılık verebilen dostlarım var ...topik sahipsiz değildi biz ümmü ile anlaştık eğer ümmü hayır liste falan yapamam deseydi ben gene yapardım şuandada yapamayacağım dese gene yaparım...arkamdan atıp tutması ne kadarda basit değilmi topiği başında dursaymış demek dile kolay geliyor değilmi?o kadar ay yaptım o listeleri hiç bi zaman boş bırakmadım hastalıktan ayakta duramazken genede listeleri düzenledim hergün..teşekkür edeceğiniz yerde dediğinize bakın...bu listeleri hiç yapmasam kim ne der yapmak zorunluluğummu var sanki...dostlarımı sevindirmek onlara değişik duygular yaşatmak için yaptım bunu ben...benim şuanda ne durumda olduğumu bilemezsin inan bana benim durumumdada olmak istemezsin...ben sadece kocamı beklemekle kalmadım kadın başıma tek kaldım binbir türlü dertle uğraştım benim dostlarım bilirler bunları amabütün dertlerime rağmen arkadaşlarımı ihmal etmedim...ben burda yokken bunları konuşman çok ayıp hadi onuda geçtim biz burda hepimiz dostuz ben yada ümmü farketmez o bakar listelere yada bi başkası hepside ilgilenir bu neden sizi rahatsız ediyor..ben ömür boyu bu topiği kurdum başında durmalıyım diye mi düşüneceğim...lütfen yazdıklarınızı bi daha kontrol edin vede yaptığınız haksızlıkların farkına varın..

ne yapıcaz yani şimdi site sahibi bana gamze git yeni gelenlerede liste yap mecbursun mu diyecek mecburmuyum yani.madem kuralsız paylaşım kurlasız site dedin ozaman neden sitede kk pro kartı olanların ayrıcalıkları var onların ismi neden kırmızı bu ayrıcalık değilmi neden bizde sınırsız paylaşım yapamıyoruz neden bize kurallar var.demekki bu sadece benim topiğimde değil site genelinde olan bi durum..

vallaha bilemicem kuralları olan bir listeye girmek toipiğe girmek pekde öenmli değil
insanları bu şekilde anca burdan uzaklaştırır saten lmaz:
walla aaylardır benim dostlarımdan listeye giremedik diye uzaklaşanlar olmadı tam tersine giricez o listelere diye hırs ettiler güç kaazandılar bu listeler onlara umut verdi...demekki listeye girememek o kadarda önemsiz değilmiş onu anlıyorum ben

evet aylardır bekliyoruz emek veriyoruz
ama ben listede yokum dendimi senn daha beklemen lazım şafağın şukadar olsun
sen daha o derece olmadın deniyorsa demekki
girme çıkma deniliyor bende bunun altını çizerim

işte bu durumda size uymuyorsa eğer yeni gelenlerle birlikte güzelce bi topik açarsınız gamzeye inat olur başlığıda yada kuralsız tezkereciler orda kuralsız paylaşımlar yaparsınız bol bol

gerilmeye hiç gerek yok madem o kadar önemsiz neden geriliyorsun ki lütfen artık tartışmayalım siz benim arkamdan atıp tutmuşsunuz bende her cevabınıza bi cevap verdim açıklamamı yaptım yeniden tartışmaya gerek olduğunu sanmıyorum..zaten tartışılacak bişide yok umarım cevaplarım aklınızdaki soruları gidermiştir

aynen katılıyorum arkadaşlar tartışmayın boşverin bakın asker bekliyoruz dertlerimizi paylaşalım gülelim eğlenelim

evet bu zamana kadar dertlerimizi üzüntülerimizi paylaştık bi tartışmamız olmadı gayet güzel paylaşımlarımız dostluklarımız oldu..bu günden sonrada öyle olmalı eğer dostluğumuza karşılık vermeyeceklerse başka topiklere dost olmakta özgürler engelleyen yok...böyle tartışmalar yaşamak istemiyoruz topikte bugüne kadar yaşamadık çok şükür .bundan sonrada yaşamayalım

gamzecim bende ortada tartışılacak bişi olmadığını anlatmaya çalışıyorum zaten ama bu konuda sıkıntılı olan arkadaşlar varmış bizde bu sayede anlamış olduk dahada dicek bişey bulamıyorum emeğe saygı diyorum sadece herkeze tekrardan saygılar

arkadaşlar yeni gelen arkadaşlarım ben bugüne kadar kimseyle kavga etmek istemedim bu topikte elimden geldiğince yeni gelenlerle ilgilendim yardımcı oldum diğer dostlarımlada güzel paylaşımlar yaptık...asla bi tartışma topiği olamaz burası...kimsenin gönlünü kırmak istemem kırmak ta haddime düşmez zaten .ama beni kıranlarada sessiz kalamam ben en kötü günümde bile o listeleri yaptım biraz olsun emeğime saygı duyulmasını beklemek hakkım.ben sevgi arkadaşımıza kötü bişi demedim tamam dedim görüşücez bu konuyu ama sabredin ümmü gelsin.tartışmanın alemi neydi anlamıyorum...ben her zaman dedim topik hepimizin arkadaşlar.elbette istekler doğrultusunda değişebilen şeyler olacak ama bianda olmasınıda beklemeyin lütfen ...yaşanan gerginlik için kendi adıma özürdiliyorum bugüne kadar olmadı böyle bi durum ama bugün olacağı varmış aylardır döktüğüm emeklerin üzeri bi anda çizilince üzüldüm.umarım benimde haklı olduğum durumlar olduğunu anlamışsınızdır

site kuralları vardır evet bu bir site sizinki topik
topik kuralları die bişe olamaz buzamana kadar da görmedim arkadaşım
ne zamandır üyeyim 2bin küsür msjım var topik kuralını yeni gördüm
evet siz emek vermiş olabilirsiniz benden önce sabit oldunu bende biliyorum
ama kimin sayesinde burdaki üyeler sayesinde ben benim sayemde demedim
iyi okursanız anlarsınız saten
ayrıca arkanızdan atıp tutmuyorum topik sizin ya sizin topiğinizde yazıyorum
elbet açıp okuyacaksınız şimdi oldu gibi
cvbınıda vereceksiniz değilmi..msjlarımıda silicek halim yok
arkadan atıp tutmak başka bişeydir lütfen sözlerinize dikkat edin lmaz:
hee evet isteyen istediği topiğe girer yazar bunu bende dile getirdim saten
sizin söylemenize gerek yok...
sizin dertlerinizi bilemem sizin emek vermediğinizide idda etmedim
bir topik açıp açmamak bana kalmış size değil
heleki şu ismi verin bilmmne demek çok ayıp
saçma açıkcası...
hırs yapıp heyecanlandırıyormuş kurrallarınız :roflol:
neyin hırsı yarışmı var,yarın öbürgün şafak yarışı da başlar
burası paylaşım sitesi,pro üyeliğe gelince
o başka bir boyut beni ilgilendirmes ben halimden memnunum
site yönetimi bunu uygun görmüş sizde site yönetimi durumuna gelinde
ozaman kurallar koyun...
şimdi bunları yüzünüze yazıyorum arkanızdan fdeğil arkındasınzdır inşallah

12'DEN SONRA

:hooray:turkbayragiŞAFAK 85turkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:

:asigim::asigim::asigim:
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:​

ay biz yinemi karşılaştık canımkaydirigubbakcemile3 ayrıca sende asker bekliyomuşsun az kalmış süper ya darısı bizim başımıza allah askerini korusun:Saruboceq:

ay biz yinemi karşılaştık canımkaydirigubbakcemile3 ayrıca sende asker bekliyomuşsun az kalmış süper ya darısı bizim başımıza allah askerini korusun:Saruboceq:

evet cnmmm bende asker bekliorummmmmm:çok üzgünüm: ama allaha şükür çoğu gitti azı kaldı amin cnm darısı senin başına ...sağol cnm allah hepimizin askerini korusunnnn:Saruboceq:

seninde bu konuda gerçektende dertli olduğun kesin çünki yukarda tekrardan arkadaşım yazmış bugüne kadar böle bi tartışma olmadı ve şuanda sadece bu olaya sen tepki veriyorsun demekki bi sıkıntı vardı yoksa esas diğer yeni gelen kızlar yazardı burda
çünki ilk tepki ilk liste sıkıntısı onlardan çıktı öle kuralcılık felan da yazmamışlardı senin gibi ki bende 7 aydır bekliyorum ben bile yapmadımyasakkelime

ben burda yokken yazmışsınız buda arkadan konuşmaktır nasıl olsa açıp okuyacaksınız diye bişi olamaz...iyi ben birinin arkasından konuşayım nasıl olsa yarın birgün duyar diyeyim sonra duyduğundada nasıl olsa duyacaktın arkandan konuşmadım derim.varmı böyle bişi ..evet topik sabit oldu burdaki üyeler sayesinde ama burdaki üyelerde kusura bakma ama ben olmasam benim dostluğum olmasa gelmezlerdi kaç tane askerlik topiği açıldı bi benimki değildi kaç tane topik kapatıldı rağbet görmedi oda askerlik topiğiydi benimkiside farkı yoktu ama onlar görmedi bu rağbeti.rağbet gördüyse diğer üyeler gelip burda yazdıysa durduk yere değil elbetteki benim sayemde.aksi halde benim topiğimde diğerleri gibi 100lerde kalabilirdi rağbet görmeyebildi.isteyen istediği topiğe girsin yazsın tabi bunu siz söylediniz diye benim söyleme yasağımmı var yani.bende söyledim diye bunadamı bozuldunuz yani.

sen topiğinin başında dursaymış kıymetli topiğin derken ayıp değilde benim isim önermemmi ayıp yani...evet hırs yapıyor heycanladırıyor bizim bu şekildeki durumumuz ...hırs dediğin illada bi yarışta olmaz..şafağı yarıladıklarını çoğunun bittiğinin az kaldığının vede kalanında biteceğinin umudu bu listeler.heycan veriyor çünkü bütün arkadaşlarım şafağı yarılamayı dört gözle bekliyorlar listelere isimleri yazıldığı ilk günkü heycanlarını ben biliyorum o nedenle kendim bu heycanın içinde olduğum heycan verdiğinide bizzat biliyorum..

kural koymak site yönetiminin işi doğru söylüyorsun ama anlatamadım galiba heryerde karşına çıkan durumlar vardır ya o durumlar uyum sağlarsın o duruma sende dahil olursun yada olmazsın burda bi kural yok istediğini yapabilirsin yani.

ayrıca çok sağol işte şuanda yüzüme konuşmuş oldun teşekkür ederim

ya arkadaşlar gerçekten saçma bi sebepten boşuna tartışıosunuz...isteyen gitsin istediği topikte listede yapsın yada başka topik açsın kimi ilgilendirir...zincirle bağlı değil ya kimse bu tpiğe alla alla...yanlış olduğunu düşünüosan düşünceni sölersin gidersin seninle aynı düşüncede olanların yanında takılırsın bu kaadar basitttt...

hilalcim bizde onu anlatmaya çalışıyoruz ama anlatamıyoruz gitmek isteyen gider kalmak isteyn kalır diyoruz ama arkadaş saldırıyo resmen yani anlayamadım bi türlü ...sen nasılsın meleğim çok az kaldı plakalara yaa bitiyo mu neee çok seviniyorum seniin adına alkisalkisalkis

evet gamzem ya bırak anlamayan anlamasınn daha anlatmaya ne gerek var bizi bilen bilio boşşşşşverrrrrrr sallaa gitsinnn....
az kaldı valla bitio mu nee bende inanamıorummm valla sen iisin dimi ben iim allaha şükürr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…