Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Artik sendemi laf ediceksin.. lutfen yeter ama.. evet bu tartismalar bana cok cocuksu geldi dogru.. buda benim hissettiklerim tamammi..
Ben nereyi istersem oraya takilirim.. sana soracak degilim..

LUTFEN YETER ARTIK!!!

Artik sendemi laf ediceksin.. lutfen yeter ama.. evet bu tartismalar bana cok cocuksu geldi dogru.. buda benim hissettiklerim tamammi..

LUTFEN YETER ARTIK!!!

madem bu siteyi çocuklar kulubu olarak değerlendirdiniz
ozaman istediğiniz yere girme durmunuzda saçma olur
size ters gelen bi sitede bu bir
ikincisi büyük harfle yazmak bağarmak anlamındadır çocuklar kulubunde
cezası vardır bilmiyorsunuz sanırım

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

1 kasım 2009 muhammedimingamzesiyim:lepi:

2 kasım 2009 izmirperisi:lepi:

11 kasım 2009 mervishh:lepi:

12 kasım 2009 nil88ay:lepi:

14 kasım 2009 menar:lepi:

17 kasım 2009 desudem:lepi:

18 kasım 2009 corpsebride:lepi:

20 kasım 2009 baypipo:lepi:

20 kasım 2009 april09:lepi:

20 kasım 2009 matmazel87(mehtap)turkbayragi

22 kasım 2009 _hasretimsin_:lepi:

23 kasım 2009 didosh:lepi:

23 kasım 2009 zynpgrkm:lepi:

23 kasım 2009 k_c:lepi:

24 kasım 2009 kubi:lepi:

14 aralık 2009 balparem(mehtap)turkbayragi

15 aralık 2009 mühürlü kaderim(mehtap)turkbayragi

arkadaşım fikir yeni tartışma olur haliylen
önemli olan ortak noktaya bağlamak
kii biz dün gece bağkadık yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırdık
şimdi neden bukadar tepki ortak noktaya bağlanmasınamı :uhm:

LUTFEN YETER ARTIK!!!

SENDE Mİ derken ne demek istedin anlayamadımmmmmm...
evet nereye istersen oraya takılaabilirsin bende bunu söledim zatennn aynı şeyi tekrar sölemenin manası neydi bunuda anlayamadımmm....
sen hissettiklerini düşündüklerini yazabiliosan bende yazarım dimi ama AYRIMCILIK YOK çünkü burda dimiiiii......

Bu tartisma neden basladi onu merak ediyorsun.. sayende basladi extreme..
cunku önce bende listeye katilmak istiyordum ve simdi istemiyorum diye sen tepki verdin.
Bukadar..

cunku önce bende listeye katilmak istiyordum ve simdi istemiyorum diye sen tepki verdin.
Bukadar..

hayır işte okumjuyorsunuz ben şimdi buna tepki verilmesine üzüldüm
dün hepiniz tartışmayın önemli olan paylaşım dediniz
bis ortak noktaya bağladık şimdi siz istemiorum diosunuz
tartışma ebrunun bunu haksızlık görmesinden çıktı canım
ilk msj benm deil sizlerin
ben sadece öenmli olan destek olmak yazdım
yaa neyse sıkıldım gerçekten
isteyen istedini yapsın fikir sunuldu kabul edildi
olmasın veya olsun
ben fikrimi belirttim
ortak noktayıda buldum yoruldum artık
derdim başımdan aşkın eşim asker bide bunlarla üzülüorum

Bukadar..

canım bence konu burdan açılmadı ebuşumun yanlış ifade etmesinden açıldı o birazcık ters tepki verdi çünkü bekledi bekledi listeye girebilmek için tam listeye girme arefesinde böle oldu yeni liste konusu çıktı oda sinirlenip yanlış yere varabilcek şeyler söledi oda haklı kendince sonuçta beklemiş benle hilal için yani moon610 için önemli deil olsun yada olmasın ama o daha yeni listeye girceği için haliyle böle tepki verdi o öle yazınca extremede onun dozuna oygun cevap verdi ve böle böle kızıştı ortalık ben böle düşünüyorum...

:hooray:turkbayragiŞAFAK 84turkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:

:asigim::asigim::asigim:
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:​

ne güzel hergün biraz dahaaa azalıyor şafaklarımz
Rabbim geleceği günleride göstericek hepimize
şafak doğan güneş olucak :lepi:

heeeyyyy aşkımla konuştuuumm yarın buluşuyoruz yaa sonunda başbaşa kalabilcez oh yaa eski günlerdeki gibi ne güzel yaa aşşşşşkımmm beniiiiiiiim çok seviyorum seni çok çok çok çok çok çoooooookkkkk...:asigim:

tam bı komedı oldu yaa Şımdıde konu benım yÜzÜmden tartıŞma benım yÜzÜmden ÇıkmıŞ gÜlÜyorsum sadece bu olanlara baŞkada bıŞı demıyorum hepınızın ne olduĞu anlaŞıldı gazme ne sen nede ben kımsenın umurunda deĞılız kardeŞım ne senın yaptıklarına saygı duyuldu nede benım dÜŞÜncelerıme konu aÇmadıĞım halde suÇlu ben bulundum esas konuyu aÇanlar nedense korkudan gıremıyorlar yada gırsede cevap yazamıyorlar anlamıyorum bı laf ortaya atıyorlar sonrada kaÇıyorlar suÇlusu ben oluyorum yaaa bune bÖle nasıl 2 yÜzlÜ ınsanlarsınız sız yaa

gene tartışma gene kavga konu kapandı sanıyordum ...ebrucum listeyi yapan benim bana özelden deseydin ne diyeceksen keşke msn dede konuşabilirdik.biliyorum üzüldün seni üzmek istemezdim sadece seni değil bekleyip bekleyip sonrada yeni liste açılınca belkide güzenen biçok kişi var onlarıda üzmek istemezdim ama yeni gelen arkadaşlarımız bu listeye ihtiyacımız var dediler ben seninle gene görüşürüm msn de anlatırım herşeyi ama lütfen burdakilerle tartışmayın topikte tartışma yaşansın istemiyorum gerekirse biz msn de tartışalım ama topiktekileri de rahatsız etmeyelim.listeyi yapan ben olduğum için sen bana kırıldın ikimiz konuşalım halledelim lütfen.

ebrucum sakin ol msn ye gelir misin

hilalcim bi kişinin isteğiyle olmuş bişi değilki bu o kişinin savunduğu şeyi yapıyorsunuz dedin onun savunup savunmaması önemli değil bunu..yeni gelen arkadaşların isteği doğrultusunda yapıldı bu bi tek o dedi diye değil canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…