Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nianlın izine gelmiş sanırım mühürlü kaderim gözün aydıın tadını çıkarın

sağol bitanem çok teşekkir ederim ya izin falan istemiom yaa şu askerlik bi azalsa şu yüzlerden bi düşsek aklımızda o var sefasını süremiyoruz yaakızlar bişi dicem oda çok tuhaf bende yakınız ama yabancı gibiyiz tuhaf bişi istiyorumki şen şakrak vakit geçirelim hiç ayrılmak istemeyelim ama sanki öle değil gibi yaa çok tuhaf bişi üzülüyorum çok ama bende aynıyım ayrılmak istemiyorum ama güzel vakit geçiremiyoruz sıkıldım mıkıldımla geçiyo zaman benle vakit geçirmekten çok arkadaişlarıyla vakit geçirmeyi tercih eder gibi yanyana gelince konuşamıyoz edemiyoz falan çok üzülüyorum yaaa...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

askerlik psıkolojısı canm aynı benm esımde oleydı bnden cok arkadslarıını ozlemıs gbı sankı inan sadce geceleri gruyodm oda uyrken:d

canım benim sen hiç üzülme....

düşünsene ordu kadar erkeğin yanından çıkmış

tam oraya adapte olmuş birden gerçek hayata geri dönüyosun:teselli:

rüyanda evlendiğini görüpte uyandığını farzet

daha tezkere almadı geriye dönüceğini kafasından atamıyordur..

zaten geldikten sonrada belli bi zaman böyle olucak

bunu bilmemiz gerekir....

normal hayata adepte olmasını beklememiz gerekir.

zaten beklentin çok yüksek olmasın canımcım inan herşey yoluna giricek
uzun zamandır birlikte avkit geçirmediğiniz için sana öyele geldiğini düşünüyorum :teselli:

kızlar ne dicem size ya

sevdiğim aradı da demin dediki

bi sorun oldumu hiç şey yapma söle dedi bende tamam dedim bi sorun yok dedim

genede gaza gelip anlatmayayım demi:uhm:

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

JELOO1981=14 BOLUYA SELAM(MEHTAP)

EBUŞŞŞ=22 EDİRNEYE SELAM(MEHTAP)

BUTTERFLY=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

BSBİRKİN=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

CHARM=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

DİRİM=29 GÜMÜŞAHENEYE SELAM

GULSUM=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

ALINYAZIMSIN=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

GNYDIN64=30 HAKKARİYE SELAM

EXTREME=30 HAKKARİYE SELAM

KARA_SEVDAM =30 HAKKARİYE SELAM

KK-DELİSİ=31 HATAYA SELAM

DLKLTN=31 HATAYA SELAM

SERSA_24=31 HATAYA SELAM

DENİZM=31 HATAYA SELAM

CHEMİST89=31 HATAYA SELAM

CORALBLUE=33 İÇELE SELAM

CEMRE81=33 İÇELE SELAM

İZMİRİM_=35 İZMİRE SELAM

ARORA=37 KASTAMONUYA SELAM

ÖZLEMOFOF=48 MUĞLAYA SELAM

MELTEMRE=55 SAMSUNA SELAM

DSH=55 SAMSUNA SELAM

HAANDAAN=55 SAMSUNA SELAM

AZKALDI=58 SİVASA SELAM

ÇİTLEMBİK=64 UŞAĞA SELAM

:hooray::hooray:

askerlik psıkolojısı canm aynı benm esımde oleydı bnden cok arkadslarıını ozlemıs gbı sankı inan sadce geceleri gruyodm oda uyrken:d

BİLMİYORUM KIZLAR YAA KİMİSSİ ZAMANDAN ZAMAN TÜRETİR BİRLİKTE OLMAK İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDRMEYE ÇALIŞIR BİZDE ÖLE DEĞİL BENİ EVE BIRAKMAK İSTİYO HEMEN BUGÜN ÖLE OLDU ÖĞLEN BİRDE ALDI BENİ KAHVALTIYA GİTTİN YENGESİNE ORDA OTURDUK 3 SAAT FALAN SONRA SIKILIYORUM DEDİ DURDU ZATEN SONRA HADİ GİDELİM DEDİ SAAT 4 BUÇUK FALAN DI EVE BIRAKIYIM SENİ DEDİM İSTEMİYORUM DEDİM ONLARA GİTTİK OTURDUK TAŞ ÇATLASA 15 DAKKA OTURMUŞUZDUR SONRA HADİ ÇIKALIM DEDİ Bİ ÇAY İÇTİK KAFEDE HADİ ÇABUK BİTİR SENDE BIRAKIYIM SENİ DEDİ BIRAKTI ARKADAŞLARINA GİTTİ MAÇ İZLİCEKLERMİŞ MAÇTA TAAAA 10 DA İNSAN BRİ ONA KADAR BERABER OLALIM DER SAAT 6 DA EVE GELDİM BENİM ŞİMDİ MUTLULUKTAN UÇMAM GEREKİRKEN OTURDUN AĞLIYORUM ÇOK DONUK HERŞEY YAA...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…