- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.621
benim eşim 1 kasımda geldi tuncelideydi edirne iyiymiş canım rahat eder yemin töreni falan ne zaman belli mi
ALLAH kavuştursun ama bu sizlerin az sayılı günlerini gördükçe canım yanıyo bizim günlerimiz çok daha
az kalmış ALLAH kavuştursun bizim şafak ta 150
nianlın izine gelmiş sanırım mühürlü kaderim gözün aydıın tadını çıkarın
sağol bitanem çok teşekkir ederim ya izin falan istemiom yaa şu askerlik bi azalsa şu yüzlerden bi düşsek aklımızda o var sefasını süremiyoruz yaakızlar bişi dicem oda çok tuhaf bende yakınız ama yabancı gibiyiz tuhaf bişi istiyorumki şen şakrak vakit geçirelim hiç ayrılmak istemeyelim ama sanki öle değil gibi yaa çok tuhaf bişi üzülüyorum çok ama bende aynıyım ayrılmak istemiyorum ama güzel vakit geçiremiyoruz sıkıldım mıkıldımla geçiyo zaman benle vakit geçirmekten çok arkadaişlarıyla vakit geçirmeyi tercih eder gibi yanyana gelince konuşamıyoz edemiyoz falan çok üzülüyorum yaaa...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sağol bitanem çok teşekkir ederim ya izin falan istemiom yaa şu askerlik bi azalsa şu yüzlerden bi düşsek aklımızda o var sefasını süremiyoruz yaakızlar bişi dicem oda çok tuhaf bende yakınız ama yabancı gibiyiz tuhaf bişi istiyorumki şen şakrak vakit geçirelim hiç ayrılmak istemeyelim ama sanki öle değil gibi yaa çok tuhaf bişi üzülüyorum çok ama bende aynıyım ayrılmak istemiyorum ama güzel vakit geçiremiyoruz sıkıldım mıkıldımla geçiyo zaman benle vakit geçirmekten çok arkadaişlarıyla vakit geçirmeyi tercih eder gibi yanyana gelince konuşamıyoz edemiyoz falan çok üzülüyorum yaaa...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
askerlik psıkolojısı canm aynı benm esımde oleydı bnden cok arkadslarıını ozlemıs gbı sankı inan sadce geceleri gruyodm oda uyrken:d
canım benim sen hiç üzülme....
düşünsene ordu kadar erkeğin yanından çıkmış
tam oraya adapte olmuş birden gerçek hayata geri dönüyosun:teselli:
rüyanda evlendiğini görüpte uyandığını farzet
daha tezkere almadı geriye dönüceğini kafasından atamıyordur..
zaten geldikten sonrada belli bi zaman böyle olucak
bunu bilmemiz gerekir....
normal hayata adepte olmasını beklememiz gerekir.
zaten beklentin çok yüksek olmasın canımcım inan herşey yoluna giricek
uzun zamandır birlikte avkit geçirmediğiniz için sana öyele geldiğini düşünüyorum :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?