Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu savunna kişi benmyim ordaki gizli özne :uhm:

ebru ben dün akşan exremeylede gamzeylede konuştum ikisininde hatalarını ikisine söledim seninde hatan var canım sana sölüyorum çekincek bişi yok ben gamzeyede dedim haklı olduğu haksız olduğu yerleri extremeyede dedim sanada sölicem ama sen gelmedim msn ye gel dedim gelmedin baştan öle konuşman yanlıştı d,irek ters tepki verdin ve yanlış yere çııcak şeyler söledin ama liste konusunda seni anlayabiliyorum böle tepki vermn normal çünkü sen daha yeni yarılan tazesin bu günler için nasıl heveslendin nasıl istedin şimdi sana haksızlık gibi gelio biliyorum bak haklısın burda sanada sölüyorum yanlış anlama beni gel msn ye anlatıyım neden yanlış olduğunu düşündüğümü kızma bana lütfen yanlışlar herkes için çooookkk herkes hatalı o akşam orda konuşanlardan bana göre....

hilal öyle yazmış diye bende öyle yazdım sensin kanımcaaa.s

şimdi az önce hilall anlaştımız aynı şeyi konuştumuzu düşünüodum
demekki oda öle deilmiş
vallaha artık karışmıyorum
benm derdim bana yetio dediim gibi eşimi beklemekle
ben daha bu konuyla ilgli bişey yazmak istemiorum
dün sölediklerimide hiç söylenmemiş sayın
sen de gamze heç yazmadım say olur mu
gerçekten çok üzüldüümm çookk :gitme:

ohh ne güzel canım keyfini cıkaropuyorumnanaktan

valla canım bende öle istiyorum ama şuraya bak yaa iznimin mutluluğunu yaşayamıyorum hakedilmeyen şeyler söleniyo konuşmaya çalışıyorum cevap gelmio ama herkes kendi kendine ayıp eder bana bişi olmaz herkes yaptığıyla kalır benim bi çekintin yada başka bi sorunum yok of yaa şuraya bak iki yüzlü olduk ikidakkada çok güzel yaa...:1shok::çok üzgünüm:

kıslar ben liste yapılmasın diye hiç bişey söylemedimmm sadece ayrımclık yapılıyo denmesine tepki gösterdmmm...neyse kim ne deserse ne düşünürsse düşnsün ister liste yapılsın ister yapılmasın ama ayrımcılık yapılıyo denmesinn...burda hepimizin derdi bir hepimiz aynı şey için savaş veriyoruzzz kimseninde ayrı gayrı düşüncek hali yok ....

neyse ne nasıl olursa olsun herşeyin hayırlısı olsunnnnn....

dostlukların ve arkadaşlıkların belkide duygusallıkların yer bulduğu bu sitedeee bugündee siz sevgili dostlarımla yine çok mutluyum(ne anlatmak istediğimi bende nanlamadım uleyyynn) kim olduğumu hatırlatmama gerenk yok ben yaban (deli yaban uleynn);D

Şafak 31 Hatayaa SeLaaaaammmm :lepi:
1 ay kaldı 1 ayy bit artık yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrr birdaha ki ay bugun bu saatte aşkımın kocacımın yanında olacam Allahım geçsin bitsin gitsin artıkmafoldumben

ben konuyu bilmediğim için yorum yapamayacam. kızlar gerginiz hepimiz birbirinizi alttan almaya calısıın. surda güzel bir ortamımız var bozulmasın

bizi bizlerden başka hiç kimse anlamaaaz :umursamaz: hepimizin kendince sıkıntıları var kolay değil yaşadığımız durum biz asker eşleri nişanlıları sevgilileri hepimiz birbirimize destek olmalıyızz ki bu günleri atlatalım alkisalkisalkis
ve bence 460 ın da 300 ünde 200 lerinde heri hep bambaşka her günü atlatmak ayrı bir zevk veriyor hepimiz bizden az olanlara imreniyoruz ama bizde oralara geliyoruzz
boşveriin bunlara askerlerimize moral destek verelim turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…