- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.601
sabah çıkıcaz akşama kadaaaaaaarrrr oley beee ole oley oley...hihoyyythihoyyythihoyyytzemuszemuszemuszemus:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hilalcim bi kişinin isteğiyle olmuş bişi değilki bu o kişinin savunduğu şeyi yapıyorsunuz dedin onun savunup savunmaması önemli değil bunu..yeni gelen arkadaşların isteği doğrultusunda yapıldı bu bi tek o dedi diye değil canım benim
tam bİ komedİ oldu yaa Şİmdİde konu benİm yÜzÜmden tartıŞma benİm yÜzÜmden ÇıkmıŞ gÜlÜyorsum sadece bu olanlara baŞkada bİŞİ demİyorum hepİnİzİn ne olduĞu anlaŞıldı gazme ne sen nede ben kİmsenİn umurunda deĞİlİz kardeŞİm ne senİn yaptıklarına saygı duyuldu nede benİm dÜŞÜncelerİme konu aÇmadıĞım halde suÇlu ben bulundum esas konuyu aÇanlar nedense korkudan gİremİyorlar yada gİrsede cevap yazamıyorlar anlamıyorum bİ laf ortaya atıyorlar sonrada kaÇıyorlar suÇlusu ben oluyorum yaaa bune bÖle nasıl 2 yÜzlÜ İnsanlarsınız sİz yaa
sefaaan olsun beeeeeeee:içelim:
bu savunna kişi benmyim ordaki gizli özne :uhm:
sabah çıkıcaz akşama kadaaaaaaarrrr oley beee ole oley oley...hihoyyythihoyyythihoyyytzemuszemuszemuszemus:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hilal öyle yazmış diye bende öyle yazdım sensin kanımcaaa.s
ohh ne güzel canım keyfini cıkaropuyorumnanaktan
ben konuyu bilmediğim için yorum yapamayacam. kızlar gerginiz hepimiz birbirinizi alttan almaya calısıın. surda güzel bir ortamımız var bozulmasın
ben konuyu bilmediğim için yorum yapamayacam. kızlar gerginiz hepimiz birbirinizi alttan almaya calısıın. surda güzel bir ortamımız var bozulmasın
he valla yaa sefam olsun bide evli olaydım tam sürerdim sefasını ama napak yaa nişanada şükür...:jeyyar:
evli asker yolu bekleyenleeer yani benim gibilerr :jeyyar::jeyyar:
tabiki 84 gün sonraturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?