- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.061
hadi BİSMİLLAH hayatım hoşgeldin...Allah kavuştursun aynıyız hayatım ben uzun dönemim ama şafağım 144 düğünümde temmuz sonu olur büyük ihtimal bakarsın aynı gün çifte düğün yaparız...
amin amin inşallah canım zemuszemus
safak 22.... cok az kaldııı
canım az kalmış darısı başıma:Saruboceq:
safak 22.... cok az kaldııı
bence sen artıkk şafak bile saymaa:):):) 144
Sevindim cnm senin adına netten bile olsa insanın sevdiğini görecek olması ne güzelopuyorumnanaktan..ben sevgilimi daha 13 şubatta görücem çook var :gitme:
öyle deme son zamanlar ilk baslardakinden de zor geciyor
evett cok sükür bitirdik. insallah seninkide hiç sıkıntı cekmeden biter
ilk mehtabınızsa o cok keyifli olur kaydirigubbakcemile2 ama ayrılırken askere gittiği zamankinden daha cok aglarsınz. ayrılıgı tadınca ayrılmak daha zor gelirmafoldumbenamşn canım ama hakketende geçmiyor son zamanlar bende mehtap bekliom son13 takıldımı ne geçmiyo sanki umarım teskerede de böle olmaz çok endişeleniyorumakannehir
ilk günler sudan cıkmıs balık gibi son günler suya atlamaya can atan balık gibi :))))son zamanlar gelsede zor geçsee:):):)zaten düğün koşuşturmacasından benm çok hızlı geçiceğine inanıorum ama ilk zmanlar sudan çıkmış balık gibi oluo insanfisfisfis
ya şu askerlik bir düşse varya çok güzel olur onun için dua ediyorumama kısa dönemde kalkmasın onlarada üzülürüm yoksa
esimle ben kısa dönem kalkar korkusundan dolayı evlendikten 10 gün sonra askere gitti.
ilk mehtabınızsa o cok keyifli olur kaydirigubbakcemile2 ama ayrılırken askere gittiği zamankinden daha cok aglarsınz. ayrılıgı tadınca ayrılmak daha zor gelirmafoldumben
ilk günler sudan cıkmıs balık gibi son günler suya atlamaya can atan balık gibi :))))
inan sayılı gün cabuk geciyor.Allah belirsiz ayrılıklar vermesin.aman iyi yapmışsınız inşallah kalkmaz yoksa vallahi kıyametler kopar inşallah sizin için çabuk geçer ama en azından şu 15 i 12 yapsınlar onada razıyız ne kadar erken gelirse o kadar iyi olur hep zaman kaybı hemen işe başlaması lazım gelince 12 olsa ağustosta gelirdi ne güzel olurdu
heheh eminim öledirrr:):)güldümm çokk:):) 144
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?