- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.041
yarın burda olursan konuşuruz yine ii geceler...
şafak 5 çok heycanlı ama 100 200 gün varken daha çabuk geçiodu sanki bu bi hafta hiç geçmicek ya ufffffff
merhaba hanımlar hayırlı cumalar ben de aranıza yeni katıldım eşim erzurumda kısa dönem asker şafak 142 ama dayanamıyorum belki yeni olduğu için.Birbieimize aşırı düşkünüz işe gidince bile her gün mutlaka en az bir kez arardı o yüzden şu an çok zorlanıyorum.annemin yanındayım ama evlenince annenin evi bile yabancı eşin olmayınca vücudunun bir parçası yok gibi hissediyor insan.Tüm hasret kuşlarına sabır diliyorum ve hepinizi öpüyorum umarım bundan sonra sık görüşürüz.
amin cnm.....Allah kavuştursun ..evli olanlar içn ayrı zordur tabi....:çok üzgünüm:
şafak 5 çok heycanlı ama 100 200 gün varken daha çabuk geçiodu sanki bu bi hafta hiç geçmicek ya ufffffff
turkbayragi:asigim: Şafak= 439:asigim: turkbayragi
Kızlarrr çokkkk mutluyummmm aşkımın bugun yemin töreni wardı..yapmışlar aradı konuştuk.eve gidiyor şimdi 1 gün izinleri war.. saat 8,9 gibi netten görücem onuuu çokk heycanlıyım ve çokda mutluyummm.. ayy inanamıyorum onu görüceqime halaaa
Allahıma şükürler Olsunn
Saatler sonraaa... Aşkımlaaaaaa <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?