Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ilk zamanlar öyle oluyo bende çok zorlanmıştım acemi çok zor geçtii ömrümden ömür gitti resmenn hergün ağlamaklı geçiyodu... ama usta birliğine gidince dha çabuk geçmeye başladı eskisi gibi zorlanmıyoruz telle konuşuyoruz hergün alışıyosun daha doğrusu alışmak zorunda olduğunu anlıyosun...

merhaba hanımlar hayırlı cumalar ben de aranıza yeni katıldım eşim erzurumda kısa dönem asker şafak 142 ama dayanamıyorum belki yeni olduğu için.Birbieimize aşırı düşkünüz işe gidince bile her gün mutlaka en az bir kez arardı o yüzden şu an çok zorlanıyorum.annemin yanındayım ama evlenince annenin evi bile yabancı eşin olmayınca vücudunun bir parçası yok gibi hissediyor insan.Tüm hasret kuşlarına sabır diliyorum ve hepinizi öpüyorum umarım bundan sonra sık görüşürüz.

amin cnm.....Allah kavuştursun ..evli olanlar içn ayrı zordur tabi....:çok üzgünüm:

turkbayragi:asigim: Şafak= 439:asigim:turkbayragi

Kızlarrr çokkkk mutluyummmm aşkımın bugun yemin töreni wardı..yapmışlar aradı konuştuk.eve gidiyor şimdi 1 gün izinleri war.. saat 8,9 gibi netten görücem onuuu çokk heycanlıyım ve çokda mutluyummm.. ayy inanamıyorum onu görüceqime halaaa
Allahıma şükürler Olsunn

Saatler sonraaa... Aşkımlaaaaaa <3

Sevindim cnm senin adına netten bile olsa insanın sevdiğini görecek olması ne güzelopuyorumnanaktan..ben sevgilimi daha 13 şubatta görücem çook var :gitme:

Kızlarrr çokkkk mutluyummmm aşkımın bugun yemin töreni wardı..yapmışlar aradı konuştuk.eve gidiyor şimdi 1 gün izinleri war.. saat 8,9 gibi netten görücem onuuu çokk heycanlıyım ve çokda mutluyummm.. ayy inanamıyorum onu görüceqime halaaa
Allahıma şükürler Olsunn

ne güzelll yaa benm nişanlımında bugün yemin töreni vardııı ama içim çok buruk hem şırnaktan gelemior hemde bizde gidemedk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…