- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.481
oleyyyy o zamannnn:sm_cool:delikafadulden
didemcim,adamların sağında solunda etrafında büsüürü insan oluyo telefonla konuşurlarken,diyemiyolar bazen beklediğimiz sözleri..
ne zor şartlardalar kimbilir..
kuruntu yapma,kendini üzme bence tatlım..
Şu askerlik şimdiden beni yaşlandırdı gelene kadar daha ne kadar yaşlanırım bilmiyorum..Paranoyak oldum resmen 1 gün beni aramasın o günüm berbat geçiyo..Beni aradığında bir gün önce beni değilde annesini aramış olduğunda neden beni değil annesini aradı diye kahroluyorum..Az önce aradı burası rahat değil artık 2 3 günde bir konuşucaz dedi iyice kahroldum..Ben her teli kapatırken seni çok seviyorum seni çok özledim demesini bekliyorum ama her seferinde demiyo soğudumu benden sevmiyor mu artık beni değiştimi artık diye paranoyalar yapıyorum deli gibi ağlıyorum ellerim titriyo sinirlerim çok bozuldu elimde değil bu askerlik çok şeyi götürcekmiş gibi geliyo bana nasıl dayanıcam bilmiyorum ağlamaktan tükendim artıkmafoldumben
takma kafana canım ya yanında sırada filan insanlar oluyodur ondan öyle rahat konuşamıyodur bende diyorum bazen o diyemiyo çok kalabalık filan diyoÇok üzgünüm çoook
ay ama annesini arıyo benden önce arıyo olsa bende çok kıskanırımsöylerimde ama asker olunca söylenmiyor iştedelikafadulden
üzülme soğurmu senden hiç ama orda soğukta biraz da psikolojisi olumsuz etkileniyordur tabikihihoyyyt ama bu seninkine özel bişey değil naniknanik
Haklısın canım herşey bizim için önemli olan sabrımızı yitirmemek benim çok büyük bir derdim var demek yerine benim çok büyük bir rabbim var deyip dua edersek zaten Allah bizim yardımcımız olucaktır..
Haklısın canım herşey bizim için önemli olan sabrımızı yitirmemek benim çok büyük bir derdim var demek yerine benim çok büyük bir rabbim var deyip dua edersek zaten Allah bizim yardımcımız olucaktır..
Sağol canım dağıtımlar olsa yanımıza gelseler değişip değişmediklerini anlarız rahatlarız aslındada daha var işte sabretcez mecbur
:lepi::aynen öyle canım ya hiç bişeyi takma kafana sen ona her daim yakınlık göster buna çok ihtiyaçları var:CüvCüv: sabır sabır sabır bitiricez:Saruboceq:
çok doğru :)
ve sıkıntılar,paylaştıkça azalıyo gerçekten..
hani bi laf var ya, 'damdan düşenin halinden,damdan düşen anlar' diye,çok inanırım bu söze ben..
burası bu sebeple çok iyi geliyo,herkesin sıkıntısı aynı,asker yolu beklemek..
asker yolu bekleyen bütün arkadaşlarıma sevgilera.s.
Yahu suuu senin kadar rahat olamıyorum bi türlü formülünü söylesene canım banakaydirigubbakcemile3..Ben çok takıntılıyım ya Allah kimseye böyle bir huy vermesin:1no2:
mardin..
202 günümüz var bizim de..
sen de sağol tatlım:)
yicez şu askerliği hep beraber bakalım inşallah:)
zaman bişekilde geçiyo..
bazı gün çoookkk daralıyorum,bazen daha iyiceyim..
ama beklenen gün gelcek inşallah,sağsalim kavuşalım hepimiz sevdiklerimize inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?