Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

didemcim,adamların sağında solunda etrafında büsüürü insan oluyo telefonla konuşurlarken,diyemiyolar bazen beklediğimiz sözleri..
ne zor şartlardalar kimbilir..
kuruntu yapma,kendini üzme bence tatlım..

Elimde değilki canım daha 424 günümüz var çalışsam belki günümün çoğu zamanı onu düşünmekle geçmez ama malesefki şuan işsizim..Bugün mesela sordum çarşı izni varmı aşkım diye o da var ama ben çıkmıcam napıcam çarşıda diyo insan demezmi çıkıcam tabi nete gireriz görürüm seni demedi..Ben dedim çıkarsın hava alırsın hem nete gireriz o zaman tamam dedi..Valla bilmiyorum ama hayatımda biçok dönemden geçtim ama bu askerlik dönemi şimdiye kadar en zor olanıymış Allah herkese sabır versinmafoldumben

herbirinin psikolojisi yerinde deil bence tam olarak..
afallamış durumdalar,bak hele seninki yeni başlamış bu askerlik temposuna,alışamamıştır daha doğal olarak,şaşkınlığı,düşünememesi ondandır tatlım..
ayak uydurunca ordaki düzene,daha sağlıklı düşüncektir şüphen olmasın..
seninle bi ilgisi yoktur bu durumun,sen ona daha dahaaa şefkat göster ki,çabuk adapte olabilsin oraya ve senin herzamanki gibi yanında olduğunu hissetsin..
şu şaşkınlığı atınca üzerinden ve askerlik olayı rutine girince,seni telefonla arıyacağı saatler bile belli olcak,gör bak..
sabır işte,sölencek fazla bişey yok,hepimize sabırlar versin Allah...

herşey düzelir didemcim,üzülme..
zaman gerek işte herbişey için.. Allah sağlık versin tek..

takma kafana canım ya yanında sırada filan insanlar oluyodur ondan öyle rahat konuşamıyodur bende diyorum bazen o diyemiyo çok kalabalık filan diyoÇok üzgünüm çoook
ay ama annesini arıyo benden önce arıyo olsa bende çok kıskanırım söylerimde ama asker olunca söylenmiyor iştedelikafadulden
üzülme soğurmu senden hiç ama orda soğukta biraz da psikolojisi olumsuz etkileniyordur tabikihihoyyyt ama bu seninkine özel bişey değil naniknanik

Haklısın canım herşey bizim için önemli olan sabrımızı yitirmemek benim çok büyük bir derdim var demek yerine benim çok büyük bir rabbim var deyip dua edersek zaten Allah bizim yardımcımız olucaktır..

Sağol canım dağıtımlar olsa yanımıza gelseler değişip değişmediklerini anlarız rahatlarız aslındada daha var işte sabretcez mecbur

:lepi::aynen öyle canım ya hiç bişeyi takma kafana sen ona her daim yakınlık göster buna çok ihtiyaçları var:CüvCüv: sabır sabır sabır bitiricez:Saruboceq:

çok doğru :)

ve sıkıntılar,paylaştıkça azalıyo gerçekten..
hani bi laf var ya, 'damdan düşenin halinden,damdan düşen anlar' diye,çok inanırım bu söze ben..
burası bu sebeple çok iyi geliyo,herkesin sıkıntısı aynı,asker yolu beklemek..
asker yolu bekleyen bütün arkadaşlarıma sevgilera.s.

Sağol canım dağıtımlar olsa yanımıza gelseler değişip değişmediklerini anlarız rahatlarız aslındada daha var işte sabretcez mecbur

aynen ya bi gelseler çok özledim ya:asigim: kız sen hep annesini
arıyo diye dertleniyosun çok mu seviyo annesinidelikafaduldendelikafadulden
daha var mehtap 39 zaman su gibi geçsin:Saruboceq:

:lepi::aynen öyle canım ya hiç bişeyi takma kafana sen ona her daim yakınlık göster buna çok ihtiyaçları var:CüvCüv: sabır sabır sabır bitiricez:Saruboceq:

Yahu suuu senin kadar rahat olamıyorum bi türlü formülünü söylesene canım banakaydirigubbakcemile3..Ben çok takıntılıyım ya Allah kimseye böyle bir huy vermesin:1no2:

Sağolasın canım derdimi paylaştığın için..
Senin askerin nerede ne kadar zamanı kaldı?

202 günümüz var bizim de..

sen de sağol tatlım:)
yicez şu askerliği hep beraber bakalım inşallah:)

Son düzenleme:
Yahu suuu senin kadar rahat olamıyorum bi türlü formülünü söylesene canım banakaydirigubbakcemile3..Ben çok takıntılıyım ya Allah kimseye böyle bir huy vermesin:1no2:

asla benim kadar takıntılı olamazsın haaaa keşke rahat olsabilsem-tatlicadiarzu-
ben çok takıntılıyımdır ama mesala soğuk mu konuştu oturup dertlenirim ama soğuk konuştu diye ben değişmem gene seni çok seviyorum derim gene söylerim:asigim: yada alındığım neyse hemen anlatırım bak bunu kesin dene mesela annesini mi aradı asşkım çnce annenimi aradın kıskanıyorum ama de ne der ki kızarmı:uhm: ben kafama takılanı hemen sölerim
bişeye kızdın diye bin defa sorarım ve ben aşırı bağlıyım ne yaparsa yapsın yeterki üzülmesin kızmasın hep böle bii üstüne düşme halindeyim:roflol: napim takıntılar sıkıyo onları buda bir gerçek:1hug: rahat değilim ama ne bileyim yapıom işte bişeyler:ecrin_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin..sağol tatlım..
zaman bişekilde geçiyo..
bazı gün çoookkk daralıyorum,bazen daha iyiceyim..
ama beklenen gün gelcek inşallah,sağsalim kavuşalım hepimiz sevdiklerimize inşallahhh...

Ya suu bendede bi huy var içimde fırtınalar kopar adama dönüp neden bunu yapmadın demem hee bu kaybederim diye değil huyum bu mesela benden önce annesini aradıysa niye önce beni aramadın demem yada seni seviyorum demediyse neden demedin demem benim dememle yapılcak bişey nedense bana mutluluk vermiyo bu da bi tip huy iştekaydirigubbakcemile3

zaman bişekilde geçiyo..
bazı gün çoookkk daralıyorum,bazen daha iyiceyim..
ama beklenen gün gelcek inşallah,sağsalim kavuşalım hepimiz sevdiklerimize inşallahhh...

haklısın bazı günler çabuk bazı günler çok zor geçiyo erkek arkadaşıma dedim 2 yıl okudu 4 yıla tamamla dedim zaman kaybedemem ben o 2 yılda askerliği bitirir işe başlarım dedi bişey diyemedim ama kısa dönem olsun isterdim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…