Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım benim hadi gözünaydın olsun tekrardan çok tatlı olmuş dimi benimkide öleydi o asker traşı falan bebek gibi yapmış onu yawrum yaa tadını çıkarın vallaa...:1hug:

kız ümmü ben aşkıma 10 ocakta kavuştum sende bana 2 ocak mehtap yazmışın nedir senin derdin he nedir bakiimkaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile

evet canım yaa inan kafam yerinde deil aşkımın ilk gönderdiğim günlere geri döndüm iki saat oluyo listeleri yapalı çıktım şimdi girdim baktım yeni farkettim bende düzellttim hemen,listeleri bu yüzden bıraktım işte nişanlım izne geldiğinde elimde olmadan karman corman etttim herşeyi toplayamadım kafayı hiç Allahtan hilalcim yetişti imdadıma sende öle canım sağolun...

canım benim gözünaydın opuyorumnanaktan

Şafak 6 Ankarayaaa SeLaaaaaammmmmm:lepi:

Son düzenleme:
Şafak: 44

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

offf sewgilim dün sabahtan beri aramadıı kafayı yiyorum çok kötüyümm bugünkü sınawımı da batırdım ne zaman aricakkk offff napıcam ben yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

moon canımm arar senii aramaz mı hiç şimdi gelmenin yollarını düşünüyodur şekerim:teselli:

eninde sonunda gelicek ama demi Allah'ın izniyle üzülme sen.

ucak saat 10 daydı 12 demisler sonra 2 ye atmıslar saat 3 oldu aramıyoda bindimi binmedimi bilmiyorum
eger ucak kalkmazsa bugun kıslaya donucak ertesi gun gelir ozaman heralde bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…