Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım kantinde kalmayabılıyor bıde daha yenı gttı askerler devrecılık yapıyo olabılır yanı anlayabılıomusn canım üzme kenını ne olarak yapıo simdi belli mi

ya aslında köye gitmesi gerekirken merkezde yazıcı olarak kaldı ama kesin değildi belki de köye götürdülermafoldumben

bak eer köye falan gttyse bu yuzden arayamayabilir canm senii merak etme içini ferah tutmalısın sonucta orası asker ocagı kafalarına estklerı gbı davranabılmelerı cok zor canm....bıraz daha zamn gecsın sevdgn yerlestrsn herseyı usta bırlıgnde ozamn rahtlicaksınız emin ol canm...

inşallah rahatlayacagım günleri iple çekiyorum içimdeki bu sıkıntı bitsin artık yawaş yawaş alıştıgımı da görmek istiyrm sonra günler geçer zaten ama şu an dakikaları bile geçiremiyorum kimafoldumben

gecıo zamn canım aslında ara sıra oluyo sankı gecmıyormus gbı ama gecıo sen içini ferah tt ytr bıgun bu sıkıntılar btcek hepmz kavscz allahın iznıyle canm...

Canım sen bunları yaşadın tecrübelisin tabikide bütün söylediklerin rahatlatıyo sağolasın yazdıkların çok samimi çok içten arkadaşım 2010 yılı bizim için zorlu geçcek ama 2011 hepimizin yılı olcak inşallaholumunekankayizsmile

evet canım haklısın aramadan için rahat olmaz ben sadece paranoyalar konusunda içinizi rahatlatırım belki die dedim aramak konusunda ne desem rahatlamazsın zaten...

mühürlü kaderim seninki de wan da mı yapıyo askerligini

evet bitanem vanda merkezde ktm de benimki...

evet canım aynen öle ama 2010 da benim yılım bu yaz evleniyorun innnnnşaalllaaaahhhhh...zemuszemus

off maalesefmafoldumben sen en iyi anlarsın çok teşekkür ederim tesellilern için

ne demek hayatım zor anlar bu anlar Allah hepimizin yardımcısı olsun...:teselli:

benmki de merkezde tahtakale 6.hudut dedi ama bilmiyorum ktm ne oluyo anlayamadım

aslında bnmkide öyeydi sonra aşkım aradı 412 demişler ona 3 gün önce bende tamam dedim:) belki seninkide öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…