- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.781
sabah akşam ararken dün sabahtan beri aramadı çok taktım kafaya mafoldumben ewet ankesörlüden arıyo ama kontör sorunu oldugunu sanmıyorum kantinden alırdımafoldumben
umarım en kısa zamanda sesini duyarımmafoldumben
canım kantinde kalmayabılıyor bıde daha yenı gttı askerler devrecılık yapıyo olabılır yanı anlayabılıomusn canım üzme kenını ne olarak yapıo simdi belli mi
ya aslında köye gitmesi gerekirken merkezde yazıcı olarak kaldı ama kesin değildi belki de köye götürdülermafoldumben
bak eer köye falan gttyse bu yuzden arayamayabilir canm senii merak etme içini ferah tutmalısın sonucta orası asker ocagı kafalarına estklerı gbı davranabılmelerı cok zor canm....bıraz daha zamn gecsın sevdgn yerlestrsn herseyı usta bırlıgnde ozamn rahtlicaksınız emin ol canm...
inşallah rahatlayacagım günleri iple çekiyorum içimdeki bu sıkıntı bitsin artık yawaş yawaş alıştıgımı da görmek istiyrm sonra günler geçer zaten ama şu an dakikaları bile geçiremiyorum kimafoldumben
gecıo zamn canım aslında ara sıra oluyo sankı gecmıyormus gbı ama gecıo sen içini ferah tt ytr bıgun bu sıkıntılar btcek hepmz kavscz allahın iznıyle canm...
21 senin?
22 canım benimopuyorumnanaktan
AHH CANLARIM YAA SİZİ ÖLE İİ ANLIYORUMKİ BENDE BİREBİR YAŞADIM BUNLARIN TIPKISINI...BÖLE DÜŞÜNMEKTE HAKLISINIZ ÇÜNKÜ ONLAR BU ŞEKİLDE DAVRANIYOLAR AMA ŞU VARKİ DAVRANIŞLARI DÜŞÜNCELERİNİ ZITTI OLUYO BENDE BENDEN SOĞUDU UZAKLAŞTI AYRI YAŞAMAYA ALIŞTI OLMASAMDA OLUR ARTIK ONUN İÇİN HAYATINDA DİE DÜŞÜNÜYODUM AMA TAM TERSİYMİŞ BANA ÇOK GADDAR ALAKASIZ DAVRANIRKEN BENLE KONUŞTUKTAN SONRA AĞLADIĞINI BİLİYORUM ARTIK İZNE GELDİĞİNDE HERŞEYİ ANLATTI VE BEN 4 AY SONRA 6 SENENMİ BİTİRCEM ONLA AMA BİZ HİÇ Bİ ZAMAN ŞİMDİ İZNE GELDİĞİ KADAR İİ OLMAMIŞTIK,ASKERLİK ÇOK FARKLI DEDİ ANLATSAM ANLAYAMAZSIN DEDİ ORANIN PSİKOLOJİSİ HAVASI HERŞEYİ ÇOK FARKLI DEDİ BİLMİORUM BUNLAR RAHATLATIRMI SİZİ AMA İNANIN PARANOYA ETTİĞİNİZ GİBİ DEİL HİÇBİŞEY AMA ELİNİZDE DEİL BİLİYORUM AMA ŞUNU BİLİNKİ ASLA KÖTÜ BİŞİ YOK,İNŞALLAH BUNLAR RAHATLATIR SİZİ....bilmiyorumkismile
opuyorumnanaktan
canım teşekkür ederim bizi rahatlatmaya çalışıyosun ama aramadan rahatlamıyo insan çnkü aklım bi yerde sadece arasın diye bekliyorum mutsuz bi tip oldum alımı bişeylerle oyalamaya çalışsam da nafile mafoldumben
Canım senin askerin kaçında teslim oldu?
evet canım haklısın aramadan için rahat olmaz ben sadece paranoyalar konusunda içinizi rahatlatırım belki die dedim aramak konusunda ne desem rahatlamazsın zaten...
cnm 5 aralık acemi birligine teslim oldu 6 ocak da usta birligine
mühürlü kaderim seninki de wan da mı yapıyo askerligini
Canım sen bunları yaşadın tecrübelisin tabikide bütün söylediklerin rahatlatıyo sağolasın yazdıkların çok samimi çok içten arkadaşım 2010 yılı bizim için zorlu geçcek ama 2011 hepimizin yılı olcak inşallaholumunekankayizsmile
off maalesefmafoldumben sen en iyi anlarsın çok teşekkür ederim tesellilern için
evet bitanem vanda merkezde ktm de benimki...
evet canım aynen öle ama 2010 da benim yılım bu yaz evleniyorun innnnnşaalllaaaahhhhh...zemuszemus
ne demek hayatım zor anlar bu anlar Allah hepimizin yardımcısı olsun...:teselli:
Tatlım o zaman şafak nasıl 409 oluyo benim kafam karıştıdakaydirigubbakcemile3.Benim sevgilim 3 aralıkta teslim oldu 1 aralıktan beri asker sayılıyorum dedi şafak 418 oluyo bendemi var bi karışıklık bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?