- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.281
teşekkür ederim bilgilendirdigin için cnm bi de atışlardan bahsetti atışlar yapılmadan çıkılmıyomuş seninki çıkmadan önce atış yapmış mıydı?? off bugün kouştum çok bunalmıştı çarşıya çıksa rahatlardı aşkım yaa o orda ben burda sıkıldım resmenmafoldumben
Kızlar merhaba biz de sonunda askerliği bitirdik:lepi: aksam 6-7 gibi dönmüş olacak hepinizin şafakları göz açıp kapayıncaya kadar gecer umarım listeleri hazırlayıp bizimle şafagı bitiren buradaki tüm arkadaşalara teşekkürleralkisalkisalkis Bu arada Ümmücüm beni de 18 inde bitirenler arasına alır mısınsengözlerimebaksanab
tatlım benim gözünaydınnn ay çok sevindim ne güzel yaa darısı başımıza inşallah Allah bi daha ayırmasın hayatım hemen alıyorum senide listeye ama unutma burayı hee uğra yine...:1hug:
kızlar merak ettim sewgilinizle mektuplaşıyor musunuz?? eski gelenekleri dewam ettiren war mı?? ben çok istiyorum mektup yazmak ama okunuyomuş olsun yinede yazıcam güzel bi anı olur hem hemde okudukça motiwe olur mutlu olur ne dersiniz??
kavuşan arkadaşlar gözünüz aydın darısı bize inşallah:asigim:
ben yazmayı düşünüyorumsositososito
aşkımda yazacak:asigim:
aşkımın yeri tam belli olsun adres vericek bana
mektuplaşacağız
evet asker mektupları okunuyor
varsın okunsunboshayallersmile
kızlar merak ettim sewgilinizle mektuplaşıyor musunuz?? eski gelenekleri dewam ettiren war mı?? ben çok istiyorum mektup yazmak ama okunuyomuş olsun yinede yazıcam güzel bi anı olur hem hemde okudukça motiwe olur mutlu olur ne dersiniz??
ewet warsın okunsun kim tutar biziolumunekankayizsmile bu arada cnm snn askerin acemi birliginde mi şu an nerde?
bugün 4. mektubumu gönderdim. mektup gelipte isminin okunduğu zaman çok mutlu oluyomuş. bi kaç tane de foto gönderdim. varsın okunsun napıyim :kedi:
ustabirliğinde tatlım
ığdırda nişanlım
boshayallersmile
senin askerin nerede canım?
benimki de wanda yapıyor askerliğini bizim şafaklarımız çok inşallah bi an önce geçer ne oldugunu anlamadan:)askerim çarşı iznine 2 haftadır çıkamadı çok bunalmışmafoldumbenseninki çıktı mı peki
benimki daha hiççıkamadı canım
7 ocakta teslim oldu ığdıra
dosyaları gelmemiş daha
gelince çıkacakmış
kesin belli değil yani
birde benim nişanlım şuanda bir köyde
telefon sıkıntısı var 1 gün çalışıyorsa
5 gün çalışmıyormuş telefonlar:gitme:
o yüzden biraz sıkıntılıyız
ama şükür ki yerinden memnunmuş:Saruboceq:
çarşı iznine çıktığımda ajanda alıcam
günlük yazıcam dedi:1shok:
nişanlım yazmaktan nefret eder halbuki bana birşeylar yazacakmış
:asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?