Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sağol emoşum gözumde buyuyo gunler nasıl gecıcek diye çok özledim
ama sesını okadarda olsun duydum ya yeteropuyorumnanaktan
çok merak ediyorum nasıl napıyo diye

Kızlar merhaba biz de sonunda askerliği bitirdik:lepi: aksam 6-7 gibi dönmüş olacak hepinizin şafakları göz açıp kapayıncaya kadar gecer umarım listeleri hazırlayıp bizimle şafagı bitiren buradaki tüm arkadaşalara teşekkürleralkisalkisalkis Bu arada Ümmücüm beni de 18 inde bitirenler arasına alır mısınsengözlerimebaksanab

canım benim eşim komutan şöförü oldugu için egitim alıyordu usta bırlıgndede 15gun cıkamadı .. atıs yapmadı o gttgı yere gore deişio canım arkadslarında dedıgı gbı bı kere cıkıosa 5kere kıtlenıo bır kısınn hatası butun askerlere patlıo bnce akısına bırak canım zamn bekleme cnku hayal kırıklıgı yasama ben bnu yasadıgım için soluyorm anlık olaylar olabılıo orası askerıye orda mantık yok tam kapıdan cıkacagı ana kadar hıc bellı olmaz cıkıp cıkamıcagı...şimdide benim eşimi 15te bır cıkartıolar mesela .....

tatlım benim gözünaydınnn ay çok sevindim ne güzel yaa darısı başımıza inşallah Allah bi daha ayırmasın hayatım hemen alıyorum senide listeye ama unutma burayı hee uğra yine...:1hug:

tatlım benim gözünaydınnn ay çok sevindim ne güzel yaa darısı başımıza inşallah Allah bi daha ayırmasın hayatım hemen alıyorum senide listeye ama unutma burayı hee uğra yine...:1hug:

saol canım Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin umarım günleriniz su gibi akıp gider tez zamanda kavuşursunuz siz deopuyorumnanaktan

Şafak: 37

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

kızlar aşkım süpriz yapmış denetim falan yokmuş
şafak bitti çok şükür hasret bitti popoma tepüğü yedim
darısı sizlerin başına kızlar
ben çok mutluyum :asigim:

kızlar merak ettim sewgilinizle mektuplaşıyor musunuz?? eski gelenekleri dewam ettiren war mı?? ben çok istiyorum mektup yazmak ama okunuyomuş olsun yinede yazıcam güzel bi anı olur hem hemde okudukça motiwe olur mutlu olur ne dersiniz??

kavuşan arkadaşlar gözünüz aydın darısı bize inşallah:asigim:
ben yazmayı düşünüyorumsositososito
aşkımda yazacak:asigim:
aşkımın yeri tam belli olsun adres vericek bana
mektuplaşacağız
evet asker mektupları okunuyor
varsın okunsunboshayallersmile

ewet warsın okunsun kim tutar biziolumunekankayizsmile bu arada cnm snn askerin acemi birliginde mi şu an nerde?

bugün 4. mektubumu gönderdim. mektup gelipte isminin okunduğu zaman çok mutlu oluyomuş. bi kaç tane de foto gönderdim. varsın okunsun napıyim :kedi:

benimki daha hiççıkamadı canım
7 ocakta teslim oldu ığdıra
dosyaları gelmemiş daha
gelince çıkacakmış
kesin belli değil yani
birde benim nişanlım şuanda bir köyde
telefon sıkıntısı var 1 gün çalışıyorsa
5 gün çalışmıyormuş telefonlar:gitme:
o yüzden biraz sıkıntılıyız
ama şükür ki yerinden memnunmuş:Saruboceq:
çarşı iznine çıktığımda ajanda alıcam
günlük yazıcam dedi:1shok:
nişanlım yazmaktan nefret eder halbuki bana birşeylar yazacakmış
:asigim::asigim::asigim:

günlük yazması çok güzel yaaa gelince okursunuz birlikte bu arada telefonlarda öyle sıkıntılar yaşanabiliyor ama rahatım dediyse aklın kalmasın yeri de tam belli olunca rahat rahat konuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…