Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bozulmaz canım Allahın izniyle..
aynen bende işte dün öyle güzel huzurlu uyudum:asigim:
tam yeri falan belli olsa bizde sizin gibi oluruz inşallah canım:Saruboceq:

zaten tek sıkıntı o oluyor tatlım...
nereye gidecek acaba__? soru insanın beynini kemirip duruyor maalesef..
hayırlısı ile güzel bir yere gelsin inşallah...
rahat huzurlu olsun yerinede alıştımı ohh deymeyin keyfinizeolumunekankayizsmile

seLam kizLaaar =))) bayadir giremiyoRdum ise basladigim icin :) yine takilmaya baslayacagim ins..

safak. 97 ArdaHan ...

100.leride bitirdik .. simdi 90 Larda siraa ve en son plakaLar :)

evet canım öyle aynen şimdi ığdırın bir köyünde orada mı kalacak
yoksa başka yere mi gönderecekler o belli değil,hayırlısı olsun arık

olsun canım iyi olsunda uzak olalım rahat olsunlar:teselli:
şafak 408:asigim:
fakir mi bizden zengini var mı canımcm sevdiklerimiz varopuyorumnanaktan

evet canım bende kendi kendime hep öyle söylüyorum
yeri iyi olsunda uzak olsun..
hejarı anlamından dolayı değilde telaffuzu hoşuma gittiği için seçmiştim
yoksa haklısın sevdiğimiz bizim için dünyanın en büyük serveti:asigim:

aynen canım eşsiz servet hemde:asigim:
anladım canım:) aynen aynen yeri iyi olsunda uzak olsun yakınında sıkıntı çekeceğine.:1hug:
ne olarak gitti demişmiydim dediysem kusuruma bakma karıştırıyorum bazen

hejarcım....
şimdilik ığdırda acemiliğini yapar daha sonra usta birliğine gider...
Rabbim hayırlısı ile sağ sağlim bitirmeyi nasip etsinde günler elbet geçer

hejarcım....
şimdilik ığdırda acemiliğini yapar daha sonra usta birliğine gider...
Rabbim hayırlısı ile sağ sağlim bitirmeyi nasip etsinde günler elbet geçer

canım biz ustabirliğindeyiz zaten
görevi ve tam yeri belli olmadı orada
mesleğine bilgisiyar teknisyeni yazmışlar
herkes büyük ihtimal yazıcı olur diyor
ama bilemiyoruz tabii

slm arkadaslar. bılıyorum konumuz safak ama benım bırde bambaska bı derdım var kötükedihüso
kayınvalıdem alsanaalsanasmile
yaa nısanlım askere gıdelım 5 gun oldu daha ama kaynanam kendınden bıktrdı valla.
her gun arıyo yaa bazen gunde 2 kere aradıgı bıle oluyo bırde hesap sorarcasına ne yapıyosun kım var kım yok delikafadulden ne var bunda dıyebılırsınız ama bana ne hakla hergun hesap soruyo anlamıyorum
her aksam arıyo bıze gel dıyo yada kendı annesıne falan gıderken cagırıyo.
yaa zaten hoslanmıyorum bırde boyle yaptıkca ıyıce delı olmaya basladım kötükedihüso klava:
5 gunde pıskopata bagladı benı acaba ben 15 ay ne yapıcam :1ninca: her aksam bı bahane buluyorum bu aksam gene aradı annemde uyuyo dedı de yırttım
offfffff offfffffff hee 2 aksam gıtım ama her aksam gıdemem kı yaa nısanlım olmayınca zaten gıdesım gelmıyo kafamçokkarıştı
sızın kaynanalarınız da boyle mı yoksa sorun sadece benımkınde mı-tatlicadiarzu-
en sonunda ters bırsey soylıcem boyle gıderse alsanaalsanasmile

ben okurken bunaldım canım ALLAH kolaylık versin sana ha bi de sabırolumunekankayizsmile

ben okurken bunaldım canım ALLAH kolaylık versin sana ha bi de sabırolumunekankayizsmile

saol canım yaa ama cokk bunaldım olmuyo boyle boyle benım derdım bana yetıyo zaten bırde bu uztune tuz bıber oluyo. nısanlım 22 gun sonra dagıtıma gelecek eger o zamana kadar boyle devam ederse nısanlıma bı sekılde dedırtıcem aramasın artık dıye. cunku ack konusmak gerekırse nısanlımı coookkk sevıyorum ama annesınden nefret ettıkce hayatımın sonuna kadar bu kadını cekmek zorunda oldugum aklıma gelıyo bu seferde baslıyorum acaba bu bı ısaretmı nısanlımdan ayrılmam mı gerekıyo dıye sacma salak dusunmeye kötükedihüso

bn bide ailemden ayrı şehirdeyim..bnm erkek arkadaşım burda elim kolum ayağımdı yani hastalanınca arıorum gece bişe lazım olunca arıorum fena oluo insan..hatta bigün kimsei bulamadım sinamaya gidicek..okdr çok iki bilet almaya alışmışım ki gişedeki kıza L13-14 dedim iki tane mi dedi aaaa prd bir dedim kızla baya bi gülüştüklaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…