- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.421
bn bide ailemden ayrı şehirdeyim..bnm erkek arkadaşım burda elim kolum ayağımdı yani hastalanınca arıorum gece bişe lazım olunca arıorum fena oluo insan..hatta bigün kimsei bulamadım sinamaya gidicek..okdr çok iki bilet almaya alışmışım ki gişedeki kıza L13-14 dedim iki tane mi dedi aaaa prd bir dedim kızla baya bi gülüştüklaelaelaelaelae
yaa kızlar moralim çok bozuk nişanlımı yedi güne göndercekler yaa hapis yatıcak yaa...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yaa kızlar moralim çok bozuk nişanlımı yedi güne göndercekler yaa hapis yatıcak yaa...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:roflol: ne dıyım yaa ınan varya suan senınde aynı duyguyu yasamayı cokkk ısterdım 42 gun sonra benımde askerım gelse keske kaydirigubbakcemile2 allahım bızımkı daha beş gun oldu yaa saka gıbı :1ninca: sevgılın nerde asker?
bugun hiç konusamadık arasın artık nolur ya:gitme:
Canım vakit bulamıyor yada klübeler doludur bak bizde bazen 2 günde bir konusuyoruz üzülme bitanem:teselli:
ümmüşümne olduuu sannaaaaa yaaa:guclubacismile
didemcikim naberr yawruflam
heathcımcanım ya sıkma canını 15 ay yapamaz böyle:icecream:
susucumsende sıkma canını düzene oturun ondan sonra aşıcaksınız bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?