Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İnan çok üzüldüm benim askerime olmuş gibi üzüldüm güzelim Allah sınıyo sabrımızı sen salma kendini destek ol ona off çok zor çok morelim bozuldu canım Allah sevdiğininde seninde yardımcın olsunn..

cokk uzuldum yaa :teselli: off onlar orda neler cekıyo bız sıcak sobaın yanındayız :1no2:
uzme kendını senın destegıne ıhtıyacı var sımdı :1no2:

üzüldüm canım yaaa
geçenlerde cep telefonuyla yakalanmış biri,ona da 1 hafta ceza vermişler..
Allah esirgesin canlarımızı,sağsalim bitirip gelsinler inşallahh..

canım ya üzüldüm gerçekten
geçicek buda inşallah
benim nişanlımda 2 gün tuvalet temizleme cezası almıştı

yaa kızlar moralim çok bozuk nişanlımı yedi güne göndercekler yaa hapis yatıcak yaa...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kuzu çok üzüldüm:teselli: Allah'ım nefret ediyorum askerlikten:çok üzgünüm:
zulum valla ama bitiricez 1 haftada 4 ayda biticek:teselli:

ınsallah zaman cabucak gecer hepimiz icin
amin canım amin ay senin işinde zor her gün çekilmez anam besengözlerimebaksanab

benım nısanlımın oldugu yerde cokkk sogukmus onlarıda gece 1 den once yataga gondermezlermıs dısarda yagmur altında oturtuyolarmıs sabahta 4 de kalkmıyomus. amacları ne bu komutanların anlamıyorum

HEPİNİZ AYRI AYRI SAĞOLUN KIZLAR,AMA ELİMDE DEİL YAA O O DURUMDAYKEN BEN BURDA NASI YORGANIMIN ALTINA KIVRILIP ISINICAM YAA NASI YATIP KALKICAM ZATEN KAFASI ÖLE DOLUKİ DERDİ TASASI Bİ DÜNYA BİDE ÜSTÜNE BUNLAR OLUYO BARİ ASKERLİĞİ İİ GİTSEYDİ AMA YOK İŞTE YOK...senağlama

kız susu kendini harab etme acemilikte olur
her zaman aramayabilir
kulubülerde sıra oluyor,hatta bozuluyor
sonra acemilikte çok fazla eğitim oluyor
yoruluyorlar,vakit bulunca mutlaka arayacaktır
üzme sen kendini,dua et

benım nısanlımın oldugu yerde cokkk sogukmus onlarıda gece 1 den once yataga gondermezlermıs dısarda yagmur altında oturtuyolarmıs sabahta 4 de kalkmıyomus. amacları ne bu komutanların anlamıyorum

canım ya ben bunları kendi nişanlımdan hatırlıyorum
acemide olmuştu,çok çekmişti canım ya
Allahtan ki acemisi kısa sürdü
Allah yardımcısı olsun,nerede nişanlın şimdi,acemi dimi

kız susu kendini harab etme acemilikte olur
her zaman aramayabilir
kulubülerde sıra oluyor,hatta bozuluyor
sonra acemilikte çok fazla eğitim oluyor
yoruluyorlar,vakit bulunca mutlaka arayacaktır
üzme sen kendini,dua et

ediyorum canım etmezmıyımm allah hepımıze sabır versin:Saruboceq:

cnm ya cidden üzülme..bnde böleydim inan ilk acemiliğine gittiğinde bnm sevgilim çok titizdir tuvalete bile gidemiyodu bn bunları düşünüp ağlıodum:1shok: ama şuan diyorum ki aman biraz dert sıkıntı gördü ii oldu annesi el bebek gül bebek büyütmüş hayatı anlasınkaydirigubbakcemile3 ii olucak merak etme..

senin nişanlına daha çok destek olman lazım canım
sakın onada böle şeyler söyleme
daha çok üzülür
geçicek,herşey çok güzel olucak
ama biraz sabır,az kaldı
kavuşacaksınız hayırlısıyla,az kaldı...

Canım hayatımızının belkide en kötü dönemi askerlik olucak ama sonrasını düşün ne olur üzülme valla bende efkarlanıcak yer arıyorum zate sana üzüldüm..

canım ya ben bunları kendi nişanlımdan hatırlıyorum
acemide olmuştu,çok çekmişti canım ya
Allahtan ki acemisi kısa sürdü
Allah yardımcısı olsun,nerede nişanlın şimdi,acemi dimi

ewet canım acemı 5 gun oldu gıdelı allah ızın verırse oda 22 gun sonr yanımda olacak dagıtıma gelcek ıns... nısanlım manısa merkezde bı dagın dıbındeyız buz gıbı buraı dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…