- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #16.461
telde aglama hayatım valla cok etkılenıyolar bende bıkac kez agladım cok etkılenmıs askım:1no2:
telde aglama hayatım valla cok etkılenıyolar bende bıkac kez agladım cok etkılenmıs askım:1no2:
ewet canım acemı 5 gun oldu gıdelıallah ızın verırse oda 22 gun sonr yanımda olacak dagıtıma gelcek ıns... nısanlım manısa merkezde bı dagın dıbındeyız buz gıbı buraı dıyo
yaaa banada herkes sakın telde aglama dıyo cok mu etlıyomus onları yaa
yaaa banada herkes sakın telde aglama dıyo cok mu etlıyomus onları yaa
anladım canım,bizimde 14 gün olmuştu acemi
devrekaybı olduğu için
dağıtım iznini çok iyi kullanın
inşallah hayırlı iyi bir yer olur ustabirliği:Saruboceq:
senin nişanlına daha çok destek olman lazım canım
sakın onada böle şeyler söyleme
daha çok üzülür
geçicek,herşey çok güzel olucak
ama biraz sabır,az kaldı
kavuşacaksınız hayırlısıyla,az kaldı...
Canım hayatımızının belkide en kötü dönemi askerlik olucak ama sonrasını düşün ne olur üzülme valla bende efkarlanıcak yer arıyorum zate sana üzüldüm..
bende bıkac kez agladım canım etkılenıyolar ya ne kadar neselı pozıtıf olursan mutlu oluyolar ben ddenedım bizzat sende yenisin sanırım dimi
ewett cokkk yenıyım 5 gunluk :gitme:
bnımkıde oyle hayatım 3 günlük:gitme:
telde kendimi tuttum ağlamadım ama üzüldüğümü belli ettim ne yazıkki şaka sandım inanmadım baya tutturdum şaka die yemin edince yıkıldım yaa insan kıyamıyo işte yaa sevdiğine kıyamıyo onu o yerlere koyamıyo ben onu kendi gözümden sakınıyorum üzülmesin die özledim bile diemiyorum ama şimdi şuraya bakın yaa,,, evet didemcim bana sorsalar hayatımın en kötü zamanlarını dicemki nişanlılk zamanı hep çile hep üzüntü stres düşünce başka bişi deil...bi bitse şu askerlik bi kursam şu yuvamıda huzurum yerine gelse yaa...
ewett cokkk yenıyım 5 gunluk :gitme:
Hoşgeldın aramıza canım bende yeniyim bizimde şafak 403 Allah sabır versinolumunekankayizsmile
benımkı 451 heheheh guluyom artık valla opuyorumnanaktan
arkadaşlar hani şu cep telefonlarından bahsediliyo ya arada,bahsedilmese mi ki??
dışardan bu forum okunabiliyo çünkü..
bilmiyorum yaa,paranoyak mı oldum ne offf!!
olabılır ama canım ısım falan verılmıyo ki anlamazlar herhalde sende benım gıbı paranoyaksın:lepi:
Nasılsın canım nasıl gıdıyoolumunekankayizsmile
nası gitsin be tatlım
bazen daralıyorum,bazen biraz daha iyice geçiyo günler..
bişey dicem,adamların nerde askerlik yaptıklarından bahsediliyo,zaman zaman isim de veriliyo.. bence cep mep demiyelim gene de,nolmaz nolmaz:)) bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?