Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ewet canım acemı 5 gun oldu gıdelı allah ızın verırse oda 22 gun sonr yanımda olacak dagıtıma gelcek ıns... nısanlım manısa merkezde bı dagın dıbındeyız buz gıbı buraı dıyo

anladım canım,bizimde 14 gün olmuştu acemi
devrekaybı olduğu için
dağıtım iznini çok iyi kullanın
inşallah hayırlı iyi bir yer olur ustabirliği:Saruboceq:

yaaa banada herkes sakın telde aglama dıyo cok mu etlıyomus onları yaa

evet canım ya bende ilk zamanlar çok ağlıyordum
telde ağladım bir kere
dağıtıma gelince demişti sakın ağlama bir daha telde dayanamıyorum
falan demişti
bende dikkat ediyorum artık

Canım hayatımızının belkide en kötü dönemi askerlik olucak ama sonrasını düşün ne olur üzülme valla bende efkarlanıcak yer arıyorum zate sana üzüldüm..

telde kendimi tuttum ağlamadım ama üzüldüğümü belli ettim ne yazıkki şaka sandım inanmadım baya tutturdum şaka die yemin edince yıkıldım yaa insan kıyamıyo işte yaa sevdiğine kıyamıyo onu o yerlere koyamıyo ben onu kendi gözümden sakınıyorum üzülmesin die özledim bile diemiyorum ama şimdi şuraya bakın yaa,,, evet didemcim bana sorsalar hayatımın en kötü zamanlarını dicemki nişanlılk zamanı hep çile hep üzüntü stres düşünce başka bişi deil...bi bitse şu askerlik bi kursam şu yuvamıda huzurum yerine gelse yaa...

ümmcüm seni çok iyi anlıyorum insan kıyamıyo sevdiğine el kıyıyo ama canım:gitme:..Senin için daha zor en güzel dönem olan nişanlılık döneminiz bu tür karmaşalarla geçti ahh güzelim ya inşallah evlilik telaşlarınız yuvanız bunlar huzurlu güzel olur sana bunları unutturur:1hug:

arkadaşlar hani şu cep telefonlarından bahsediliyo ya arada,bahsedilmese mi ki??
dışardan bu forum okunabiliyo çünkü..
bilmiyorum yaa,paranoyak mı oldum ne offf!!

arkadaşlar hani şu cep telefonlarından bahsediliyo ya arada,bahsedilmese mi ki??
dışardan bu forum okunabiliyo çünkü..
bilmiyorum yaa,paranoyak mı oldum ne offf!!

olabılır ama canım ısım falan verılmıyo ki anlamazlar herhalde sende benım gıbı paranoyaksın:lepi:
Nasılsın canım nasıl gıdıyoolumunekankayizsmile

olabılır ama canım ısım falan verılmıyo ki anlamazlar herhalde sende benım gıbı paranoyaksın:lepi:
Nasılsın canım nasıl gıdıyoolumunekankayizsmile

nası gitsin be tatlım
bazen daralıyorum,bazen biraz daha iyice geçiyo günler..

bişey dicem,adamların nerde askerlik yaptıklarından bahsediliyo,zaman zaman isim de veriliyo.. bence cep mep demiyelim gene de,nolmaz nolmaz:)) bilmiyorumkismile

Evet bazen askerlik yaptığı yeri söyleyen oluyo haklısın aslında söylenmese daha iyi olabilir benim aşkım kullanmıyo yahu kullansa keşke herseyde vardır bi hayır.. kac gununuz kaldı canm

187 günümüz var tatlım bizim..
düşünsene 2009 mayısta gitti askere,çookk oldu ve daha da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…