- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.141
nasıl yani sende ararsın o aramasaboshayallersmile
yani seviyorum ama her insanda olduğu gibi benimde kızdığım zamanlar oluyobenneyaptımki ya elbette kızılıyor ama ortada iki tarafında canından çok sevdiği bi kişi var:asigim:
onun için fedakarlık yapmamız gerekiyoralsanaalsanasmile bizde bunu yapıyoruz kayınvalidemle konuşmasan inan rahat edemezsin bak ben diyim ya şimdi bi haber alamasan yani kötü olarak değil 1 gün aramadı merak ettin diyelim
Allah korusun inan ilk onlarla konuşma ihtiyacı hissedersin tatlım ne kadar kızsanda ilk onlar gelir aklına bence acaba onları aradı mı diye meselaboshayallersmile yada ben çok iyimserim dedikodu derken senin bi dedikodunu filan mı yaptı kız ne olursa olsun kayınvalide yani elbette anlaşamamızlık olması çok doğal bendede geçerli canımopuyorumnanaktan
yok canım benım dedıkodumu yapmadı yada benım kulagıma hıc gelmedı bilmiyorumkismile
onunla sadece bı saat sohbet etsen yeter. nasıl bırı oldugnu sıp dıye anlarsın
:1ninca:
ee takılma bunlara bence boşver ha de geçeyvahedigeldismile
ne bileyim yani uzak dur yada iyi yönlerine bak yoksa 15 ay geçmez ki bölebayanssulusmile
ahh canım nasıl kurtulım nasıl uzak durım valla bı akıl verın
eve telefon edıyo bazen dıyorum teleofnu acmım, belkı baskası aramıstır dıye acıyorum. kı acmasam bıle bı kac saat sonra gene arayacak ben az once aradım nerdeydın dıyecek kötükedihüso
vee veee ısınn en sınır kısmı aynı mahallede oturuyoruz aramızda bı kac bına varklava: nasıl bı sanstır bu
nısanlımın gıttıgı hafta her aradıgında aksam bıze gel dıyodu her seferınde bı bahane buldum cok sukur sımdı demıyo kafamçokkarıştı
ey allahım sımdı gene aradıııklava:
yok yaa artık sabır denen bırsye kalmadı eyy buyuk allahımm kötükedihüso
klava: klava: klava:
bende ara ara sıkılıyorum kaynanamdan oda hergün arıyo.konuştummu nişanlımla diye soruyo.çağırıyo gel istersen diye.ama kötüye yormuyorum.oğlu yanında değil bunu bıkmadan sıkılmadan paylaşabileceği onu en iyi anlıcak kişiyim sonuçta.özlemimiz ortak.
bunun dışında gıcık olmadığım şeyler olmuyomu tabiki oluyo.hiç takmıyorum yoksa gerçekten 15ay geçmez.
sende üzerinde durma aklına getirme düşünüp kendini sinir etme.sonra sen arada kalırsın nişanlın üzülür olan size olur.allah korusun olumunekankayizsmile
YAAAA BEN ÇOK ÖZLEDİM AŞKIMI BUGÜN YAAAA NEDENSE DAYANILMAZ OLDU BUGÜN ONSUZLUK OFFFF....:çok üzgünüm:
melısım nerelerdesın sen yoksun bı kac gundur kaydirigubbakcemile5
gıttınmı askerınle bulusmaya opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?