- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.161
gittim cnm çok şükür.görüştüm iyiyidi ama biraz öksürüyodu hasta olmuşlar hep.ilaç verdika.s bişiler götürmüştük onlardan yedik beraber.öyle işte bu hafta cuma falanda gidicekleri yerler belli olucakmış.çok merak ediyorum yaa bakalım nereler olucakbilmiyorumkismile
iyiyim ben çok şükür dua ediyorum usta bırlıgı yakın yere düşse keşke
iyiyim ben çok şükür dua ediyorum usta bırlıgı yakın yere düşse keşke
evet fundacım.manisadan kıbrısada çok yolluyolar bnde hiç istemiyorum çok uzak çünkü ha diyince gidilmez gelinmez :bbo:
ama geçen kısa dönem 2000 kişi gitmiş kıbrısa nişanlım bence bizi göndermezler diyo.bakalım nasip.
bızımkılerın gecen hafta konser varmışş daha bugun soyluyo bana
dansöz gelıcekmıss oha dedim okadar erkegın içine olurmu öyle şeyaklinialirimsmile
ben gitmedımm ama dedi benımm hatun bişey der diyekaydirigubbakcemile3 gözünü nasıl korkuttuysam
lülülülülülü
bızımkılerın gecen hafta konser varmışş daha bugun soyluyo bana
dansöz gelıcekmıss oha dedim okadar erkegın içine olurmu öyle şeyaklinialirimsmile
ben gitmedımm ama dedi benımm hatun bişey der diyekaydirigubbakcemile3 gözünü nasıl korkuttuysam
lülülülülülü
gıtsede bırsey olmaz zannımca :dance:
yemeklerde şap oluyomusya :teytey:
ya ne konseriymiş o?
yoktur öyle bişey susucum,şaka yapmıştır bence..
hele de dansöz,hiiç sanmıyorum askeriyede böyle şey olabilsin..
olmasın da ayrıca..
valla ciddi soyledi canım kaydirigubbakcemile2
şaşırdım bende ama daha oncede duymustum oluyomus oyle
hiç hoşlanmadım bu durumdan ben,eğer oluyosa askeriyede bööle organizasyonlar sinir bi durum bence..
olmasın istemiyorumbilmiyorumkismile
konser falann olsunn onlarda eğlesınde dansözz ne alaka yani dimi
dansöz ne alaka yaaa,ne o ööle hayret bişey:umursamaz:
ayrıca acemilikten sora yemeklere şap konulmuyo kızlar,bilginizekaydirigubbakcemile3
mühürlü kaderim listede senin askerinde van'da olduğunu gördüm gerçi aynı yerde olma ihtimali çok düşük ama merak ettim neresinde van'ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?