Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimki başkale gelenler köyünde ama ayın 12sinde merkeze geçcek 3 günlüğüne izne gelicek de 15inde :))

hımmm anladım canım benimki orda izne gelen izinden dönen ne bilim teskere alan falan oluyo onlarla ilgileniyo hava alanına bırakıyo belgelerini komvoylarını hazırlıyo falan öle yani ismi ne sölim ilgilensin senin askrinle...:)

boshayallersmile hakkaten dansöz oluyo mu yaaaa konserlerdee öle anlamadım:umursamaz:

DÖÖÖN,DAYANAMIYORUM AAARTIK
DÖÖÖN.BU NE ÇOK YANLIZLIK
ÇIK GEEEEL NE OLURSUN APAAANSIZ
HADİ DÖÖN
HADİ DÖÖN
HADİ DÖÖN YALANSIZZ....

offff çok özledim yaaaaaaa bugün noluyo bana yaaaa....:çok üzgünüm:
aramadıda sesini duyaydım bari...:çok üzgünüm:

aay 10gün falan sonra benim sevgilimle de ilgilencek ozaman hakkaten :)) ama adını buraya yazmıyım sevgilimin okadar dert yandım onunla ilgili belli olmasın sonra bi tanıdık falan olursa bilmiyorumkismile

evet canım oluyomuşşşş....benimkinin orda hiç olmadı öle bişi ama oluyomuş dansöz...hihoyyyt

aynı konu yılbasında konusuldu:) askerler kutlama yapıyo dedi dansozmu gelcek dedim:) ufacık yer ne dansozu ellerine cerez alıp tv seyretcekler burda kutlama boyle dedi:) cok uzuldum diyemedim kaydirigubbakcemile3

aynı konu yılbasında konusuldu:) askerler kutlama yapıyo dedi dansozmu gelcek dedim:) ufacık yer ne dansozu ellerine cerez alıp tv seyretcekler burda kutlama boyle dedi:) cok uzuldum diyemedim kaydirigubbakcemile3

heh işte aynen bööle bi konuşma yaptık bizde yılbaşında..
bende diyemedim çok üzüldüm,niye diyim hıııhhhhkaydirigubbakcemile3
Ay ama özgereksiz şeyler bunlar yaa,olmamalı..

gereksiz de insanın kafasında canlanıyor boyle kaydirigubbakcemile3 dansoz falan oturmus izliyolar

yok amannn benim kafamda canlanmasın,deli oldum düşüncesinden bileklava:
yok dansöz mansöz onlara,ne alaka yaaaa
kızarım askeriyeye heee,yapmasınlar ööle dansözlü organizasyon falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…