Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkbayragi ŞAFAK: 21 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

bnimde korkum aslında askerden döndüğünde bni bırakır mı die hep düşünüp dururum biz 1 ay konuştuk ve askere gitti.içimde korkum olsada onu hep teselli etmeye çalışıorum

Aynen canım yaa benmkiyle görüşmeye başladık 2,5 ay sonra askere gitti, biliyodum zaten beklemekten de hiç pişman değilim, ama ya gelince değişirsee ?? Bu aklımda kuşku olarak kalıcak sanırım, askerliği bitip olucakları görene kadar..

aynen canım ama içimizi ferah tutup askerlerden dönmelerini beklicez ve anlıcaz herşeyi.

bu ayrılma duygunusu en cok yasayanlardan bırıde benım. sadece etrafımda olan bıtne bakıyourm yuzde doksanı ayrılıyo
sozum meclısten dısarı yaa kız cocuk askerdeyken baskasına kapılıyo yaa da cocuk askerden geldıkten sonra huyu suyu degisiyo

ewet bnde hep duyuyorum neden acaba??? hep merak etmişimdir etrafımdaki sözlerden dolayı bnde tedirgin içindeyyim o askerden dönene kadar bana huzur yok bu konuda

Şafağımız 400
turkbayragi Allah'ım korusun seni birtanem... turkbayragi
:asigim: Ömrümün sahibi seni çok seviyorum. :asigim:

ohh 300lere geliyoruz sonunda

ewet bnde hep duyuyorum neden acaba??? hep merak etmişimdir etrafımdaki sözlerden dolayı bnde tedirgin içindeyyim o askerden dönene kadar bana huzur yok bu konuda

yaa tamamen kendı gözlemlerımle buna cevap verıcem
genc bı bayansın erkek arkadasından baska ılla kı senı begenen erkekler oluyo ve o 15 ay ortadan kaybolunca dıger erkeklere gun doguyo alsanaalsanasmile
bı sekılde sana yaklasıyo vs vs
ve bunu erkeklerde cok ıyı bıldıklerı ıcın askerlıkte emın ol sırf bunu dusunuyolar
vee kaybetme korkusu yasadıkları ıcın gezmeye gıttımızde arkadaslarla dolastıgımızda kızma seeblerı bu bilmiyorumkismile
bunlar tamamen benım fıkrımdır kesınlıkle boyledır dıye bısey yok sadece etrafımda hep gordugum bu lmaz:

geçenlerde yarım saat sonra eve gidicem demiştim, gitmedim.. Bişeylere takıldım arkadşlar, aradı beni tabi ben hala dışarıdayım kızdıı bana =( dedim çekemiyomusun dışarıda gezmemii ? O da hayır korkuyorum dedi, beni bırakıcaksın die =((( o öle diyince çok üzüldümm valla ama yapıcak bişey yok evde hapis mi kalıcazz ???:1no2:

busracım aynen öyle oluyor canım evde hapis hayatı yaşıyorsun gittiğin tuvalete bile hesap veriyorsun o derece ama sonunda zafer benim olacaksa ben herşeye razıyım onun için...

ben mesela yarın gene arkadaslarımla bulsucam gıresunda oturuyorum ama hepbır ordu ya gıdıcez bı arkadasımız orada ve o buraya gelemeyecegı ıcın bız ona gitmeyı planladık kaydirigubbakcemile
neyse nısanlım bugun aramadı eger aramıs olsa ondan ızın alacaktım hatta gıtmezdım bıle ama aramadı alsanaalsanasmile fırsatı olmamıstır dıyebılırsınız ama amcasını falan aramıs bilmiyorumkismile
neyse yarın arayacak ve ben dısarıda arkadaslarlayım deyınce cok ıyı bılyıorumkı sinirden ölecek hatta belkı kavga bıle ederız ustelıkde ordu da bulustum dıye bı kat daha fazla kızacak klava:
ben sureklı evde duramam yeterınce bunaldım zaten evde otursam hosuna gıdecek ama kendısı 1 gun bıle evde duramaz ben cıkınca suc olur klava:
off yapacak sey yok 15 ay evde duramamkı kımse duramaz ben onu anlamaya calısıyorsam eger oda benı anlamalı -tatlicadiarzu-

turkbayragi SafaK: 81(ARDAHAN) Düzceye seLaaaaam turkbayragi

:hooray: :lepi: Tezkeremiz : 28.Nisan.2o1o :lepi: :hooray:

Baskaadaaa yooookkkk delikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…