- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.301
bnimde korkum aslında askerden döndüğünde bni bırakır mı die hep düşünüp dururum biz 1 ay konuştuk ve askere gitti.içimde korkum olsada onu hep teselli etmeye çalışıorum
Aynen canım yaa benmkiyle görüşmeye başladık 2,5 ay sonra askere gitti, biliyodum zaten beklemekten de hiç pişman değilim, ama ya gelince değişirsee ?? Bu aklımda kuşku olarak kalıcak sanırım, askerliği bitip olucakları görene kadar..
bu ayrılma duygunusu en cok yasayanlardan bırıde benım. sadece etrafımda olan bıtne bakıyourm yuzde doksanı ayrılıyo
sozum meclısten dısarı yaa kız cocuk askerdeyken baskasına kapılıyo yaa da cocuk askerden geldıkten sonra huyu suyu degisiyo
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
ewet bnde hep duyuyorum neden acaba??? hep merak etmişimdir etrafımdaki sözlerden dolayı bnde tedirgin içindeyyim o askerden dönene kadar bana huzur yok bu konuda
yaa tamamen kendı gözlemlerımle buna cevap verıcem
genc bı bayansın erkek arkadasından baska ılla kı senı begenen erkekler oluyo ve o 15 ay ortadan kaybolunca dıger erkeklere gun doguyo alsanaalsanasmile
bı sekılde sana yaklasıyo vs vs
ve bunu erkeklerde cok ıyı bıldıklerı ıcın askerlıkte emın ol sırf bunu dusunuyolar
vee kaybetme korkusu yasadıkları ıcın gezmeye gıttımızde arkadaslarla dolastıgımızda kızma seeblerı bu bilmiyorumkismile
bunlar tamamen benım fıkrımdır kesınlıkle boyledır dıye bısey yok sadece etrafımda hep gordugum bulmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?