- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.521
ii bari sevindim senin adına bnde öle içim öle sıkılıoki iş yerindeyim bnde zamanda geçmek bilmşo ya dediğin gibi yani ne mutsuz sıkıcı bir gün bu ya
aynenn çok sıkıldım bugüün.. Sevgilimm aradıı az önce o keyfimi yerine getirdi birazz opuyorumnanaktan
ayyy ne güzel ya nasılda mutlusundur 19 günün sonunda kavuşuosun sewdiceğine allahım banada nasip etsin ya inan çk zorlanıorum ya gece saat 12 inin olmasına dört gözle bekliorum nasıl geçirmem lazım bu günleri ne yapmalıyım
Allah'ıma çok şükür canım o kadar uzun günden geriye kalan sadece 19 un...
gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım şimdi sanki günler geçmiyor gibi geliyor günler azaldıkça...
Bende sanki saniyeleri saat gibi hissediyordum ilk başlarda ama bak bitiyor işte zorda olsa...
benim yaptığım tek şey bol dua etmek oldu Rabbime...
İş aradım gelene kadar uğraşım olsun çok fazla düşünüp kafayı yememek için ama Maalesef hiç olmadı...Buluşup görüştüğüm arkadaşımda yoktu evde pinekledim sadece...
Bol bol yemek yaptım pasta tatlı falan...
malum askerlik sonrası yıllarca hayalini kurduğumuz evlilik masallarının ilk basamakları başlıcak...
Çeyiz hazırlığım hiç olmadı işe başlayamadığım için...
Bende bol bol mutfağa girdim durdum...
öyle böyle derken işte kala kala 19 gün kaldı bak onunda yarısı bitti sayılır (Saat hesabı)...
Rabbim tez zamanda hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
çok üzülüp kendini yıpratmanın bir çaresi olmuyor şafağı düşürmeye...yerimseniben
evet canım benim için çok zor bir dönemdi ama bitiyor çok şükür evde kös kös oturdum kısa dönemde olsa bir iş bulamadım maalesef...tatil imkanım yoktu bir kaç günlüğünede olsa...
aslında zaman öyle hızlı akıp geçiyor ki biz hasretini beklediğimiz için sevgilinin geçmiyor gibi geliyor zaman...mümkünse kendini hep bir işle meşgul et...
ben bu aralar kendimi çok fena bulmacaya verdim sudoku çözmeye çalışıyorum ama tırt 5 taneden 1 tane yapıyorum çoğu zaman kaydirigubbakcemile3
sende hep bi iş çıkart kendine fazladan ki çok fazla takılıp kalmayasın
selam arkadaşım:)
ne güzel, bi dahaki yaşgününde eşinle birlikte kutlayabiliceksin o mutlu günü:)
mutlu yaşlar dilerim..
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...e-hediye-gonderdiniz-yada-dusunuyorsunuz.html
böyle bir paylaşım var sitemizde,bi göz atmak istersin diye düşündüm..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:
askım aradı sımdııı yerı bellı olmusss :dance:
kırklarelı pınarhısarmı pınarbası mı oyle bırsey dedı sevıncten valla hatrlamıyorum :teytey:
komutan soforu olarak gıdıyomus opuyorumnanaktan
kırklarelı pınarhısarmı pınarbası mı oyle bırsey dedı sevıncten valla hatrlamıyorum :teytey:
ıns canım opuyorumnanaktanoh canım senınkıde bellıı oldu hayırlısı olsun hepsi için inş.:Saruboceq:
ulastırma ıdı de değişebilir demıslerdı yarın tam kesın olarak soyleceklermıs :sm_cool:acemıdeyken neydi canım benımkı soylemedı ne olarak gittigini
canım benimm çok sevindim yaaa olumunekankayizsmile
hadi gözün aydın olsun fıstığım ne mutlu ne güzel bir haber...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?