Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynenn çok sıkıldım bugüün.. Sevgilimm aradıı az önce o keyfimi yerine getirdi birazz opuyorumnanaktan

ay ne güzel canım çk sevindim valla sıkıntım herşeyim onlar.bnimki malesef daha aramaz akşam 9 gibi o saatlerde abim babam olunca açamıorum öle sinir oluorumki şu bikaç gündür aramıo ama geceleri mesajlaşıoruz die seninki nerde asker canım

Allah'ıma çok şükür canım o kadar uzun günden geriye kalan sadece 19 un...
gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım şimdi sanki günler geçmiyor gibi geliyor günler azaldıkça...
Bende sanki saniyeleri saat gibi hissediyordum ilk başlarda ama bak bitiyor işte zorda olsa...
benim yaptığım tek şey bol dua etmek oldu Rabbime...
İş aradım gelene kadar uğraşım olsun çok fazla düşünüp kafayı yememek için ama Maalesef hiç olmadı...Buluşup görüştüğüm arkadaşımda yoktu evde pinekledim sadece...

Bol bol yemek yaptım pasta tatlı falan...
malum askerlik sonrası yıllarca hayalini kurduğumuz evlilik masallarının ilk basamakları başlıcak...
Çeyiz hazırlığım hiç olmadı işe başlayamadığım için...
Bende bol bol mutfağa girdim durdum...
öyle böyle derken işte kala kala 19 gün kaldı bak onunda yarısı bitti sayılır (Saat hesabı)...
Rabbim tez zamanda hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
çok üzülüp kendini yıpratmanın bir çaresi olmuyor şafağı düşürmeye...yerimseniben

canım bn çalışıorum dersaneye gidiorum ediorum ama zaman hiç geçmio gibi gelio ee tabi senin işin daha zormuş ki çk şükür o günleri atlatmışsın 200 lerde hiçbişe anlamıosun çabucak geçio derlerdi bnde sevinirdim ama 200 ler hiç geçmek bilmio kafayı yicek gibi oluorum şimdi yine başladım ağlama moduna geçtim ya 200 leri bi atatabilseydim..

evet canım benim için çok zor bir dönemdi ama bitiyor çok şükür evde kös kös oturdum kısa dönemde olsa bir iş bulamadım maalesef...tatil imkanım yoktu bir kaç günlüğünede olsa...
aslında zaman öyle hızlı akıp geçiyor ki biz hasretini beklediğimiz için sevgilinin geçmiyor gibi geliyor zaman...mümkünse kendini hep bir işle meşgul et...
ben bu aralar kendimi çok fena bulmacaya verdim sudoku çözmeye çalışıyorum ama tırt 5 taneden 1 tane yapıyorum çoğu zaman kaydirigubbakcemile3
sende hep bi iş çıkart kendine fazladan ki çok fazla takılıp kalmayasın

:))) haklıısn işleri yaparken daha iş var mı diorum yok diolarsa ağırdan alımki elimde iş kalsın oylancak bişe olsun diorum:)) bugün boş kaldım 3 saattir boş boş geziniorum sitede yorum yapıorum ediorum ama varya sıkıntıddan patladım ya şimdi açıköğretim sınavıda yaklaştı iyice stres topu oldum valla ya

işleri ağırdan yapmaya devam et canım hemde garanti olmuş olurlar kaydirigubbakcemile3
Üni. sınavlarımı?? Allah yardımcın olsun canım yaa kasma kendini valla bak sonra benim gibi izine geldiği gün hasta olursun hemde ağustosun 7 si felandı galiba sempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan KizLaaaaaaar yardiminizaaa ihtiyaciiimmm vaaaaaaar.... delikafadulden

20.Subatta Esimin DogumGünüüüüü vee ben onaa ne alacagimi ve gönderecegimiii biLmiyoooRuuummm...

Askeriyeye ne yoLLanir ki ...

aslinda Postaneden almasi icin Postanenin adressini isterimde ...

daha ne alacagimii bilmiyorumm bana yardiiim edinnn lütfeeen...

GüzeLL tavsiyelerinizeee cooook ama coook ihtiyaciiimm vaaar nolursunuz yardim edinn....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:
askım aradı sımdııı yerı bellı olmusss :dance:
kırklarelı pınarhısarmı pınarbası mı oyle bırsey dedı sevıncten valla hatrlamıyorum :teytey:
komutan soforu olarak gıdıyomus opuyorumnanaktan

oh canım senınkıde bellıı oldu hayırlısı olsun hepsi için inş.:Saruboceq:

acemıdeyken neydi canım benımkı soylemedı ne olarak gittigini

şafak: 197
rabbim şu 100lerden kurtulmayı da nasip etsin inş.
askerini bekleyen kızlar allahım hepinize sabır versin
günler geçmek bilmiyo zaman hiç geçmiyo gibi gelse de sayılı gün mecbur geçecek
aşkın değeri daha iyi anlaşılıyo bidaha ayrı kalamayacağımızı çok daha iyi anladık
benim için okadar değerli ki kelimeler bile yetmiyo ona olan aşkımı anlatmaya iyiki varsın sevgilim ve iyiki benimlesin :asigim:

canım benimm çok sevindim yaaa olumunekankayizsmile
hadi gözün aydın olsun fıstığım ne mutlu ne güzel bir haber...hihoyyyt

oh canım senınkıde bellıı oldu hayırlısı olsun hepsi için inş.:Saruboceq:
ıns canım opuyorumnanaktan

acemıdeyken neydi canım benımkı soylemedı ne olarak gittigini
ulastırma ıdı de değişebilir demıslerdı yarın tam kesın olarak soyleceklermıs :sm_cool:

canım benimm çok sevindim yaaa olumunekankayizsmile
hadi gözün aydın olsun fıstığım ne mutlu ne güzel bir haber...hihoyyyt

canımmm cokkk sagoll cok tesekkur ederım opuyorumnanaktan
bugun hıc beklemıyordum pazartesı demıslerdı cunku
aksam 7 de aradı allaım sok oldum resmen opuyorumnanaktan ılk basta van dedı hadı be dedım saka dedı sonra kaydirigubbakcemile5 ama nasıl mutlu olmus yaa sesı falan o kadar ıyıdıkı :teytey:
hee bırde orada en yakın arkadası vardı aydınlı neyse oyle bı sans olmuskı o cocukla aynı yere dusmusler daha da cok sevınmıs :dance: :asigim:

ayy bak bu daha güzel bir haber asker terimi ile BADı oluyorDu galiba kaydirigubbakcemile3
aman neyse neyse nasıl mutlu ettin beni akşam akşam anlatamam yaa sanki sevgilim askerden geldi o dereceden belki biraz aşağı sırnaşık şey

Rabbim sağ sağlim teskere alışınıda böyle mutlulukla yazdırsın inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…