- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.501
kızzzzllaarrrrr ayy cokk heycanlandım şimdi aradıı usta bırlıgı bellıı oldu dediii soylemıcemm diyo nasıl heycanlandımm dıyarbakır demesınmıı ödüm koptukaydirigubbakcemile3
ama eskişehire düşmüş
kızzzzllaarrrrr ayy cokk heycanlandım şimdi aradıı usta bırlıgı bellıı oldu dediii soylemıcemm diyo nasıl heycanlandımm dıyarbakır demesınmıı ödüm koptukaydirigubbakcemile3
ama eskişehire düşmüş
ne güzel canım doğuya gitmemiş.. hayırlısı olsun yerimseniben
ayy canım ne guzel cok sevındım senın adına opuyorumnanaktan
bırde kendıme guluyorum dun konustuk senınle daha bellı deıl ne zaman acıkalanacagı demıstın bende bızımkı yarın acıklanıcak demsıtım ama tam tersı oldu :teytey:
bızımkıde bellı olsun artıkkkkkkkkk delikafadulden
valla heycanlanıyo ınsann çok ya
sabah aradıgındada dedımkı hadı artık ne zaman bellı olucak benım ıcımden eskısehır gecıyo dedimm eskısehır oldukaydirigubbakcemile3
kızlar aşkım bugunn telefonda dediki eger burayı ararsan telefonda burda yok falan dıyolar ınanma dedi.
bırde telefonu açanlar şey yapıyomus sürüldü hasta yatıyo falan dıyomuşlar.
gecende bi cocugunn annesı aramıs telefonu acann kişi demıskı sürüldü o kadın uzuntuden hastanelık olmuş
nasıl duygusuz ınsan bunlar ya sonucta onlarda asker aynı şey kendı aılelerıne yapılsa nasıl olur.
ewet canım malesef o sorun çk kötü çk bunalmış orda ya.gelseydi hem bana hemde ona çk ii olcaktı bu izin bişe demedi dün bana bu konuda off ya kesşn gelemicek sanırm ne güzel hayallaer kurmuştum bn o gün için
hayırıdr canım nie bi sorunun mu var
susu_ seninki nerdydi de eskişehire düştü benmki manisada ve varsaym yapa yapa deli oldm nereye düşücek die ama herkes doğu dio bu arada senn adına sevndim
yoo canım çok şükür herşey yolunda, =) ama enerjimin düşük olduğu bigün yaşıyorum nedensee, uykusuzm ve işteyim snaırım nedenim bu :bbo:
kütahyadaydı nettenn arastır canımm manısa dagıtımları genelde nereler oluyor dıye
susu bnimkide kötahyadaydı b,i skişehir ded,ler sonra balıkesire gönderdiler
haavacımıydı ama tatlıkıs
turkbayragi ŞAFAK: 19 turkbayragi
opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?