Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy canım ne guzel cok sevındım senın adına opuyorumnanaktan
bırde kendıme guluyorum dun konustuk senınle daha bellı deıl ne zaman acıkalanacagı demıstın bende bızımkı yarın acıklanıcak demsıtım ama tam tersı oldu :teytey:
bızımkıde bellı olsun artıkkkkkkkkk delikafadulden

allahııımm ne olur hep böyle olsun telefonda okadar mutluyduki bitanemmmopuyorumnanaktan onu oyle görünce gözlerim doldu ya çok seviyoruuumm çok

arkadaslar haftaya cuma gunu askima kavusacam..
Mehtap 7 Ya$asinnnn..
Cok mutluyum cokkkkkkk

Busrae Seninkidemi dagitima geliyor? allah kavustursunn

ɯıuǝq ɯıɔɐɔoʞ ɯnɹoʎıʌǝs ʞoɔ ıuǝs

valla heycanlanıyo ınsann çok ya
sabah aradıgındada dedımkı hadı artık ne zaman bellı olucak benım ıcımden eskısehır gecıyo dedimm eskısehır oldukaydirigubbakcemile3

Benimki aramamı istemiyo, bende aramıyorum zaten bayanlara sarkıntılık yapıolarmış bi kaç tanesinin eşine yapan olmuş öle..

yoo canım çok şükür herşey yolunda, =) ama enerjimin düşük olduğu bigün yaşıyorum nedensee, uykusuzm ve işteyim snaırım nedenim bu :bbo:

yoo canım çok şükür herşey yolunda, =) ama enerjimin düşük olduğu bigün yaşıyorum nedensee, uykusuzm ve işteyim snaırım nedenim bu :bbo:

ii bari sevindim senin adına bnde öle içim öle sıkılıoki iş yerindeyim bnde zamanda geçmek bilmşo ya dediğin gibi yani ne mutsuz sıkıcı bir gün bu ya

turkbayragi ŞAFAK: 19 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

ayyy ne güzel ya nasılda mutlusundur 19 günün sonunda kavuşuosun sewdiceğine allahım banada nasip etsin ya inan çk zorlanıorum ya gece saat 12 inin olmasına dört gözle bekliorum nasıl geçirmem lazım bu günleri ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…