- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.541
ayy bak bu daha güzel bir haber asker terimi ile BADİ oluyorDu galiba kaydirigubbakcemile3
aman neyse neyse nasıl mutlu ettin beni akşam akşam anlatamam yaa sanki sevgilim askerden geldi o dereceden belki biraz aşağı sırnaşık şey
Rabbim sağ sağlim teskere alışınıda böyle mutlulukla yazdırsın inşallah:Saruboceq:
kızlar bende çooook mutluyum :dance: benim aşkımında usta birliği istanbul kartal oldu.inşallah sağa sağlim rahat bir şekilde yapar askerliğini.rabbim bütün askerleri korusun
çok şanlısınız ben çok dua ettım olmadı:lepi:
olsun cnm.herşeyin hayırlısı.seninki kütahyadamıydı?rahat değilmi yoksa?
ahh o İstanbul bana çıksaydı ne güzellll olcaktıı
ama herşeyin hayırlısı tabii..
hayırlı olsun canlarım askerlerinizin yeni yerleri,inşallah rahat ederler ve ordan da uçarak size dönerler:)
kızlar bende çooook mutluyum :dance: benim aşkımında usta birliği istanbul kartal oldu.inşallah sağa sağlim rahat bir şekilde yapar askerliğini.rabbim bütün askerleri korusun
şuan kütahyada eskişehıre düştü benımkıde canımm
benim yarimin geçrek memleketi ESKİŞEHİR...
oh ne güzel yere gitmiş yarin...
Rabbim Hayırlısı ile sağ sağlim teskere almayıda nasip etsin canım benmolumunekankayizsmile
canım benimm senin içinde çok sevindim yaa...
istanbul pek rahat değil diye duymuştum ama halkalı tarafları için bilmiyorumkismile
bugün ne güzel haberler geliyor :dance::teytey:hihoyyyt
hadi hayırlısı ile teskere alıyor diyede yazmayı nasip etsin RABBİM
şuan kütahyada eskişehıre düştü benımkıde canımm
canım gozunuz aydınnnn :dance:
sağol cnm benim.seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?