Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amınn camınn amınnnnnn
ay hele ben nasıl mutlu oldum gercı hıc bılmıyorum kırklarelı ıyımıdır dıye ama en azından dogu deıl :asigim:
yok badısı deıl canım badısı almancıydı turkce bıle bılmıyo dıyodu delikafadulden bu sadece arkadası :dance:
canım bak senınde 18 gun kalmıs 2 haftacık yaa
ınsallah goz acıp kapayıncaya kadar gecer 18 gunun :teytey:

olsun orada badisi olacak artık :)
doğusuda bir batısıda ama işte batı olunca bir nebze rahatlıyor insan...
çok şükür canım 2 hafta sonra Rabbin izni ile yarimden bir daha ayrılmıcam ıNŞALLAH...
darısı tez zamanda sağ sağlim sizin başınıza
opuyorumnanaktan

kızlar bende çooook mutluyum :dance: benim aşkımında usta birliği istanbul kartal oldu.inşallah sağa sağlim rahat bir şekilde yapar askerliğini.rabbim bütün askerleri korusun

ahh o ıstanbul bana çıksaydı ne güzellll olcaktıı
ama herşeyin hayırlısı tabii..

hayırlı olsun canlarım askerlerinizin yeni yerleri,inşallah rahat ederler ve ordan da uçarak size dönerler:)

kızlar bende çooook mutluyum :dance: benim aşkımında usta birliği istanbul kartal oldu.inşallah sağa sağlim rahat bir şekilde yapar askerliğini.rabbim bütün askerleri korusun

canım benimm senin içinde çok sevindim yaa...
istanbul pek rahat değil diye duymuştum ama halkalı tarafları için bilmiyorumkismile
bugün ne güzel haberler geliyor :dance::teytey:hihoyyyt
hadi hayırlısı ile teskere alıyor diyede yazmayı nasip etsin RABBıM

benim yarimin geçrek memleketi ESKİŞEHİR...
oh ne güzel yere gitmiş yarin...
Rabbim Hayırlısı ile sağ sağlim teskere almayıda nasip etsin canım benm
olumunekankayizsmile

iyi dıleklerın için tesekkr ederım bıtanem:asigim:
eskişehır hakkında netten bıraz arastırma yaptım nasıl rahatmı dıye ama hıc bı bılgı yok nasıldır acaba

heryer yerine insanına göre değiliyor canım yaa...
ama duyduğum kadarı ile insanları çok iyiymiş...
sevgilimin aileside öyle...tanıdıklarımdan edindiğim bilgilerde bunu tescilliyor...
ama işte her yerin iyisi kötüsü var mutlaka...
Rabbim hayırlı insanlar ile karşılaştırsın inşallah...
Bak bide facebooktan araştır benimkini tam yerini buldum ben

sağol cnm benim.seninde

canım senınkı sana yakın olacak artık sık sık gıdersın yanına :dance:
bızımkı bıraz uzuk oldu ama olsun rahat olsun yeter :dance:
kırklarelı bıraz soguk oluyomus sadece tek sorun o sımdılık :çok üzgünüm:

inşallah cnm.bakalım manisadaki gibi olamıcak malesef ama olsun.istanbuldada kimsemiz yok gidip kalsak görsek falan
neyse size kaç saat kırklareli?

ben kırklareliyim ah keşke benm aşkmda buraya gelse ama imknsz kdr zor bişi yani hala haber bekliyorum ben dünden beri aramadı intikalde sanırım hala off şu bi hafta geçsede kavuşsm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…