Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok sağol cnm bnm.birbirimizin halini yine biz anlıyoruzda o yüzden sevincimizide üzünümüzüde paylaşıyoruz çok sağol cnmmmopuyorumnanaktanŞeniz

BıTEN:348
ŞAFAK:100/KIBRIS zemuszemus
ÇıFT RAKAMLARA DÜŞÜORUZ ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN BıTTı DEDıĞıMıZ GÜNLERıDE GÖSTER :Saruboceq:HEDEF PLAKALARRRRRRRRR hihoyyyt

mehtapppppppp 8
sevgililer gününde aşkıcımın yanındayımmmm kısmetse yuuuppppiiiiiiiiaklinialirimsmile
şafak kaç oldu kuşkularım var kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar aşkımla konuştuk - az önce aradı..
ben kalpten gidicem galiba..
çocuğun sesini bi kaç günde bir duyuyorum zaten.
konuşuncada bütün vücudum titriyo benim, hiç böyle olmazdım bu kadar. bide telefonda delikafadulden

melikecimm benımde oyle oluyor kalbım ucucak gibi oluyor
ohaoldumsmile

kızlaarr ben şafağı teslim olduğu tarihten itibaren saymaya başlamıştım ama sülüs aldığı tarihten itibaren asker sayılıyomuş. benim şafak daha az olcak o zaman. ben yeni öğrendim bunu. siz nasıl saymaya başladınız?

cnm ben teslim tarihinden hesaplıyorum her ihtimale karşı:icecream:
son zamanlar düşerse sevinirim ama az sayıp sonradan artarsa üzülürüm ondan:a015:

doğru söylüyosun. benim de asker olan akrabalarım varda teyze dayı oğlu falan. onlar öyle söylediler bende sorayım dedim. neyse en iyisi böyle devam edelim de dediğin gibi son zamanlar düşerse seviniriz :hulya:

aynen zaten sayaç 455 ten hesaplıyo sevdiğim gelince bide onla hesaplıcam nasipse 460 derse:tomato:
5 gün eklenmesinde:1ninca:senden naber usta birliğinizde belli oldu bizim daha olmadı beklemedeyiz:asigim:

evet belli oldu canım. bazıları sıkıntı çeker ilk 6 ay diyolarda bilmiyorum anlamadım valla neden öyle dediler..

belkide şu 455 sülüs le alakalıdır aklinialirimsmile
bende 460 tan başladım hatta ona da sordum da oda 460 dedi zaten.

sizinkide belli olur bu günlerde. bi çok kişinin belli oldu.
hayırlısı olsun inşallah güzel bi yere düşer canım.. olumunekankayizsmile

amin canım evet olucakmış ama daha olmamış:uhm:
bekliyoruz bizde uff Ne olur iyi yere düşsün:Saruboceq:
okudum kızların ki ne güzel yerlere düşmüş hayırlısı olsun:1rolleyes:
anammm ondan mı acep 455 ten sayıyo sayaç senn teslim kaç şafak kaçt:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…