Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya negzl bitirmişsnz biz umarım bizde ogünleri biran önce görürüz peki nasl biyermiş mardn memnunmu yani ne olark gitti ay çok soru sordm ama orası hakknda pek fikrm yok sen tecrübelsn

canım inşallah siz de görceksiniz bugünleri şimdi endişeli olman çok doğal ama emin ol alışılıyo bi zaman sonra.
ben de çok merak ediyodum nasıl bi yer,napıcak orda diye, inan yaşadıkça gördükçe alışıyosun.kırkağaç'tan mardin'e jandarma olarak gitti.bi ilçesinin köyünde karakolda şu an.üst devre olana kadar baya yoruyolar tüm işleri onlara yaptırıyolar başlarda tek zorluğu bu olur,.benimki şimdi kuryelik yapıyo, sürekli dışarda işleri oluyo görüşmeler yapıyo o yüzden telefon kullanabiliyoruz yoksa yasak canım.memnun mu dersen diil bi an önce ordan kurtulmak istiyo alışamadı havasına suyuna ama komutanlar ortam çok iyi , zaten bi zaman sonra aile gibi oluyolar..inşallah hayırlısıyla bitirp gelsinler canım:1hug:

ümmü verdiler mi cezayı canım ya,Allah yardımcınız olsun bitanem atlatmıştır inşallah

turkbayragi ŞAFAK: 17 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

Insallah öyledir MehSer, bende hep pozitif seyler duydum..
allah hepimizi kavustursun ve bidaha ayirmasin..
Seninkide az kaldi.. hadi bakalim iyisin..

aminnn aminnn...cümlemize bundan başka ayrılık vermesin inşallah...
sadece 17 güncük başka yok çok şükür aama şimdide günler duruldu mu ne bilmiyorumkismile

haklisin, cünkü son günler sanki hic gecmiyo.. her$eyde oyle zaten.. mesella bizim mehtap cuma gunu ama sanki gunler hic gecmiyo, durmus sekilde..
ama olsunnnnnn cuma gunu olsunnnnnnnnn

öyle böyle geçiyor işte ama beklerken çok zor geliyor insana...
hayırlısı ile sağ sağlim gelsinler büyük bir mutluluk sabır ile bekleriz

kendi adıma ben çok iyiyim aşkımla msnde camera eşliğinde konuştuk uçuyorum
Sen nasılsın canım

canım bende cokkkk ıyıyım askım sabah aradı opuyorumnanaktan nıye aradım bılıyomusun dedı bilmiyorumkismile ne oldukı dedım bugun ayın kacı dedı :asigim:
bız martın 7 sınde cıkmaya baslamıstık ve sevgılım her ayın 7 sınde kutlar :asigim: 3 yıldır bu boyle devam edıyo :asigim: sen gene unuttun demı dedı kaydirigubbakcemile askım ne bılım tarhden haberımmı var dedım :lepi: ne mutlu oldum kı :asigim:

Vaybeee enişteye bak ya bu durum tam tersi olması gerekmiyormuydu bilmiyorumkismile
aman nesse boşver nazar değmesin hep böyle gitsin inşallah...
bizimkide her ayın 11inde der bu kadar oldu diye bazen o unutur ben hatırlatırım bazen ben unuturum bebeğim hatırlatır...opuyorumnanaktan
rabbim Sevgimizi nazardan korusun inşallah...
İnşallah bu mutluluk günler boyu böyle devam etsin heath...olumunekankayizsmile
canım senin isim ne nickle hitap biraz garip oluyor yaa :kedi:

ewet canım bızde bıraz terslık var genelde kızlar tarhlerı unutmaz ama bızde nısanlım hıc ama hıc unutmaz ben hep unuturum bilmiyorumkismile tarhlerle pek aram yoktur o hepsını bılır :roflol: amınn canım allah hepımızı nazardan korusu kem gozle bakanların gozu cıksın :teytey:
benım adım funda senınkı neydı kaydirigubbakcemile5

aminnn aminnn kaydirigubbakcemile3
Bende Serap canım...çok memnun oldum fundacımvereliniortak

bizde henüz isteme söz nişan durumları olmadığı için maalesef düğün seneye olur rabbim nasip kısmet ederse...
valla sabırsızlık ile bekliyorum işte...

sizde olucak mı hemen???

bizde henüz isteme söz nişan durumları olmadığı için maalesef düğün seneye olur rabbim nasip kısmet ederse...
valla sabırsızlık ile bekliyorum işte...

sizde olucak mı hemen???

canım hıc bılmıyorum kı :1no2:
nısanlım allah ızın verırse seneye nisan da gelecek opuyorumnanaktan
geldıkten sonra da henuz işi yok iş bulup bıraz kendını toplaması ne kadar surer bılmıyorum bilmiyorumkismile babasının iş yerı var ama istemıyorum :1no2: kendıne aıt ısı olsun dıyorum :çok üzgünüm:
işte bakalım askerden geldıkten sonrakı duruma baglı evlıkte offfff offf
bı yerlerden gömü falan arayama baslasam ıyı olacak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…