- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.781
ya negzl bitirmişsnz biz umarım bizde ogünleri biran önce görürüz peki nasl biyermiş mardn memnunmu yani ne olark gitti ay çok soru sordm ama orası hakknda pek fikrm yok sen tecrübelsn
benimkinide nöbetleri bitmişti 4 ünde kolluk taşımaya başlıcaktı ama olmadı hapisten dolayı malesef...:1no2:
tamam tatlım 78 o zaman bugün hemen düzeltiyorum..ayyy senide düştük ne güzel azalan olunca çok seviniyorum yaaa....zemuszemus
Insallah öyledir MehSer, bende hep pozitif seyler duydum..
allah hepimizi kavustursun ve bidaha ayirmasin..
Seninkide az kaldi.. hadi bakalim iyisin..
kendi adıma ben çok iyiyim aşkımla msnde camera eşliğinde konuştuk uçuyorum
Sen nasılsın canım
canım bende cokkkk ıyıyım askım sabah aradı opuyorumnanaktan nıye aradım bılıyomusun dedı bilmiyorumkismile ne oldukı dedım bugun ayın kacı dedı :asigim:
bız martın 7 sınde cıkmaya baslamıstık ve sevgılım her ayın 7 sınde kutlar :asigim: 3 yıldır bu boyle devam edıyo :asigim: sen gene unuttun demı dedı kaydirigubbakcemile askım ne bılım tarhden haberımmı var dedım :lepi: ne mutlu oldum kı :asigim:
Vaybeee enişteye bak ya bu durum tam tersi olması gerekmiyormuydu bilmiyorumkismile
aman nesse boşver nazar değmesin hep böyle gitsin inşallah...
bizimkide her ayın 11inde der bu kadar oldu diye bazen o unutur ben hatırlatırım bazen ben unuturum bebeğim hatırlatır...opuyorumnanaktan
rabbim Sevgimizi nazardan korusun inşallah...
İnşallah bu mutluluk günler boyu böyle devam etsin heath...olumunekankayizsmile
canım senin isim ne nickle hitap biraz garip oluyor yaa :kedi:
ewet canım bızde bıraz terslık var genelde kızlar tarhlerı unutmaz ama bızde nısanlım hıc ama hıc unutmaz ben hep unuturum bilmiyorumkismile tarhlerle pek aram yoktur o hepsını bılır :roflol: amınn canım allah hepımızı nazardan korusu kem gozle bakanların gozu cıksın :teytey:
benım adım funda senınkı neydı kaydirigubbakcemile5
aminnn aminnn kaydirigubbakcemile3
Bende Serap canım...çok memnun oldum fundacımvereliniortak
bizde henüz isteme söz nişan durumları olmadığı için maalesef düğün seneye olur rabbim nasip kısmet ederse...
valla sabırsızlık ile bekliyorum işte...
sizde olucak mı hemen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?