Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla iyi yapıyosun tatlım.bende eğer bi daha konusu açılırsa aşkım böle düzgün olmasaydı bende zaten askerliğini yapmadan işini gücünü bulmadan nişanlanmazdım.ailemde buna müsade etmezdi dicem.ona bakılırsa benim sülalemde acele ettin daha iyileri olabilirdi diyolar.ama ben para pul,kariyer değil.sadece huzur istyorum.mutlu olalım yeter diyorum :1closedeyes:

inş. ebuşum sıra yuzunden hiç konusamuyoruz zaten bi kurtulsak şu sıradan

ŞAFAK:264 OFFF YAAA AŞKIM GELEMİO SANIRIM O GÜNDEN SNRA BİDAHA HİÇ BAHSETMEDİ HASTANE OLAYINDAN FELAN NE GÜZEL HAYALLER KURDUYDUM:ssenağlama

turkbayragi ŞAFAK: 16 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

artık kalabalığa alıştım.kayınvalidem manisalı aşkımda orda yapınca askerliğini her hafta 3 teyze 2 dayı 3kuzen yengeler.cümbür cemaat orda oluyoruz ama sıkılmıyorum desem yalan olur ne gördüğümden bişi anlıyorum ne konuştuğumdan offfff
kaynanama gelince bu aralar sürekli nişanlımı bana övüp duruyo.oğlum şöle iyi oğlum böle efendi,böle yakışıklı herkez onlara imrenerek bakıyomuş böle evlatları olsun istiyolarmış hatta birileri bizim nişanlandığımzı öğrenince babamın şükür namazı kılmasını önericekmiş.böle damadı olcağı için.bi yandan anlıyorum özlem duyuyor haksız da değil gerçekten nişanlım çok temiz kalpli efendidir.ama ben bunu zaten biliyorum.hergün aynı şeyleri anlatmasından artık sıkıldım.kendiyle ilgili anlattıklarını saymıyorum bile.sanırım iyi yere kapak attın.oğlumun kıymetini bil demek istyor.ama ben zaten kıymet biliyorum ve aşkımı çok seviyorum.ayrıca bende çirkin kötü kalpli sıyrık bir kızda değilim

bence fazla muhattap olma ve cok sık görüsme arana her zaman seviye koy.ne alaka baban şükür namazı kılcakmıs o zaman oda oturup senın gibi bi gelini var diye 5 vakit sükür namazı kılsın...bu kayınvalideleri anlamak cok zor bendede cok sorunlar var senı bıraz olsun anlayabiliyorum.sana göre biraz daha tecrübeli olarak söylüyorum saygısızlık yapma ama her zaman bi mesafe koy diyorum...

NE güzel kiminiz nişanlı kiminiz ewlisiniz bnde hep askerimle nişanlı olmak isterdim askere gitmeden önce neden die sorarsanız sonuçta ailen bilio olcak akşamları aradığında rahatça konuşlucaksını,yemin törenine gidiceksin o burda olmadığında ailesi sana destek olucak bn bu nu düşünürdüm bn.ama kimileri pek memnun deil bu durumdan sanırım

Ben askere gitmeden önce tanıştım ailesiyle, annesi faln sever beni ama keşke tanışmasydım sürekli aramamı bekliyo şimdii (

ŞAFAK= 398 :gitme:
MEHTAP= 5 zemuszemus

Ben askere gitmeden önce tanıştım ailesiyle, annesi faln sever beni ama keşke tanışmasydım sürekli aramamı bekliyo şimdii (

ŞAFAK= 398 :gitme:
MEHTAP= 5 zemuszemus

bende tanışmıştım askerden önce hatta daha öncesinde ama hiç böyle bir şey gelmedi kulağıma...
özel günlerde arıyorum bazen halini hatrını sormak için o kadar...
bazen o beni arıyor önemli birşey olduğu zaman...

hatta bir kere arayıp ağlamıştı kadıncağız...sevgilim annesini üzmüştü diye nasıl kötü olmuştum yaa:gitme:

Benimkide aradı geçen gün erzuruma düştü oğlum diye çok ağladım diyo, ben gülüyorum faln üzülmeyin diyorum her şekilde 12 ay geçiricek inş. istediği gibi biyer olur faln gülerek anlatıyorum.. Kadın bozuldu heralde gülmeme ama napiyiim bende böle basit şeylere üzülemiyorum nasip, kısmet işi herkez doğuda yapıyo askerlğini yas mı tutayımm yani, onun yerine içim ferah tutuyorumm Gelidiği gün gidicem evlerine çok yakın evimize, bakalım bana karşı nasıl olucak.. Çokta TıNnnn...

Allah'ım yaa erzurumda ne var sadece soğuk...
daha doğuya düşmemiş ona dua edeceğine ağlamışmı pes artık dicem ama işte ana yüreği yaşamayan bilemez ki...
bana da mutlu haberi canım kayınvalidem vermişti ikimizde uçuyorduk resmen ama tabii doğu olmadığı için heralde....
canım sen hiç bozma duruşunu en güzelini yapmışsın üzülmemekle sonuçta vatanın her bir köşesi bizim erkek gibi gidip gelecek inşallah
askerliğini sağ sağlim yapıp

Aynen Canımm bizde özlüyoruzda böle her dakka ağlamaya ne gerek var yanımdaykende yapıo böle oğluna çok düşkün buda benm sinirimi bozuyo açıkcası yaa, az önce aklıma geldi en son aramıştı ben bi arıyım dedim =) dedim c.artesi geliyo, oda dedi pazartesi değilmii ( SÜPRİZ YAPICAKTI ANASINA HERALDE ) hıı dedim olabilir tam net belli değildi.. Yemedi tabi kadın Süprizi bozdumm ohh iyi oldu :) bana yapamadı açık verdii, anasına yapıcaktı anlaşılaan.. Çok düşkün yaaa annesine :1no2:

yada kıskanıyorum annesinden bile

ben geldim hehehe kıskanmayan var mıdır acep:):)klava:
mehserim canım ya belli olduda sanki bana doğuda saklıyo gibi geliyo::a015:
herkes böle düşünüyo doğu sanki morali bozuk :çok üzgünüm:
ama genede değil diyo uff bilmiyorum bekliyoruz bakalım :uhm:

benim ki çok düşkün değil çok şükür o zaman bende sinir olurdum tam dozunda çok şükür :dance:
benim ki de gidip annesine süpriz yapmıştı çok sinir olmuştum ama bişi diyemedim anneye hiç sinirim yok aksine seviyorum şu ana kadar ters bir yönünü görmedim rabbim göstermesin inşallah :Saruboceq:

rabbim hayırlısını versin canım yaa üzülme Rabbim hayırlısı ile dönmesini nasip etsin inşallah...olumunekankayizsmile

mehserim
ilk şakadan doğu dedi sonra batı dedi ama sanki gerçekten doğu gibi kağıdı görmeden huzur yok canım:a015:hayırlısı ya ne diyelim sağ salim gidip gelsinde:Saruboceq:
heath cnm
canım ben bi topikte gördüm senin asker benden sonra gitti sen 88+4 değil 89+4 oluyosun ben mi yanlış biliyorum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…