- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.921
valla ben bırsey demıyorum ama laf arasında bazı seyler soyluyorum cevap bıle vermyolar :roflol:
ya bı laf acılıyo mesela hee omu o benım pesımde cok kosmustu dıyorum yada ıma dıyorum :teytey: yada baska bı laf acılıyo bıze darılanlar bıle var dıyorum ben nısanlanınca dıye. meger benı begenen cokmus dıyorum :dance: ınan varya o zaman bırsey dıyemıyolar bıle yanı sızın oglunuz ıyıyse benım pesımden de kosan yok deıldıye getırıyorum lafı :jeyyar:
ayy canım benim sen böle söyleyince bende ilk zamanlarıma gittim bilmiyorumkismile
bende çok sinir oluyordum daha 2 dk olmadan kapatıyordu neymiş arkada sıra varmış kafamçokkarıştı ekmek kuyruğu sankim mübareksempatiksalakcinni
neyseki geçti o günler sizinde geçecek susum az sabır daha 1 ay olmuş göndereli zamanla herşey çözülüyo :teselli:
evet cnm ya.acaba bizi kaçırmasınlar ellerinden diyemi böle oğullarını övüyolar.neyse ben bir daha böle sölerse diceğimi biliyorum kaynanacığıma kötükedihüso
Ben askere gitmeden önce tanıştım ailesiyle, annesi faln sever beni ama keşke tanışmasydım sürekli aramamı bekliyo şimdii(
ŞAFAK= 398 :gitme:
MEHTAP= 5 zemuszemus
Allah'ım yaa erzurumda ne var sadece soğuk...
daha doğuya düşmemiş ona dua edeceğine ağlamışmı pes artık dicem ama işte ana yüreği yaşamayan bilemez ki...
bana da mutlu haberi canım kayınvalidem vermişti ikimizde uçuyorduk resmen ama tabii doğu olmadığı için heralde....
canım sen hiç bozma duruşunu en güzelini yapmışsın üzülmemekle sonuçta vatanın her bir köşesi bizim erkek gibi gidip gelecek inşallah askerliğini sağ sağlim yapıp
Aynen Canımm bizde özlüyoruzda böle her dakka ağlamaya ne gerek var yanımdaykende yapıo böle oğluna çok düşkün buda benm sinirimi bozuyo açıkcası yaa, az önce aklıma geldi en son aramıştı ben bi arıyım dedim =) dedim c.artesi geliyo, oda dedi pazartesi değilmii ( SÜPRİZ YAPICAKTI ANASINA HERALDE ) hıı dedim olabilir tam net belli değildi.. Yemedi tabi kadınSüprizi bozdumm ohh iyi oldu :) bana yapamadı açık verdii, anasına yapıcaktı anlaşılaan.. Çok düşkün yaaa annesine :1no2:
yada kıskanıyorum annesinden bile
ben geldim hehehe kıskanmayan var mıdır acep:):)klava:
mehserim canım ya belli olduda sanki bana doğuda saklıyo gibi geliyo::a015:
herkes böle düşünüyo doğu sanki morali bozuk :çok üzgünüm:
ama genede değil diyo uff bilmiyorum bekliyoruz bakalım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?