- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.901
evet öyle heralde.neyse sağol cnmcm ii geceler.buarada eminim nişanlın yapcağın süprize bayılcak.umarım harika zaman geçirirsiniz.
ayy çok güzel olucak cancumm:lepi: kesinlikle yaz hemen banaŞeniz
sen çalışıyomusun 2 gün çıkma ihtimali olsa iki gün görürdün ayyy acaba hangisini yapsan askeriyede beklesen şok olur kafedede olur garanti olanı yapolumunekankayizsmile
akşamına hemen yazarım zaten resimde koyarım belkimmm aklinialirimsmile
ben çalışmıyorum cuma gidicem pazar görücem o hafta ordayım bi dahaki hafta sonu bi kez daha görür öle gelirim heralde gitmişken göreyim bi kaç kez aklinialirimsmile
kafe çok mantıklı geliyo bana sanırım öle yapıcam ama çıkamama gibi bi durum olursa ziyaretçi parkına gidicem orda görüşürüs heralde delikafadulden
amin işallah tatlım takma kafana perinin dediği gibi sende öv abartmadan belki anlar o da
allah korusun kızım neden göremicen inşallah çıkar:Saruboceq:
ama askeriyeyle kafe arası ne kadar çıkamıcam derse cehheee yaparsındelikafadulden
kız ekle hemen ayyy nazar değmesin herşey güzel olucak hepimiz için:Saruboceq:
alıntımın içine yazmışsın anca bu kadarını toparladım:roflol:
kaydirigubbakcemile2 kayınvalidenin huyunu bilmem de rekabet gibi değil doğal övüyosun sansınbuyrunnnnnnnnn
ben gerçekten övüyorum:kedi: oda baktı ben övüyorum o övmüyo ben baya baya övüyorum:roflol: ama napim çok seviyorum ya:asigim:
dene canım dene azda olsa mutlaka işe yarar azcıkta sıcak oldun mu tamamdır:lepi:
onuda nası başardıysam anlamadım :roflol:
merak etme kıs ayrıntılarla gelicem aklinialirimsmile
işallahhhh seninkide bi belli olsun sevinelim artık ulen :sm_cool:
çatlaksın biliosun dimi :roflol:
:roflol::roflol: delii bende şaırdım desem:roflol: şaka len ne olucak ya bi benimkini beceremedin mesajımı alıntısını dandik yapıon hıh:dilcikar:sırnaşık şey
aferim ayrıntılarla gelcen tabelülülülülülü dur özeline bişi yazcamhihoyyyt
nerem çatlak kızım parlak fikirler öneriyorumzemuszemus
periiii bekliorummm datlummm:1ninca:mirmirmirmir
slm kızlarrrrrrrrrrr gunaydıınn
mehtap 4 yada 3 off bılmıyorum bilmiyorumkismile askerıyeden cıkacagı gun sayılıyo mu kı bilmiyorumkismile
melısım her kaynana boyle galıba mafoldumben benımkıde met eder ama oyle cok fazla deıl hatta daha cok benı met eder mıllete kafamçokkarıştı kulagıma gelıyo cunku aklinialirimsmile
ama banada onların butunnnnnnnn akrabaları aynı senınkı gıbı dıyo. vay efendım ne sanslı kızmıssın erdem cokkkk ıyıymıs hıc oylesı bulunmazmıs yat kalk sukret vs vss
yaa bazen oyle bunalıyorum kı asıl o dua etsın benı bulduguna demeye laf gelıyoda demıyorum :roflol:
evet cnm ya.acaba bizi kaçırmasınlar ellerinden diyemi böle oğullarını övüyolar.neyse ben bir daha böle sölerse diceğimi biliyorum kaynanacığıma kötükedihüso
üff telefon açtı 1 dk konusmadan arkadan çocugunn tekii hadi yarım saattır konusuyosun dıye bagrıyo ya sırf kavga sebebi çok sınır oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?