Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet öyle heralde.neyse sağol cnmcm ii geceler.buarada eminim nişanlın yapcağın süprize bayılcak.umarım harika zaman geçirirsiniz.

amin işallah tatlım takma kafana perinin dediği gibi sende öv abartmadan belki anlar o da

amin işallah tatlım takma kafana perinin dediği gibi sende öv abartmadan belki anlar o da

allah korusun kızım neden göremicen inşallah çıkar:Saruboceq:
ama askeriyeyle kafe arası ne kadar çıkamıcam derse cehheee yaparsındelikafadulden
kız ekle hemen ayyy nazar değmesin herşey güzel olucak hepimiz için:Saruboceq:
alıntımın içine yazmışsın anca bu kadarını toparladım:roflol:

ya kıyamam son cümlene bittim tabiki öyle birisi değilsinopuyorumnanaktan
ne yapsın oda işte araba yawrusu appacık gelirmiş misaliaklinialirimsmile
hem sen sıkılma bak ne yap sende öv sevgilini ben çok överim artık kayınvalideciğime sıra kalmıyo:kedi: sıra kalmıyo biliyomusunhihoyyyt mesela deki o överken evet ya benim sevdiğim şöyle akıllıdr böyle sıcakkanlıdır bi dediğimi ikiletmez bende hergün şükür namazı kılıcam nerdeyse eşek değilse anlar azaltır anlar canım merak etme:hulya:
yani inceden yap ama abartmadan mesela komşusu bişi mi demiş zaten kötü söylencek neyi varki dört dörtlük benim nişanlım filan dersinyerimseniben

asker annesi psikolojisi mi süpermiş canım ya çok şekersin ciddenopuyorumnanaktan
[/QUOTE]

sağol cnm yaa opuyorumnanaktan bide bu söylediklerini deneyim bakalım zemuszemus

onuda nası başardıysam anlamadım :roflol:
merak etme kıs ayrıntılarla gelicem aklinialirimsmile
işallahhhh seninkide bi belli olsun sevinelim artık ulen :sm_cool:

çatlaksın biliosun dimi :roflol:

onuda nası başardıysam anlamadım :roflol:
merak etme kıs ayrıntılarla gelicem aklinialirimsmile
işallahhhh seninkide bi belli olsun sevinelim artık ulen :sm_cool:
çatlaksın biliosun dimi :roflol:

:roflol::roflol: delii bende şaırdım desem:roflol: şaka len ne olucak ya bi benimkini beceremedin mesajımı alıntısını dandik yapıon hıh:dilcikar:sırnaşık şey
aferim ayrıntılarla gelcen tabelülülülülülü dur özeline bişi yazcamhihoyyyt
nerem çatlak kızım parlak fikirler öneriyorumzemuszemus

periiii bekliorummm datlummm:1ninca:mirmirmirmir

slm kızlarrrrrrrrrrr gunaydıınn
mehtap 4 yada 3 off bılmıyorum bilmiyorumkismile askerıyeden cıkacagı gun sayılıyo mu kı bilmiyorumkismile
melısım her kaynana boyle galıba mafoldumben benımkıde met eder ama oyle cok fazla deıl hatta daha cok benı met eder mıllete kafamçokkarıştı kulagıma gelıyo cunku aklinialirimsmile
ama banada onların butunnnnnnnn akrabaları aynı senınkı gıbı dıyo. vay efendım ne sanslı kızmıssın erdem cokkkk ıyıymıs hıc oylesı bulunmazmıs yat kalk sukret vs vss
yaa bazen oyle bunalıyorum kı asıl o dua etsın benı bulduguna demeye laf gelıyoda demıyorum :roflol:

dayanılmaz oldu hasret
geçmiyor zaman
sesini duymak istiyorum

geceleri korkarak ağlayarak uyanıyorum telefona sarılıyorum
sonra onun olmadığı aklıma geliyo yine ağlıyorum...

sanki gittiğini yeni anladım ben mafoldumben

YOKLUGUNDA HERYER BOMBOŞ
BU ŞEHİRDE YAPAYALNIZ HİSSEDİYORUMmafoldumben
NERDESIN ŞİMDİ NE YAPIYORSUN
ASKERİM SEVDIGIM NEFESIM
BAK AGLAMIYORUM ARTIK
SENI BEKLIYORUM GUN SAYIYORUMsenağlama
DAHA 1 AY OLDU GİDİŞİN:gitme:
SENSİZ NEFES ALAMIYORUM:gitme:
turkbayragiseniii seviyorummturkbayragi:asigim:

üff telefon açtı 1 dk konusmadan arkadan çocugunn tekii hadi yarım saattır konusuyosun dıye bagrıyo ya sırf kavga sebebi çok sınır oldumm

evet cnm ya.acaba bizi kaçırmasınlar ellerinden diyemi böle oğullarını övüyolar.neyse ben bir daha böle sölerse diceğimi biliyorum kaynanacığıma kötükedihüso

evet cnm ya.acaba bizi kaçırmasınlar ellerinden diyemi böle oğullarını övüyolar.neyse ben bir daha böle sölerse diceğimi biliyorum kaynanacığıma kötükedihüso

valla ben bırsey demıyorum ama laf arasında bazı seyler soyluyorum cevap bıle vermyolar :roflol:
ya bı laf acılıyo mesela hee omu o benım pesımde cok kosmustu dıyorum yada ıma dıyorum :teytey: yada baska bı laf acılıyo bıze darılanlar bıle var dıyorum ben nısanlanınca dıye. meger benı begenen cokmus dıyorum :dance: ınan varya o zaman bırsey dıyemıyolar bıle yanı sızın oglunuz ıyıyse benım pesımden de kosan yok deıldıye getırıyorum lafı :jeyyar:

üff telefon açtı 1 dk konusmadan arkadan çocugunn tekii hadi yarım saattır konusuyosun dıye bagrıyo ya sırf kavga sebebi çok sınır oldumm

ayy canım benim sen böle söyleyince bende ilk zamanlarıma gittim bilmiyorumkismile
bende çok sinir oluyordum daha 2 dk olmadan kapatıyordu neymiş arkada sıra varmış kafamçokkarıştı ekmek kuyruğu sankim mübareksempatiksalakcinni
neyseki geçti o günler sizinde geçecek susum az sabır daha 1 ay olmuş göndereli zamanla herşey çözülüyo :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…