Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet tatlııııım çarşamba günü senide ekliyoruz listeye inşallah ama çoğu kişi farklı hesaplıyo şafağını sen nası hesaplıyosun söle bakim yanlışlık olmasın sonra listede...

onun sölediği şekilde sölüyorum bnm hesaplamamla onunkisi arasında 10 gün kadar bi fark var yaw bak şimdi 10 temmuz sülüs tarihi 10 gün izni kaldı diğerlerini kullandı arızaa
2 günde yol izni veriomuş ona göre şafak 234 oliyi
bi el atsana bize ümmüm yaw :uhm: yanlışlık olmasın

mehtap 7
şafakkkk 234
düğüne 308

çokkk ösledim artık mafoldumben
gelsinde evlenelimmmmaklinialirimsmile

tatlım ben eklememişim senin mehtabını listeye belkide izin olmadığı için ama ekliyorum hemenn şafağa gelelim hangi gün bitiyo askerlik söle bide ben hesaplıyım canımm...

artık kalabalığa alıştım.kayınvalidem manisalı aşkımda orda yapınca askerliğini her hafta 3 teyze 2 dayı 3kuzen yengeler.cümbür cemaat orda oluyoruz ama sıkılmıyorum desem yalan olur ne gördüğümden bişi anlıyorum ne konuştuğumdan offfff
kaynanama gelince bu aralar sürekli nişanlımı bana övüp duruyo.oğlum şöle iyi oğlum böle efendi,böle yakışıklı herkez onlara imrenerek bakıyomuş böle evlatları olsun istiyolarmış hatta birileri bizim nişanlandığımzı öğrenince babamın şükür namazı kılmasını önericekmiş.böle damadı olcağı için.bi yandan anlıyorum özlem duyuyor haksız da değil gerçekten nişanlım çok temiz kalpli efendidir.ama ben bunu zaten biliyorum.hergün aynı şeyleri anlatmasından artık sıkıldım.kendiyle ilgili anlattıklarını saymıyorum bile.sanırım iyi yere kapak attın.oğlumun kıymetini bil demek istyor.ama ben zaten kıymet biliyorum ve aşkımı çok seviyorum.ayrıca bende çirkin kötü kalpli sıyrık bir kızda değilim

aynennnn öle yapıcam cafeyi biliorum gidicek ben orda bekliyo olucammmmsositososito
yada askeriyenin kapısının önünde beklerimmm aklinialirimsmile

tatlım o 10 günü kullancakmı bide yolları çıkarınca hangi gün gelio evine bi söle ona göre hesaplıyımm...

aynennnn öle yapıcam cafeyi biliorum gidicek ben orda bekliyo olucammmmsositososito
yada askeriyenin kapısının önünde beklerimmm aklinialirimsmile

ayyyyy ne müthiş yaaaa süper yaa ben bile heyecanlandım şimdi haberlerini kesinlikle bekliyorum noldu ne bitti mutlaka bekliyorum haberini...zemuszemus

ayyyy melicim yaaaa çok sinir bozucu bi durum gerçekten ve ben nefret ederim bu hareketten aşırı sinirlerim bozuluyo biri böle yapınca ama bişi diemicem canım yorum yapmak istemiyorum hakkım yok buna ama Allah yardımcın olsun canım evlenene kadar böle katlanıcan malesef evlendikten sonra biraz daha azalır yanyana gelmeleriniz...:1hug:

tatlım o 10 günü kullancakmı bide yolları çıkarınca hangi gün gelio evine bi söle ona göre hesaplıyımm...

kullanmıcam diyo ama mecbur kullanıcak görümcem hamile haziranda bebiş olucak kısmetse ona gelicek geldiğindede nikah için falan gün almamız gerekecek işimiz var yani gelmesi gerek :hulya:
o bana çelişkili şeyler sölüyo izin kullanırsam 3 ekimde gelirim diyo anlamıyorum o bi şafak tablosu yapmıştı kendine ona göre an itibariye 232 gün varrr :uhm:

Son düzenleme:

işin garip tarafı kaynanam çok iyidir aslında hiç böle şeyler yapmaz sölemezdi tamam oğluna düşkünlüğü vardı.ama benimlede hiç sorunu olmadı.bende hiç bir saygısızlık yapmadım bugüne kadar.şimdi neden böle oldu çözemiyorum asker annesi psikolojisimidir nedir?
bir kere sölenir 2 kere sölenir hergün anlatılmazki böyle şeyler.bende artık hiç oralı olmuyorum dinlemiyorum bile

sanırım oğulları askerde diye gurur duyma işini abartıyolar biras CADIARZU benim kayınvalidemde yemin töreninde en yakışıklı asker benim oğlum diye bağırdı mesela :roflol: güldüm geçtim herkesin evladı kendine dimi ama zaten sizin oğullarınız yaramaz bişi olsalardı bizim onlarla ne işimiz olurdu yani :dilcikar:hıhhh

ya eğer böle konuşmaya devam ederse ne yapayım sizce?kırmak istemiyorum ama oğluna layıkta görülmüyomuş gibi hissediyorum kendimi daha bunun gibi bir iki mevzu daha oldu çünkü.

ya eğer böle konuşmaya devam ederse ne yapayım sizce?kırmak istemiyorum ama oğluna layıkta görülmüyomuş gibi hissediyorum kendimi daha bunun gibi bir iki mevzu daha oldu çünkü.

hı hııı de geç melisim boşver takma kafana ya öle düşünseydi eğer seni oğluna istemezdi biproblem çıkartırdı :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…