- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.881
süprüz yapıcam da elime yüzüme bulaştırmassam eğer du bakalımmm
ayy bayılazaaammm helecan yaptımmakannehir
evet tatlııııım çarşamba günü senide ekliyoruz listeye inşallah ama çoğu kişi farklı hesaplıyo şafağını sen nası hesaplıyosun söle bakim yanlışlık olmasın sonra listede...
mehtap 7
şafakkkk 234
düğüne 308
çokkk ösledim artık mafoldumben
gelsinde evlenelimmmmaklinialirimsmile
dede diye diosırnaşık şey delii yasırnaşık şey
eee ne olucak ben geldim mi diceksin internet kafede arkadan gözünü kapat:roflol:
kuzum şaka filan çok güzel olucak canım yaopuyorumnanaktan
Allah içine sindirsin:Saruboceq:
tatlım o 10 günü kullancakmı bide yolları çıkarınca hangi gün gelio evine bi söle ona göre hesaplıyımm...onun sölediği şekilde sölüyorum bnm hesaplamamla onunkisi arasında 10 gün kadar bi fark var yaw bak şimdi 10 temmuz sülüs tarihi 10 gün izni kaldı diğerlerini kullandı arızaa
2 günde yol izni veriomuş ona göre şafak 234 oliyi
bi el atsana bize ümmüm yaw :uhm: yanlışlık olmasın
aynennnn öle yapıcam cafeyi biliorum gidicek ben orda bekliyo olucammmmsositososito
yada askeriyenin kapısının önünde beklerimmm aklinialirimsmile
artık kalabalığa alıştım.kayınvalidem manisalı aşkımda orda yapınca askerliğini her hafta 3 teyze 2 dayı 3kuzen yengeler.cümbür cemaat orda oluyoruz ama sıkılmıyorum desem yalan olur ne gördüğümden bişi anlıyorum ne konuştuğumdan offfff
kaynanama gelince bu aralar sürekli nişanlımı bana övüp duruyo.oğlum şöle iyi oğlum böle efendi,böle yakışıklı herkez onlara imrenerek bakıyomuş böle evlatları olsun istiyolarmış hatta birileri bizim nişanlandığımzı öğrenince babamın şükür namazı kılmasını önericekmiş.böle damadı olcağı için.bi yandan anlıyorum özlem duyuyor haksız da değil gerçekten nişanlım çok temiz kalpli efendidir.ama ben bunu zaten biliyorum.hergün aynı şeyleri anlatmasından artık sıkıldım.kendiyle ilgili anlattıklarını saymıyorum bile.sanırım iyi yere kapak attın.oğlumun kıymetini bil demek istyor.ama ben zaten kıymet biliyorum ve aşkımı çok seviyorum.ayrıca bende çirkin kötü kalpli sıyrık bir kızda değilim
tatlım o 10 günü kullancakmı bide yolları çıkarınca hangi gün gelio evine bi söle ona göre hesaplıyımm...
ayyyy melicim yaaaa çok sinir bozucu bi durum gerçekten ve ben nefret ederim bu hareketten aşırı sinirlerim bozuluyo biri böle yapınca ama bişi diemicem canım yorum yapmak istemiyorum hakkım yok buna ama Allah yardımcın olsun canım evlenene kadar böle katlanıcan malesef evlendikten sonra biraz daha azalır yanyana gelmeleriniz...:1hug:
tamm o zaman onun hesabına göreyse doğrudur o zaman yarından sonra listedesinnnnn...bayanssulusmile
işin garip tarafı kaynanam çok iyidir aslında hiç böle şeyler yapmaz sölemezdi tamam oğluna düşkünlüğü vardı.ama benimlede hiç sorunu olmadı.bende hiç bir saygısızlık yapmadım bugüne kadar.şimdi neden böle oldu çözemiyorum asker annesi psikolojisimidir nedir?
bir kere sölenir 2 kere sölenir hergün anlatılmazki böyle şeyler.bende artık hiç oralı olmuyorum dinlemiyorum bile
ya eğer böle konuşmaya devam ederse ne yapayım sizce?kırmak istemiyorum ama oğluna layıkta görülmüyomuş gibi hissediyorum kendimi daha bunun gibi bir iki mevzu daha oldu çünkü.
hı hııı de geç melisim boşver takma kafana ya öle düşünseydi eğer seni oğluna istemezdi biproblem çıkartırdı :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?