- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.061
uff bilmem kiakannehir ben nerden bilicem kiboshayallersmile
yaa bende heyecanlıyımdelikafadulden ne giyiceğime ayar öncesinden karar verdim:roflol:
ne yağıcağımı bilmiyorum belki karşılamaya giedr sürpriz yaparım ama bilmem ki saatini:1ninca:
yandınızz anamm siz gelınceeaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 banaa daha çook varsempatiksalakcinni
tatlım benımkınede cokkkk varrr :roflol:
anam sevınımı uzulımı bılemedım sımdı :roflol:
gecende birisi şap koyulmuyo artık dediaklinialirimsmile
kaçıksın kızım sen taa kaçık kaçıkkk....kaydirigubbakcemile3SAĞOL ÜMMÜM YAZILI SÖZDE İSTEDİM TABİ MEKTUPA YAZDA YOLLA DEDİMdelikafadulden
KESİN OLSUN DYE:roflol:
valla bencede yazık ama ii oluyo boşver kendilerine sahip çıkmayı öğreniyolar işte her erkek yapamıyo onda ikisi yapabiliyo bunu orda ii öğrensinler işte....zaten bilmeleride lazım oraya her telden insan gelio günü birinde evlenmeye kalkarlarsa en azından azda olsa bilgileri olur her şeyi öğretiyolarmışş benimki kadın doğum haplarını koruma yanında kadına faydası olsuğunu bile biliomuş anlattı bana şk oldummm ben bile bilmiodummm...evlılılk hakkında egııtımmı verılıyoo..
vallaa yazıkk napıyolar oralardaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
seminer düzenleniyomuş canımm bu konular hakknda vee şapda koyulmuyo acemiden sonra sadece acemi birliğinde koyuyolar...kız hakkaen ne egıtımı bu boyle yaaa hem yemeklere sap koy sonra gıt egıtım ver :S
evet canım kesinlikle doğruu...gecende birisi şap koyulmuyo artık dediaklinialirimsmile
kızlar herkese ii geceler.tatlı rüyalar.....
bn kaçtım.
hemide ne vahimmm....siz izinde görceksiniz o durumuuuuu...:roflol:kızz o zaman durum daha vahım desene :roflol::roflol::roflol:
heh sanki seninki hiç gelmicek...kaydirigubbakcemile2yandınızz anamm siz gelınceeaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 banaa daha çook varsempatiksalakcinni
canım benim yaaaaa az kaldı azzzzz buralara kadar geldin bakkk üzülme noluuuuurrrrr.....:teselli:ben bilmiyorum deli olacağım yaa çok sters yaptım hasta oluyorum yine :gitme:
bugün de ağlama krizine girdim yaa hala çeşmeler açık halde çok özledim zaman yaklaştıkça daha kötü oluyorum...mafoldumbenmafoldumben
üzül bence üzül hepten kuduru o zamana kadar...:roflol:tatlım benımkınede cokkkk varrr :roflol:
anam sevınımı uzulımı bılemedım sımdı :roflol:
o yüzden bizim ki bu aralar iyice ilgi manyaa oldu ohaoldumsmile
zaten askeriyenin mamalarını yiyemiyormuş aşçı hiç güzel yapamıyormuş...
Allah'ım sen yardım et kaydirigubbakcemile3
o yüzden bizim ki bu aralar iyice ilgi manyaa oldu ohaoldumsmile
zaten askeriyenin mamalarını yiyemiyormuş aşçı hiç güzel yapamıyormuş...
Allah'ım sen yardım et kaydirigubbakcemile3
ıyı daha pekı bu egıtımı usta bılrıgınde verıyolar demı
ilgi manyaa derkennkaydirigubbakcemile3
kız susu ilahi hee çatlak böcek :kedi:
valla bir içten aşk şarkıları,sevgi sözcükleri,seni seviyorumlar özledim seniler daha niceleri havada uçuşuyor hızına yetişemiyorum tabii arada sapıttığıda oluyor onlar söylenmez :kedi:kaydirigubbakcemile3
mühürlükaderimin dediklerinin fazlası ile:asigim:
anammmm benımkının gelmesıne 3 gun kaldı delikafadulden
hem sap yokmus hem egıtım varmıs töbeeeeeeeeeee :roflol:
anneeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
aklinialirimsmileaklinialirimsmile kaçacak delük araa:lepi:
yazdıklarını okurkenn yuzumde gulucukler açtııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir ann once gelsinn benımkıaklinialirimsmileaklinialirimsmile
allahım sana emanetım ya rabbım :roflol:
benımkınde sapıklık egılımı zaten vardı sımdı kım bılır ne olmustur o sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız güldürdün beniii allahh senii sapıklık egılımıı dıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?