Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben bilmiyorum deli olacağım yaa çok sters yaptım hasta oluyorum yine :gitme:
bugün de ağlama krizine girdim yaa hala çeşmeler açık halde çok özledim zaman yaklaştıkça daha kötü oluyorum...mafoldumbenmafoldumben

SAĞOL ÜMMÜM YAZILI SÖZDE İSTEDİM TABİ MEKTUPA YAZDA YOLLA DEDİMdelikafadulden
KESİN OLSUN DYE:roflol:
kaçıksın kızım sen taa kaçık kaçıkkk....kaydirigubbakcemile3
evlılılk hakkında egııtımmı verılıyoo..
vallaa yazıkk napıyolar oralardaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
valla bencede yazık ama ii oluyo boşver kendilerine sahip çıkmayı öğreniyolar işte her erkek yapamıyo onda ikisi yapabiliyo bunu orda ii öğrensinler işte....zaten bilmeleride lazım oraya her telden insan gelio günü birinde evlenmeye kalkarlarsa en azından azda olsa bilgileri olur her şeyi öğretiyolarmışş benimki kadın doğum haplarını koruma yanında kadına faydası olsuğunu bile biliomuş anlattı bana şk oldummm ben bile bilmiodummm...
kız hakkaen ne egıtımı bu boyle yaaa hem yemeklere sap koy sonra gıt egıtım ver :S
seminer düzenleniyomuş canımm bu konular hakknda vee şapda koyulmuyo acemiden sonra sadece acemi birliğinde koyuyolar...
gecende birisi şap koyulmuyo artık dediaklinialirimsmile
evet canım kesinlikle doğruu...
kızlar herkese ii geceler.tatlı rüyalar.....
bn kaçtım.

ii geceler bitanemmm tatlı rüyalar rüyanda aşkını gör inşallahhh...opuyorumnanaktan

turkbayragi ŞAFAK: 15 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

kızz o zaman durum daha vahım desene :roflol::roflol::roflol:
hemide ne vahimmm....siz izinde görceksiniz o durumuuuuu...:roflol:
yandınızz anamm siz gelınceeaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 banaa daha çook varsempatiksalakcinni
heh sanki seninki hiç gelmicek...kaydirigubbakcemile2

canım benim yaaaaa az kaldı azzzzz buralara kadar geldin bakkk üzülme noluuuuurrrrr.....:teselli:
tatlım benımkınede cokkkk varrr :roflol:
anam sevınımı uzulımı bılemedım sımdı :roflol:
üzül bence üzül hepten kuduru o zamana kadar...:roflol:
o yüzden bizim ki bu aralar iyice ilgi manyaa oldu ohaoldumsmile
zaten askeriyenin mamalarını yiyemiyormuş aşçı hiç güzel yapamıyormuş...
Allah'ım sen yardım et kaydirigubbakcemile3

sen o ilgiyi izinde bide izin dönüşü görrr bu nekiiiiiiii....ben beş senedir böle olmamıştım nişanlımla hiç bu kadar ilgi alaka görmemiştim bu kadar sevgi sözcüğü duymamiştim yüzüme karşı aaaaaaahhhh ahhhh...:1rolleyes:

ilgi manyaa derkennkaydirigubbakcemile3

kız susu ilahi hee çatlak böcek :kedi:
valla bir içten aşk şarkıları,sevgi sözcükleri,seni seviyorumlar özledim seniler daha niceleri havada uçuşuyor hızına yetişemiyorum tabii arada sapıttığıda oluyor onlar söylenmez :kedi:kaydirigubbakcemile3

mühürlükaderimin dediklerinin fazlası ile:asigim:

yazdıklarını okurkenn yuzumde gulucukler açtııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir ann once gelsinn benımkıaklinialirimsmileaklinialirimsmile

yazdıklarını okurkenn yuzumde gulucukler açtııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir ann once gelsinn benımkıaklinialirimsmileaklinialirimsmile

gelsin valla bekledğin ilgiyi çok fazla görüyorsun canım...
ahhh 15 güncük Allah'ım çabuk geçsin ben geçecem yoksa kendimden
:sinifsinif:

allahım sana emanetım ya rabbım :roflol:
benımkınde sapıklık egılımı zaten vardı sımdı kım bılır ne olmustur o sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız güldürdün beniii allahh senii sapıklık egılımıı dıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…