- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.081
:roflol::roflol:anammmm benımkının gelmesıne 3 gun kaldı delikafadulden
hem sap yokmus hem egıtım varmıs töbeeeeeeeeeee :roflol:
anneeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
dimi canım yaa bak yaşayan nası biliyo yaaa....kaydirigubbakcemile5kız susu ilahi hee çatlak böcek :kedi:
valla bir içten aşk şarkıları,sevgi sözcükleri,seni seviyorumlar özledim seniler daha niceleri havada uçuşuyor hızına yetişemiyorum tabii arada sapıttığıda oluyor onlar söylenmez :kedi:kaydirigubbakcemile3
mühürlükaderimin dediklerinin fazlası ile:asigim:
yazdıklarını okurkenn yuzumde gulucukler açtııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir ann once gelsinn benımkıaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kız valla dıyom yandım ben laelaelaelaelae
:roflol::roflol:
dimi canım yaa bak yaşayan nası biliyo yaaa....kaydirigubbakcemile5
anammmm bu bendende beter çıktııııı...:roflol::roflol:
:roflol::roflol:
dimi canım yaa bak yaşayan nası biliyo yaaa....kaydirigubbakcemile5
hangısınde yokkkı o sapıklık egılılımıkaydirigubbakcemile3
kız akrepler sey mı oluyomusss :)))))))))))))))))))
itiraf ediyorum benimkinde de var hele son zamanlar şafak iyice azaldıkça çoştu sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3:roflol::kedi:
vallaa öyleymiş kaydirigubbakcemile3
kız o cokkkk soguk dıyoda bu aralar alsıtı galıba oranın soguguna sırnaşık şey yanlız sureklı yagmur varmıs usutune basa basa onu dıyo
yaa bız gunu bırlık gıdıyo gıbı bırsey olucaz o yuzden yanımda camasır goturup elıme yuk etmek ıstemıyorumda offffffffff
kızz benım nısanlım balıkk delikafadulden
demekkı onlarda oyle :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
telefonu varmı canım mesajlasıyomusunuzzaklinialirimsmile
var tatlım ama bizimki msjı pek sevmediği için çok sık konuşuyoruz gün içerisinde nie sordun??
:dance::dance: yeterkı gelsınlerde varsın oyle olsunlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benımkıde bı geçse usta bırlıgıne telefonu olsada rahatlasak ya burda sureklıı sıra var konusamıoruz hiç
tatlım telefon herkesın olmuyokı offfff yakalanırsa sonu da cok kotu oluyo :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?